radca 10.06.01, 23:11 Naleze do ugrupowania PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC - pragne kandydowac na Posla w Wyborach do Sejmu PRL. Szukam poparcia dla mojej osoby. dziekuje oraz pozdrawiam serdecznie Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tato Re: RADCA - szuka poparcia w WYBORACH IP: *.dialup.tiscalinet.it 11.06.01, 00:07 Mam forse,ale musial bym upasc na glowel by ci ja dac,potym co zrobila radio Maria w sejmie.Lepiej jak dam Piskoskiemu na metro. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: RADCA - szuka poparcia w WYBORACH 11.06.01, 00:17 Gość portalu: tato napisał(a): > Mam forse,ale musial bym upasc na glowel by ci ja dac,potym co zrobila radio > Maria w sejmie.Lepiej jak dam Piskoskiemu na metro. Szanowny Tato. Ja pieniedzy nie chce,mnie potrzebne jest tylko Twoje zaufanie. Dlaczego kojarzysz mnie z Radiem Maryja ? pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie. Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: RADCA - szuka poparcia w WYBORACH IP: *.dialup.tiscalinet.it 11.06.01, 00:39 Mojego poparcia?Moze dlatego ze ostatnio w Cieszynie zaplacilem mandat,chociaz mialem regulator szybkosci 65h .Jak policjiant powiedzial:Na nowy woz. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: RADCA - szuka poparcia w WYBORACH 11.06.01, 23:11 Gość portalu: tato napisał(a): > Mojego poparcia?Moze dlatego ze ostatnio w Cieszynie zaplacilem mandat,chociaz > mialem regulator szybkosci 65h .Jak policjiant powiedzial:Na nowy woz. Szanowny Tato. Nie Ty pierwszy placisz i nie ostatni. Z tym "nowym wozem" -to napewno byl zart. pozdrawiam Ciebie Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: RADCA - szuka poparcia w WYBORACH IP: *.telia.com 11.06.01, 00:38 radca napisał(a): > Naleze do ugrupowania PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC - pragne kandydowac na Posla > w Wyborach do Sejmu PRL. > > Szukam poparcia dla mojej osoby. > > dziekuje oraz pozdrawiam serdecznie > > Andrzej Kaniecki Panie Andrzeju! Mam nadzieje, ze do sejmu RP? Prywatne pozdrowienia dla Pana juz zamiescilem po tematem "Formu - co ono nam mowi o plakach zagranica" (?) Pozdrowienia, Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: RADCA - szuka poparcia w WYBORACH IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 14:06 Jak takiego poparcia można Panu udzielić? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: RADCA - szuka poparcia w WYBORACH 11.06.01, 17:59 Drodzy Przyjaciele Forumianie. Oczywiscie ,ze RP -jak widac i tu zaglädnäl chohlik drukarski. Za pomylke nie zamierzonä -serdecznie przepraszam i Prosze o wybaczenie. Chodzi tutaj o Sejm RP. W jaki sposöb mozna poprzec mojä osobe ? Mysle,ze mozna byloby w ramach pewnego zaufania do mojej osoby -wyslac na adres siedziby komitetu Bydgoskiego "PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC" -FAXA : nr FAXU : oo48 / 52 / 373-21-58 lub na adres : Bydgoszcz ul.Szubinska 89 Bardzo dziekuje i pozdrawiam serdecznie Andrzej Kaniecki ps: obiecuje,ze wszystkie pozytywne jak i negatywne teksty przekaze do krajowego komitetu wyborczego "PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: RADCA - szuka poparcia w WYBORACH IP: *.*.*.* 13.06.01, 09:07 A co Ty Radco wlasciwie chcesz zeby Ci wysylac tym faxem? alek Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: RADCA - szuka poparcia w WYBORACH 13.06.01, 17:01 Gość portalu: alek napisał(a): > A co Ty Radco wlasciwie chcesz zeby Ci wysylac tym faxem? > alek Mysle,ze mozna byloby wyslac Faxem tzw.Votum zaufania i poparcia dla mojej osoby. Lub tez Votum nieufnosci. W czasach demokracji,to naröd ma prawo decydowac kogo chcialby widziec w Parlamencie lub tez nie.W dzisiejszych czasach naröd moze bardziej przemyslec oraz bardziej poznac danä osobe,a to röwniez za przyczynä takich mediöw jak INTERNET.To poprzez internet powstaje pewna wiez,pewne dyskusje -röwniez ogromny przeplyw informacji. Oczywiscie wyboru dokona spoleczenstwo lokalne.To One w listach wyborczych bedzie decydowalo-kogo skreslic. Lecz poparcie i sympatie dla danej osoby -napewno przyczyniä sie röwniez do osädu danego czlowieka. Uwazam röwniez,ze jest to pewna nowosc z mojej strony.Prosze pokazac,kto do tej pory tak sie oglaszal i mial odwage sam ukazac swojä osobe ? Raczej bylo modne: " nie chcem,ale muszem". pozdrawiam serdecznie Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: RADCA - szuka poparcia w WYBORACH IP: *.*.*.* 14.06.01, 08:42 No dobrze ale skad mamy wziasc to ZAUFANIE tak zeby wysylac Votum? Czytajac Twoje wypowiedzi nie ma w nich nic oprocz cukierkowo-slodkiej grzecznosci , zadnego wyraznego stanowiska w sprawach zachodzacych w Kraju oraz poza granicami tego Kraju a bezposrednio dotyczacych tych o ktorych glosy zabiegasz. Oswiadczenia w stylu "glosujcie na mnie , bo jestem prawy i uczciwy" mamy juz obecnie od kazdego polityka i koncza sie na...oswiadczeniach. Gdzie ,poza tym forum,mozna znalezc jakies Twoje wystapienia czy podjete akcje? alek Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: RADCA - szuka poparcia w WYBORACH 14.06.01, 10:11 Gość portalu: alek napisał(a): > No dobrze ale skad mamy wziasc to ZAUFANIE tak zeby wysylac Votum? > Czytajac Twoje wypowiedzi nie ma w nich nic oprocz cukierkowo-slodkiej > grzecznosci , zadnego wyraznego stanowiska w sprawach zachodzacych w Kraju > oraz poza granicami tego Kraju a bezposrednio dotyczacych tych o ktorych glosy > zabiegasz. Oswiadczenia w stylu "glosujcie na mnie , bo jestem prawy i > uczciwy" mamy juz obecnie od kazdego polityka i koncza sie na...oswiadczeniach. > Gdzie ,poza tym forum,mozna znalezc jakies Twoje wystapienia czy podjete akcje? > alek > Szanowny Alku. Jeszcze jest troche czasu,nie potrzeba sie spieszyc.To jeszcze nie czas Wyboröw. Moje stanowisko przedstawie po rozmowach partyjnych.Naleze do partii PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC.W przyszlym tygodniu bede takie rozmowy przeprowadzal. Po tym wszystkim moge juz okreslac swoje jasne stanowisko w röznych kwestiach. Oczywiscie na razie ukazuje tutaj swojä osobe -jako zwyklego,przecietnego czlowieka. Wiadomo jest,ze pragne szczegölnie w mej dzialalnosci zaangazowac sie w temacie RATOWANIE ZDROWIA I ZYCIA LUDZKIEGO -w szerokim tego slowa znaczeniu. ZYCIE OBYWATELI W POCZUCIU PRAWA I SPRAWIEDLIWOSCI oraz GODNOSCI CZLOWIEKA. Bedä napewno ukazywane informacje na ten temat. pozdrawiam serdecznie Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: RADCA - szuka poparcia w WYBORACH IP: *.*.*.* 15.06.01, 08:54 Znowu mgliscie , daleko i ...chowanie sie za Partie. Nie, Szanowny Panie Radco , do wyborow daleko a jak przyjdze blisko to i na dzialanie czasu nie starczy.Mysle ze takich politykow to juz jest pelno za kazdym rogiem .MOJE VOTUM TO VOTUM NIEUFNOSCI. alek Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: RADCA - szuka poparcia w WYBORACH 15.06.01, 13:03 Gość portalu: alek napisał(a): > Znowu mgliscie , daleko i ...chowanie sie za Partie. > Nie, Szanowny Panie Radco , do wyborow daleko a jak przyjdze blisko > to i na dzialanie czasu nie starczy.Mysle ze takich politykow to juz jest > pelno za kazdym rogiem .MOJE VOTUM TO VOTUM NIEUFNOSCI. > alek Szanowny Alku. To nie jest "chowanie sie za partie" - to musi byc wspölpraca z partiä. Czlonek danej partii-reprezentuje Jä. Tak jak kazdy Polak,bez wzgledu gdzie sie znajduje-reprezentuje Polske i daje jej obraz,obraz o polskich obywatelach. Jesli chodzi o to,ze "przyjdzie blisko" ?-napewno wszystko w odpowiednim czasie. "Kraköw tez nie byl w jednym dniu zbudowany" Wedlug Pana;" mysle,ze takich polityköw jest pelno na kazdym rogu" - odpowiedz: bardzo mnie to cieszy,ze zalicza mnie Pan juz do grona polityköw- chociaz jeszcze do "polityköw" nie naleze.Oczywiscie jesli mam rozumiec "takich"- to prosze zauwazyc,ze kazdy czlowiek jest inny,o innych poglädach i idealach oraz innej aktywnosci.Tym sie napewno röznimy jako ludzie. Jeszcze nie slyszalem,aby politycy zostali "sklonowani". Jesli nie pragnie Pan udzielic mi votum zaufania-to nie mam nic przeciwko temu. Byc moze,kiedys Pan inaczej spojrzy-lecz zawsze bedzie mi milo uslyszec Panskie uwagi. pozdrawiam Pana serdecznie Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: RADCA - szuka poparcia w WYBORACH IP: *.*.*.* 16.06.01, 08:29 Drogi Radco! Nie chce sie bawic Waszym zwyczajem i marnowac czasu i miejsca na powtarzanie Panskich wypowiedzi ale wspolpraca z jakakolwiek partia napewno nie polega na metnych i niejasnych wypowiedziach ,a juz lepiej bym powiedzial,na jak najszerszym przedstawianiu i propagowaniu jej programu czy ideologii. Panskie okreslenie bylo wyrazne ,jesli chodzi o moje sformulowanie "przyjdzie blisko".Wypowiedz Panska mozna zrozumiec tylko tak ze dzialanie bedzie.... przed wyborami,w czasie ..... a co potem? Szkoda,ze tych politykow w mojm poscie nie czytal Pan w codzyslowie bo chodzi o /i chyba jest to wyrazne/pseudopolitykow jakich jest pelno na kazdym rogu. Drogi Panie! Niech Pan sobie kandyduje ,ale prawde powiem ,ze tak naiwnego podejscia to dawno nie widzialem i ublizyl bym swojemu wyobrazeniu o stanowisku Posla jesli mial bym oddac na Pana glos.Chyba ze Panu chodzi o dostanie sie do "gory"bez zadnej wkladu i zbijanie bakow miedzy wyborami,ale to juz jest tylko cwaniactwo i prosze w takim razie zostawic wszystkie szczytne hasla bo tego mamy pelno od ludzi ktorzy juz tam siedza i to od czasow komuny.Wtedy to sie przeciez zaczelo jak nam wmawiali "Ufajcie......Ja jestem ten prawdziwy... Ufajcie...." Drogi Panie! Krakowa rzeczywiscie od razu nie zbudowano , ale napewno nie zaczeto budowac go od dachow. alek Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do Pana Alka 16.06.01, 14:03 Panie Alku. Nikt tutaj nie powiedzial "ufajcie mi ". Pröbuje Pan pewne fakty omijac,lecz ukazuje swoje odkrecone w boczny tor sugestie. Innä sprawä jest okreslenie;"ufajcie mi" a innä jest "prosze o zaufanie". Jak sie nie myle to wlasnie bylo :"PROSZE O ZAUFANIE". Jeszcze Pan nawet nie zapoznal sie z czlowiekiem,ktöry "prosi", a juz wsadza Pan takiego czlowieka do "jednego worka" z wszystkimi politykami wg.Pana- zlymi. Tutaj przejawia sie ogromn antypatia-lecz nie jest ona spowodowana do mojej osoby-lecz bardziej politycznie. Prosze byc DOBREJ MYSLI. pozdrawiam Pana serdecznie,Szanowny Panie Alek Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: do Pana Alka IP: *.*.*.* 17.06.01, 05:41 Pan Andrzej Kaniecki! Przepraszam , ze nie pisze i powtarzam tak jak Pan w kolko,"szanowny",co Pan pewnie uwarza za szczyt grzecznosci i dobrych manier,a ja za cukierkowo-slotkie napuszenie sie kogos kto pod tymi manierami probuje ukryc swoja ignorancje i zamiar lawirowania w podstawowym temacie. A nie pisze do Pana "szanowny", bo jakos tego 'szacunku",prosze wybaczyc,nie moge nabrac. Probuje Pan taniej filozofii,rozdrabniania "ziarna na dwoje" , niepotrzebnej przegadywanki o "ufajcie"czy "prosze".Szkoda tylko ze zrodlo wypowiedzi ktorym bylo pytanie kad mamy wziasc to zaufanie? starannie Pan omija. Wedlug mojch skromnych doswiadczen zwykle zachowuja sie tak ludzie ktorzy po prostu nie maja wiele do powiedzenia i probuja "zawracac kijem Wisle" czyli p.......nie chce sie wyrazac. Bo ZAUFANIE lub SZACUNEK to trzeba sobie WYROBIC Panie "filozofie" a juz napewno nie mozna zdobyc tego "po prosbie" I nie mysle ze wsadzam Pana do "jednego worka",bo znam paru dobrych politykow. alek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabasz Re: RADCA - szuka poparcia w WYBORACH IP: *.due.tli.de 11.06.01, 18:15 kochany Radco, daj sobie spokoj i zajmnij sie, powiedzmy, hodowla kanarkow. wydaje sie, ze nikt Cie do tej pory nie oswiecil, wiec ja to zrobie: Twoje publikacje wywoluja reakcje w nastepujacej kolejnosci: 1)rozbawienie 2)znudzenie 3)rozdraznienie jako alternatywne funkcje (w stosunku do hodowcy kanarkow) proponuje: kurator dla nieletnich, wojt gminy Gacie Duze, honorowy komendant Ochotniczej Strazy Pozarnej w Koziej Wolce podziwiam za uproczywosc w rozbawianiu, nudzeniu, draznieniu publiki! pozdrawiam b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: RADCA - szuka poparcia w WYBORACH IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 10:39 Wydaje mi się Barabaszu, że nikt nie prosił Cię o radę czym w życiu ma zająć się pan Andrzej. Nikt również Ciebie nie zmusza do popierania Jego kandydatury - Ty zajmij się swoim i daj robić ludziom to, na co mają ochotę. Pozdrawiam - Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabasz Re: do Ani IP: *.bund.de 12.06.01, 10:52 ANIA - advocatus diaboli ? b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: do Ani IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 16:02 Jeśli tak wolisz, to dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do Ani 12.06.01, 16:04 Gość portalu: barabasz napisał(a): > ANIA - advocatus diaboli ? > b. Szanowny Barabaszu. Czy mam rozumiec,ze oznacza to "adwokat diabla" ? Dlaczego mnie tak oceniasz ? Wyjasnij prosze . pozdrawiam Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabasz Re: do Radcy (2) IP: *.due.tli.de 12.06.01, 18:02 radca napisał(a): > Gość portalu: barabasz napisał(a): > > > ANIA - advocatus diaboli ? > > b. > > > Szanowny Barabaszu. > > Czy mam rozumiec,ze oznacza to "adwokat diabla" ? > > Dlaczego mnie tak oceniasz ? Wyjasnij prosze . > > pozdrawiam > > Andrzej Kaniecki Drogi Radco, terminu uzylem w przenosni, tak jak jest to czesto stosowane, w znaczeniu "osoba broniaca kogos, kto o obrone nie prosil, badz tez moze bronic sie sam". jak widzisz daleki jestem od postrzegania Twojej osoby jako diabla, ba, sklaniam sie nawet do oceny wprost przeciwnej... pozdrawiam serdecznie b. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do Barabasza 12.06.01, 19:50 Drogi Barabaszu. Oczywiscie to byl zart z mojej strony.Napewno nie pomyslalem o Tobie zle, wrecz przeciwnie .Lecz to byla taka spontaniczna reakcja -na ktörä sobie pozwolilem. Oczywiscie , jest to przenosnia. pozdrawiam serdecznie jeszcze raz drogi Barabaszu. Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mc Graff RePoparcie IP: *.enter.net 13.06.01, 22:31 Radco masz moje poparcie Z Powazaniem Mc Graff i zycze sukcesow na arenie Polityki/mam bardzo zla opinie o politykach nie o wszystkich/Mam nadzieje ze udowodnisz swoje powolanie faktami w niedalekiej przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: do Radcy IP: *.abo.wanadoo.fr 14.06.01, 22:33 panie radco, podziwiam za odwage cywilna ale chyba nie popieram. Mam duze watpliwosci co do tej nowej partii - bardzo marketingowy program, na czasie, pod klienta spragnionego prawa i sprawiedliwosci. Jzdnak pamiec mnie nie zawodzi i cos jeszcze pamietam z czasow aktywnosci braci K. To ich pc nie bylo chyba powazna partia. Cos mi tu nie gra. Tak poza protokolem to pan Lechu K. byl moim asystentem z prawa pracy na UG. Byly to czasy.. pzdr.R Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do Radcy 15.06.01, 23:01 Gość portalu: Ryszard napisał(a): > panie radco, podziwiam za odwage cywilna ale chyba nie popieram. Mam duze > watpliwosci co do tej nowej partii - bardzo marketingowy program, na czasie, > pod klienta spragnionego prawa i sprawiedliwosci. Jzdnak pamiec mnie nie > zawodzi i cos jeszcze pamietam z czasow aktywnosci braci K. To ich pc nie bylo > chyba powazna partia. Cos mi tu nie gra. Tak poza protokolem to pan Lechu K. > byl moim asystentem z prawa pracy na UG. Byly to czasy.. pzdr.R Panie Ryszardzie. Tak.... odwage cywilnä posiadam,szczegölnie kiedy wiem,ze cel do ktörego zmierzam jest sluszny.PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC -czy nie zalezy nam na tym ? Czyz my wszyscy nie pragniemy tego ? Szczegölnie ja osobiscie tego doswiadczylem w Polsce. Zbyt dobrze wiem jakie jest "prawo" oraz jaka jest "sprawiedliwosc" do tej pory. Panie Ryszardzie,ten program jak Pan pisze-"marketingowy " -to raczej jest OGROMNA POTRZEBA SPOLECZENSTWA:To wynika tylko z zycia.Prosze zauwazyc,ze ja jeszcze duzo wczesniej zanim powstala idea utworzenia takiej partii -uparcie i wytrwale walczylem o PRAWO i Sprawiedliwosc w Polsce -niestety. Powstal nawet w roku 1998 jeden z TRENÖW poswieconych memu synowi DAWIDOWI. Ten Tren napisany spontanicznie,bez wartosci pisarskich-lecz podyktowany odczuciem -stal sie PROROCTWEM. Pozwole sobie przytoczyc ten Tren-prosze zauwazyc czy sie nie sprawdza ? " Zegnajäc w nadzieji " Synku,Ty widzisz to wszystko z göry läki,pastwiska i ryby w stawach Widzisz tez nieraz te "czarne chmury" podäzajäce nad "panstwem prawa". Nie trac nadzieji,bädz dobrej mysli bo w koncu kiedys sie wypogodzi. Moze tez w pore ludziom sie wysni... Slonce i radosc z czasem nadchodzi. Gdy praworzädnosc kiedys powröci i "czarne chmury" wiatry rozwiejä strach i niepewnosc zniknä wsröd ludzi a SPRAWIEDLIWOSC bedzie NADZIEJÄ. Twöj tata 1998 r. To wlasnie pojawia sie NADZIEJA w Polsce: PRAWO i SPRAWIEDLIWOSC. Ja bede czynil wszystko,aby pomöc wlasnie tej INICJATYWIE.Jest szansa na lepsze,spokojne i uczciwe zycie. pozdrawiam serdecznie Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraken RePROPONUJE ZALOZENIE PARTII ANTYPRAWICOWEJ I ANTYKLERYKALNEJ IP: *.99.252.64.snet.net 16.06.01, 19:48 MOZE BYC ROWNIEZ PARTIA ANTYKACZA-co wy na to???Doskonaly sposob na zycie- partie finansowane sa z budzetu(co zreszta Kaczory majace o ironio pelne geby "sprawiedliwosci" wyczuly juz dawno) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: RePROPONUJE ZALOZENIE PARTII ANTYPRAWICOWEJ I ANTYKLERYKALNEJ IP: *.*.*.* 17.06.01, 05:50 No to masz juz nawet jednego kandydata na Posla. Panu pseudoRadcy chyba jest wszysko jedno z ramienia jakiej partii bedzie kandydowal bo i tak nie ma zadnego programu. Kiedys Jan Pietrzak w swojm kabarecie wolal "Pietrzaka na Prezydenta" jak On zrezygnuje to masz moja nastepna kandytature. A jakie stanowisko sobie Kolega wybiera? alek Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: RePROPONUJE ZALOZENIE PARTII ANTYPRAWICOWEJ I ANTYKLERYKALNEJ 18.06.01, 21:42 ALEK. BĄDZ DOBREJ MYSLI. radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: REZYGNACJA 27.06.01, 17:24 Informuje,ze zrezygnowalem z kandydowania w WYBORACH do Sejmu. Wszystkim,ktörzy pragneli mnie wesprzec -serdecznie dziekuje. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie oraz zycze pomyslnosci w zyciu osobistym. Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabasz Re: do Radcy IP: *.pppool.de 27.06.01, 18:07 wiec jednak kanarki ??? b. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do Barabasza 27.06.01, 18:23 Gość portalu: barabasz napisał(a): > wiec jednak kanarki ??? > b. Zajme sie innymi sprawami,napewno nie Politykä.Stwierdzilem,ze do Polityki sie nie nadaje.Nie posiadam takiego "talentu". Ja bardziej stawial bym na CZLOWIEKA ,a nie na to,aby za wszelkä cene wygrac- tylko po to,aby odniesc tzw. "SUKCES".Zwalczac sie przy kazdej okazji-tylko dlatego,ze jest to czlowiek z innej Opcji politycznej. Tzw."brudna polityka" to nie dla mnie.Ja osobiscie posiadam pewne IDEALY i HONOR, a to w swiecie Polityki jest najmniej wazne.Liczy sie tu tylko TUPET oraz chec wygrania za wszelkä cene. Pragne pozostac taki jaki jestem.Chce sie kierowac zasadä ; "OBY Z TEJ SMIERCI WYROSLO DOBRO". pozdrawiam Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabasz Re: do Barabasza IP: *.pppool.de 28.06.01, 00:01 drogi radco, wszystko to prawda. poniewaz wiem to od zawsze, probowalem wyperswadowac Ci Twoje zamiary juz 11.06.; wtedy byc moze zle zrozumiales moje intencje... nie rozumiem jednak Twoich aluzji do smierci; mam nadzieje, ze nie zamierzasz jeszcze rozstawac sie z tym swiatem. zycze "sto lat" w dobrym zdrowiu ! b. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do Barabasza 28.06.01, 00:37 Drogi Barabaszu. Dziekuje Ci za zyczenia "STU LAT ZYCIA". Dobrze sie czuje,jestem aktywny zyciowo.Brakuje mi nieraz czasu,ale daje sobie z tym jakos rade. Jesli chodzi o tä "aluzje ze smierciä"? To nie o mnie chodzi,to zwiäzane jest ze smierciä mego 19 letniego syna DAWIDA. Przytocze ten przyklad z zycia: -Po tragicznych okolicznosciach,ktöre towarzyszyly smierci DAWIDA w DZIEN WSZYSTKICH SWIETYCH w 1997 roku,mialem taki sen; ...dzwoni Dawid i ja sie obudzilem. möwi:"no...to ja" -Dawid ! gdzie jestes ? "w ambulatorium" -ale gdzie! "w Przysiek" -ale gdzie to jest? "jak sie jedzie na Warszawe" -czekaj! my tam z mamä zaraz jedziemy!!! "juz nie zdäzycie" Sen sie skonczyl,poniewaz w tym momencie sie obudzilem. Nie wiedzialem co mögl ten sen znaczyc ? Szukalem tej miejscowosci na mapie,wreszcie okazalo sie,ze istnieje taka miejscowosc.Mial tam byc krzyz ksiedza JERZEGO POPIELUSZKI.Pojechalem tam do Przysieka.Pytalem sie o Ambulatorium lub osrodek zdrowia.Nic takiego tam nie bylo. Udalem sie do krzyza ksiedza Popieluszki.Wzrok möj padl na napis,ktöry byl na krzyzu. To tam byly slowa PAPIEZA : "OBY Z TEJ SMIERCI WYROSLO DOBRO". To mi utkwilo szczegölnie w mej pamieci.Mysmy bardzo cierpieli z zonä i cörkä,moze sen mial nam pomöc ? Moze my mozemy pomöc innym ? Zrozumialem,ze byc moze byl to sen,ktöry ma pewne znaczenie. Jak zrozumiec to co sie wydarzylo ? Czy byl to zwykly przypadek ?sen jak sen ? Napewno poprzez smierc DAWIDA wiele sie wydarzylo i zmienilo: Pijanstwo w Pogotowiach ratunkowych ? Ignorancja potrzebujäcych pomocy ? Nieuczciwosc Prokuratoröw i Sedziöw ? Falszowanie dokumentöw w Pogotowiach? Skladanie Falszywych zeznan ? Wrazliwosc Spoleczenstwa na to co dzieje sie wsröd lekarzy ? Bezkarnosc oficeröw wojska polskiego i alkoholizm ? pozdrawiam serdecznie Andrzej Kaniecki ps.jestem wdzieczny za zyczliwe porady. Odpowiedz Link Zgłoś