Gość: yu IP: *.physik.uni-ulm.de 21.12.01, 22:21 Czy ktos ostatnio mial problemy z Home Office. Jak wyglada nie legalny pobyt w Anglii (ausweis na ulicy etc.) Czy ktos przebiegl tunel ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaxon Re: Home Office IP: *.arbok.dialup.pol.co.uk 22.12.01, 00:27 Czemu jestes nielegalnie?Odzaluj troche poundow i zapisz sie do szkoly tudziez zalatw sobie buisness wize i po klopocie.Szkola na rok to wydatek rzedu 600 funtow,buissnes wiza to juz zalezy w jaki sposob to zalatwiasz.To sie naprawde oplaca.Lapanek na ulicach na nielegalnych raczej tu nie robia,zreszta nikt ci nie kaze nosic przy sobie paszportu z przeterminowana turystyczna.Jak siedzisz cicho to ryzyko wpadki jest minimalne no chyba ze lapanka w pracy.Znam tu ludzi ktorzy maja juz nawet paszporty niewazne i nie maja problemow.Choc dla mnie osobiscie to juz extremum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYP Re: Home Office IP: *.we.mediaone.net 22.12.01, 02:06 Gość portalu: zaxon napisał(a): > Czemu jestes nielegalnie?Odzaluj troche poundow i zapisz sie do szkoly tudziez > zalatw sobie buisness wize i po klopocie.Szkola na rok to wydatek rzedu 600 > funtow,buissnes wiza to juz zalezy w jaki sposob to zalatwiasz.To sie naprawde > oplaca.Lapanek na ulicach na nielegalnych raczej tu nie robia,zreszta nikt ci > nie kaze nosic przy sobie paszportu z przeterminowana turystyczna.Jak siedzisz > cicho to ryzyko wpadki jest minimalne no chyba ze lapanka w pracy.Znam tu ludzi > > ktorzy maja juz nawet paszporty niewazne i nie maja problemow.Choc dla mnie > osobiscie to juz extremum. Heh niestety dales sie wrobic w prowokacje tego durnia z physic.ulm.de Tego przyglupa nikt tu nie traktuje powaznie i nie odpowiada na jego listy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yu Re: Home Office IP: *.physik.uni-ulm.de 22.12.01, 03:06 Czodzi o to nie chce juz chodzic do szkoly a nie mam na bv. Dzieki i tak. Odpowiedz Link Zgłoś