buyer1 12.02.08, 14:53 news.yahoo.com/s/ap/20080212/ap_on_fe_st/odd_million_mile_truck Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chardonnay11 Re: przejechal 1 milion mil 12.02.08, 15:46 W Toronto u dealera hondy stoi samochod ktory przejechaj milion kilometrow bez zmiany silnika...Honda rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: przejechal 1 milion mil 12.02.08, 15:53 podejrzewam, ze na zlomowisku ta honda wiecej warta niz u dilera ciekawe co bonk ma na swoim zlomowisku? Odpowiedz Link Zgłoś
1y2a3p4o Re: prezent z Polski 12.02.08, 17:05 oczywiscie jak zawsze nie masz pojecia o czym piszesz. Kazdy przeciez wie, poza toba oczywiscie ze problemem jest nie silnik a drazki i zawieszenie Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: prezent z Polski 12.02.08, 17:10 ty sie lepiej swoim drazkiem i zawieszeniem zajmij bo o samochodach to hooya wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
1y2a3p4o Re: prezent z Polski 12.02.08, 17:17 jestes cieciem i zostaniesz cieciem, chwal demokracje bo pozwala takim parweniuszom jak ty pisac z ludzmi o wysublimowanej kulturze. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: prezent z Polski 12.02.08, 17:28 cieciom klamocie to ty buty pucujesz a sfojom wysublinowanom kulture na dragu do srania pokazujesz Odpowiedz Link Zgłoś
1y2a3p4o Re: prezent z Polski 12.02.08, 20:20 slownictwo cie zdradza. Pochodzenie prosto z rynny toczacej gnojowke, obok twojej bylej kolyski. I taki smiec jak ty zostal przygarniety przez Kanade. Teraz widze wyraznie ze Kanada to bardzo milosierny kraj ze takie lajzy jak wy poprzyjmowal. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: przejechal 1 milion mil 12.02.08, 22:22 Ja kupiłem w piątek nowiutkiego Chevy Silverado 1500 LT2. Mam nadzieję nim pojeździć trochę, może nie milion miles (hehehe) ale przynajmniej kilka lat bez problemu. Gwarancja jest na 100 000 mil Taki jak tutaj - www.chevrolet.com/silverado/?seo=goo_chevy_silverado Z71, extended cab, 4x4, 5.3L V8 i jak wszystkie samochody GM - wyposarzony jest w OnStar. Wczoraj założyli mi Rihno Liner. Dzisiaj zaczeło sypać śniegiem dosyć solidnie. Będę miał możliwość wypróbować 4x4. Dealer znacznie obniżył cenę z MSRP (po znajomości). Bank dał pożyczkę na 2.9%. Jakby nie patrzeć jestem bardzo zadowolony z zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
1y2a3p4o Re: przejechal 1 milion mil 13.02.08, 00:06 pojezdzisz bez problemu okolo 3 lat tj dokladnie 36 miesiecy bo tyle trwa twoj leasing. Te 100k mil nie dotyczy ciebie bo ty masz tylko 36000 mil do przejechania. Wypozazenie pisze sie tak a nie inaczej ale z Rhino to juz dales calkowicie doopy, both ways, hehehe. Pisac to ty jednak szczurzy pysku nie umiesz. Jedno dobre ze twoja trumna da sie wsunac tak ze prawie cala wejdzie do srodka. Kazdy wozak zawsze ma marzenia jezdzenia ciezarowka. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: przejechal 1 milion mil 13.02.08, 00:09 1y2a3p4o napisał: > pojezdzisz bez problemu okolo 3 lat tj dokladnie 36 miesiecy bo tyle > trwa twoj leasing. Te 100k mil nie dotyczy ciebie bo ty masz tylko > 36000 mil do przejechania. Wypozazenie pisze sie tak a nie inaczej > ale z Rhino to juz dales calkowicie doopy, both ways, hehehe. Pisac > to ty jednak szczurzy pysku nie umiesz. Jedno dobre ze twoja trumna > da sie wsunac tak ze prawie cala wejdzie do srodka. Kazdy wozak > zawsze ma marzenia jezdzenia ciezarowka. Ales mu dal do pieca hehe Dobij go. Wymien marke swojego roweru hehe Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: przejechal 1 milion mil 13.02.08, 00:29 >Ales mu dal do pieca hehe >Dobij go. Wymien marke swojego roweru hehe Hehehehe Dawno tutaj nie pisałem. Widzę że pojawiły się nowe niki ale z tym samym "garbeciem" umysłowym. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: przejechal 1 milion mil 13.02.08, 00:19 1y2a3p4o napisał: > pojezdzisz bez problemu okolo 3 lat tj dokladnie 36 miesiecy bo tyle > trwa twoj leasing. Te 100k mil nie dotyczy ciebie bo ty masz tylko > 36000 mil do przejechania. Wypozazenie pisze sie tak a nie inaczej > ale z Rhino to juz dales calkowicie doopy, both ways, hehehe. Pisac > to ty jednak szczurzy pysku nie umiesz. Jedno dobre ze twoja trumna > da sie wsunac tak ze prawie cala wejdzie do srodka. Kazdy wozak > zawsze ma marzenia jezdzenia ciezarowka. Gdzie ja cielaku napisałem że wziąłem ten samochód w leasing? Poza wytykaniem błędów masz coś jeszcze ciekawego do dodania czy tylko wystawiasz się żeby zabłysnąć erudycją? Odpowiedz Link Zgłoś
1y2a3p4o Re: przejechal 1 milion mil 13.02.08, 00:33 WyposaRZEnie i Rihno, hehehe, ino ani po polsku ani po ichniemu nie umiecie pisac ratpol z zaawansowana amnezja starcza. Po pol roku ten rzech bedzie rzezil jak pudlo po rozstrojonej gitarze z nadlamanym gryfem. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: przejechal 1 milion mil 13.02.08, 00:52 1y2a3p4o napisał: > WyposaRZEnie i Rihno, hehehe, ino ani po polsku ani po ichniemu nie > umiecie pisac ratpol z zaawansowana amnezja starcza. Po pol roku ten > rzech bedzie rzezil jak pudlo po rozstrojonej gitarze z nadlamanym > gryfem. Tak trochę poszperałem po forum i nie znalazłem jednej twojej wypowiedzi bez wulgaryzmów i uszczypliwości. Co prawda dużo tego nie czytałem ale mimo wszystko zastanawia mnie fakt, że poświęciłeś 150 wpisów, pełnych arogancyjnych wypowiedzi, zła i nienawiści. Każdy ma swoje hobby ale ty jesteś debeściak. Wszystko wiesz najlepiej, na wszystkim się znasz (najlepiej), każdego masz w doopie. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: przejechal 1 milion mil 13.02.08, 00:35 5.3????? prawdziwy facet kupilby tylko z 6 litrowym... tak to badziesz tylko widzial tylni zdezak kazdej tundry na swiatlach. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: przejechal 1 milion mil 13.02.08, 01:05 > prawdziwy facet kupilby tylko z 6 litrowym... tak to badziesz tylko > widzial tylni zdezak kazdej tundry na swiatlach. Hehehe. Ja z tych wyścigów to już dawno wyrosłem. Jakoś mi Toyota nie podchodziła. Nie jest brzydka ale czegoś mi brakowało. Silverado ma dużo miejsca w kabinie, dobre wyposarzenie - coś w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: przejechal 1 milion mil 13.02.08, 01:27 bylem bardzo blisko (heh ok $2k roznicy miedzy tym co chcialem zaplacic a tym co mi oferowano) kupienia silverado, nie mam watpliwosci ze to najlepszy obecnie 1/2 ton pickup, toyota przesadzila z "amerykanskoscia", sa bardziej amerykanscy niz amerykanie, hehe posluchaj chociazby akcentu narratora ich reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: przejechal 1 milion mil 13.02.08, 05:09 gratuluje flipflap. dobry zakup. silverado to po fordzie serii f najlepiej sprzedajacy sie samochod w usa. w jednym tylko roku sprzedano go ok 600tys. szt. taki sam ma moja kuzynka z chicago i bardzo sobie go chwali. Odpowiedz Link Zgłoś