kotek-3 07.03.08, 13:54 hej przypadkowo znalazlam ten forum i mnie ucieszyl ze tak duzo liudzi z polski mieszka w norwegii!!!!ja mieszkam w bergen i szukam mam z malymi dziecmi zeby pojsc na spacer i porozmawiac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staserka Re: kto mieszka w Bergen 07.03.08, 17:37 czesc ja mieszkam w Bergen. A w jakim wieku masz dziecko?? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek-3 Re: kto mieszka w Bergen 07.03.08, 18:12 ja mam kochana corke ona ma 3 miesiece urodzila sie tutaj !a ty! Odpowiedz Link Zgłoś
staserka Re: kto mieszka w Bergen 07.03.08, 20:50 ja mam 16 miesieczna urodzona w UK. A w jakiej czesci Bergen mieszkasz?? JA w okolicach Landas Odpowiedz Link Zgłoś
kotek-3 Re: kto mieszka w Bergen 09.03.08, 14:34 hej ja mieszkam 5 min od centrum nie daleko od danmarkplas!!! chcialabym sie poznac blizej bo czuje sie samotna tutajpogoda jest do d...i wogole tak jakos!!!!!wyslalam dzis meza na spacer z mala i na reszcie pierwszy raz mam naprawde luz i oczywiszcie zamiast siedziec i odpoczac zaraz wezme sie za sprzotanie Odpowiedz Link Zgłoś
kotek-3 Re: kto mieszka w Bergen 09.03.08, 14:35 hej my bedziemy w sobote na påske w kosciele o 12 moze bys my sie spotkali wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
staserka Re: kto mieszka w Bergen 12.03.08, 19:33 A MY mieszkamy niedaleko szpitala. Ostatnio czesciej przebywam w domu niz w tej zapyziałej Norwegii ale niestety pod koniec marca juz wracam.może spotkalybysmy sie po moim powrocie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek-3 Re: kto mieszka w Bergen 13.03.08, 11:03 bardzo chetnie sie spotkam z toba tylko daj znac kiedy bedziesz w bergen moge ci dac moj numer tel jezeli bys chciala zadzwonic 90220214!milych swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
ilona1002 Re: kto mieszka w Bergen 19.03.08, 21:36 czesc.ja mieszkam w bergen od tygodnia.moj syn ma 2,5 roku i w sumie nie za bardzo mozna sie tu odnalezc.mam nadzije ze mozemy sie zdzwonic i spotkac po swietach.mieszkam na nordre skogvien. Odpowiedz Link Zgłoś
staserka Re: kto mieszka w Bergen 27.03.08, 11:35 w sobote niestety juz wracam do Norwegii.Moze wstepnie zarezerwujmy sobie troche czasu w nastepnym tygodniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek-3 do staserki i ilony 27.03.08, 22:26 chetnie sie spotkam z toba i z ilona razem tylko nie wiem kiedy i gdzie bo jest pogoda nie zbyt fajna do spaccerow z dziecmi w wozku! ewentualnie mozemy sie spotkac u mnie !dajcie znac jak wam pasuje! pozdrowenia Odpowiedz Link Zgłoś
staserka Re: do staserki i ilony 29.03.08, 16:06 czesc.Juz od 14.00 jestem w Bergen.Od poniedzialku bede w pelni dyspozycyjna. Jesli chodzi o pogode to mysle ze gdyby na nia zwracac uwage to pewnie caly rok nie byloby okazji do wyjscia z domu. Co powiecie np na Lagune?? tam na glowe padac nie bedzie a przy okazji mozna poplotkowac przy kawie czy herbacie Odpowiedz Link Zgłoś
kotek-3 Re: do staserki i ilony 29.03.08, 19:02 wiesz moze nie chodzi mi konkretnie o pogode tylko to ze moje dziecko nie jest takim aniolkiem jak bym chcialaboje sie wybrac tak daleko z mala sama jezeli bedzie niespokojna to z naszego spotkania nic nie wyjdzie chyba ze sie spotkamy w sobote w lagunie wtedy bedzie maz z nia!!!a w ciagu tygodnia zapraszam do mnie na kawe!! Odpowiedz Link Zgłoś
staserka Re: do staserki i ilony 02.04.08, 21:15 nie ma problemu moze byc jakas sobota w lagunie.Przjade z mezem.On zajmie sie dzieckiem a ja mialabym wiecej czasu na pogaduszki.Co Ty na to?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek-3 Re: do staserki i ilony 03.04.08, 11:44 jak zawsze w sobote jestesmy w lagunie to w ta sobote chcemy isc do miasta ale jeszcze na 100% nie wiem zobaczymy jaka bedzie pogoda ja ci dam znac jezeli bedziemy w lagunie zwykle jestesmy tam o 14! fajnie by bylo jezeli dasz swoj numer to wtedy sms Odpowiedz Link Zgłoś
staserka Re: do staserki i ilony 03.04.08, 20:48 nie ma sparwy. nr wysle na gazetowego OK?? My akurat dzisiaj bylismy w lagunie ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby wybrac sie i w sobote.Wszak wiecej atrakcji tu nie ma ( Odpowiedz Link Zgłoś
staserka Re: do staserki i ilony 17.04.08, 19:31 kotek wyslalam na priv. Sprawdz poczte ) Odpowiedz Link Zgłoś
dabrowianka21 hej hej! 09.04.09, 08:45 hej hej ja sie przeprowadzam w czerwcu. Staramy sie o dziecko i sie zatstanawiam jak to bedzie wyladac w Bergen. Czy tu są ogolnodostepni ginekolodzy? Zależy mi na monitoringu cyklu. Ogolnie troche sie boje. Co ja tu bede robic ??? A jak z praca? Latwo jest coś znaleść? Jak tu sie mieszka? Dabrowianka Odpowiedz Link Zgłoś
pychulek Re: hej hej! 28.07.09, 01:29 halo!! jest tu ktos jeszcze?? wlasnie szukalam opini o hula hop a znalaznam sasiadki z Bergen;D moje gg 5715509 piszcie ja tez siedze calymi dniami sama z 3,5 miesiecznym synkiem i chetnie poznam kogos na ploteczki, kawke pozdr Kaska Odpowiedz Link Zgłoś