Dodaj do ulubionych

Pociagiem z Wilna do Polski

IP: *.swipnet.se 01.08.01, 23:34
Chce wracac pociagiem z Wilna do Polski z pominieciem Bialorusi (Grodno)
czy istnieje taka mozliwosc.
Podobno pociag z Sostakai , tak to sie chyba pisze omija Bialorus.
Jak z jazdami nocnymi pociagami na trasie Tallin-Ryga i Ryga -wILNO.
Prosze o odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Inf.PKP Re: Pociagiem z Wilna do Polski IP: 213.98.114.* 02.08.01, 06:17
      Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> Chce wracac pociagiem z Wilna do Polski z pominieciem Bialorusi (Grodno)
      > czy istnieje taka mozliwosc.
      > Podobno pociag z Sostakai , tak to sie chyba pisze omija Bialorus.
      > Jak z jazdami nocnymi pociagami na trasie Tallin-Ryga i Ryga -wILNO.
      > Prosze o odpowiedz.

Uprzejmie zawiadamiamy o istnieniu juz od ok 100 lat tzw rozkladow
      jazdy.Informacji o ruchu pociagow udziela tez informacja telefoniczna
      PKP.Zachecamy do korzystania z internetowej inf.www.PKP.pl.albo cos w tym stylu
      • Gość: Tomek Re: Pociagiem z Wilna do Polski IP: *.lakwod3.co.home.com 02.08.01, 07:46
        www.bahn.de
      • Gość: Misia Re: Pociagiem z Wilna do Polski IP: 204.155.16.* 02.08.01, 17:39
        Kisia (tu jako Inf.PKP) sie wszedzie wciska i nikomu nie pomaga tylko
        przeszkadza! Co ty masz wspolnego z Polonia Kisiu, Buuu, Inf.PKP? Duzo
        nienawisci moze?
        Jest pociag bezposredni do Wilna - dowiadywalam sie miesiac temu. Z pominieciem
        Bialorusi. Z Wilna wyjezdza o 8.05 rano, w Warszawie jest o 22. Pociag o
        numerez P.28, jedzie przez Kowno i Suwalki. Wszyscy wypytywani przeze mnie
        ludzie ostrzegaja przed podroza noca, miedzy innymi na tej trasie - trzeba po
        prostu uwazac. My sie jednak nie zdecydowalismy w koncu na te podroz, wiec nie
        moge wiecej nic na ten temat powiedziec. Pozdrowienia i szerokiej drogi! Misia
        • Gość: Kisia Re: Pociagiem z Wilna do Polski IP: 213.98.114.* 03.08.01, 02:32
          Gość portalu: Misia napisał(a):

> Kisia (tu jako Inf.PKP) sie wszedzie wciska i nikomu nie pomaga tylko
          > przeszkadza! Co ty masz wspolnego z Polonia Kisiu, Buuu, Inf.PKP? Duzo
          > nienawisci moze?
          > Jest pociag bezposredni do Wilna - dowiadywalam sie miesiac temu. Z pominieciem
          >
          > Bialorusi. Z Wilna wyjezdza o 8.05 rano, w Warszawie jest o 22. Pociag o
          > numerez P.28, jedzie przez Kowno i Suwalki. Wszyscy wypytywani przeze mnie
          > ludzie ostrzegaja przed podroza noca, miedzy innymi na tej trasie - trzeba po
          > prostu uwazac. My sie jednak nie zdecydowalismy w koncu na te podroz, wiec nie
          > moge wiecej nic na ten temat powiedziec. Pozdrowienia i szerokiej drogi! Misia

Misiu ty durna krowo Pociagi jezdza zwykle po szynach a po drodze waskiej lub
          szerokiej inne pojazdy.PS.Do Polonii nie mam nic bo sie sportem nie
          interesuje.Czekam na dalsze rezultaty twojej pracy sledczej.Caluje Kisia(tylko !)
    • szpiro Re: Pociagiem z Wilna do Polski 02.08.01, 13:39
      Jezeli ktos jest zorientowany to niech napisze.............
    • Gość: MICHAL Re: Pociagiem z Wilna do Polski IP: *.swipnet.se 02.08.01, 17:18
      NIKT NIC NIE WIE?
    • Gość: Tomek Re: Pociagiem z Wilna do Polski IP: *.tigwest.amsinc.com 02.08.01, 21:32
      Ty koles czytasz wogole odpowiedzi? Zapodaj www.bahn.de,
      jak pisalem. Ja zapodalem i znalazlem ten pociag przez Sestakai.
      Zdecydowanie najkrotsza trasa.
      • Gość: MICHAL Re: Pociagiem z Wilna do Polski IP: *.swipnet.se 02.08.01, 22:25
        Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Ty koles czytasz wogole odpowiedzi? Zapodaj www.bahn.de,
        > jak pisalem. Ja zapodalem i znalazlem ten pociag przez Sestakai.
        > Zdecydowanie najkrotsza trasa.

Tomek
        Napisz tylko czy ten pociag napewno omija Bialorus.
        Moglbym zadzwonic na PKP , ale mieszkam za granica..
        • Gość: Waldek Re: Pociagiem z Wilna do Polski IP: 62.57.124.* 04.08.01, 13:52
          Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> Gość portalu: Tomek napisał(a):
          >
          > > Ty koles czytasz wogole odpowiedzi? Zapodaj www.bahn.de,
          > > jak pisalem. Ja zapodalem i znalazlem ten pociag przez Sestakai.
          > > Zdecydowanie najkrotsza trasa.
          >
          >
          > Tomek
          > Napisz tylko czy ten pociag napewno omija Bialorus.
          > Moglbym zadzwonic na PKP , ale mieszkam za granica..

Kolego! Wez jakis atlas i zobacz gdzie jest Kowno, gdzie Szestokai, gdzie Suwalki
          a gdzie Bialorus (np. Grodno). Bez tej informacji lepiej nie wybieraj sie w
          podroz bo wywioza cie na Syberie albo do Sztokholmu (omijajac Bialorus
          oczywiscie) i nawet nie bedziesz wiedzial gdzie jestes. A jesli chcesz tylko
          pogadac a nie jechac to powiedz od razu...
          • Gość: MICHAL Re: Pociagiem z Wilna do Polski IP: *.skane.se 05.08.01, 02:15
            Gość portalu: Waldek napisał(a):

> Gość portalu: MICHAL napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Tomek napisał(a):
            > >
            > > > Ty koles czytasz wogole odpowiedzi? Zapodaj www.bahn.de,
            > > > jak pisalem. Ja zapodalem i znalazlem ten pociag przez Sestakai.
            > > > Zdecydowanie najkrotsza trasa.
            > >
            > >
            > > Tomek
            > > Napisz tylko czy ten pociag napewno omija Bialorus.
            > > Moglbym zadzwonic na PKP , ale mieszkam za granica..
            >
            > Kolego! Wez jakis atlas i zobacz gdzie jest Kowno, gdzie Szestokai, gdzie Suwal
            > ki
            > a gdzie Bialorus (np. Grodno). Bez tej informacji lepiej nie wybieraj sie w
            > podroz bo wywioza cie na Syberie albo do Sztokholmu (omijajac Bialorus
            > oczywiscie) i nawet nie bedziesz wiedzial gdzie jestes. A jesli chcesz tylko
            > pogadac a nie jechac to powiedz od razu...

Waldek
            wole zebys mi odpowiedzial na pytanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka