Gość: Jarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 18:40 Jestem na kontrakcie w Paryżu. Chcialbym poznac fajnych ludzi. Odezwijcie sie. Pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: Polacy w Paryżu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 18:42 To znaczy chwilowo jestem w Polsce na urlopie, we wtorek lece z powrotem do Paryża. Odpowiedz Link Zgłoś
1iwonnka Re: Polacy w Paryżu? 07.07.13, 22:50 Wiem, że ten post jest już dawno nieaktualny, ale chciałam zapytać, czy nie znalazłby się ktoś o dobrym sercu, kto przenocowałby mnie i moje dwie przyjacółki w Paryżu? Kupiłyśmy bilety lotnicze na 13-18 lipca, umówiłmyśmy się z gościem na couchsurfingu, został tydziec do odlotu a koleś napisał, że decyduje się przekimac tylko jedną z nas... jesteśmy studentkami, więc na noclego w hostelach nas nie stać. Jeżeli mielibyście kawałek podłogi- nic więcej nam nie potrzeba, odezwijcie się do nas. Jestesmy otwarte, nie sprawimy wam żadnych kłopotów, chcemy jak najwięcej zwiedzić, wiec całymi dniami nie będzie nas w mieszkaniu, chodzi tylko o noclegi. Proszę o kontakt i dziekujze za wszystkie przyadtne info Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacieltwojejzony Re: Polacy w Paryżu? 09.07.13, 23:40 Jak bedziesz w Nowym Yorku to daj znac....a kolezanke to podesle znajomemu. Odpowiedz Link Zgłoś