dsl 01.09.03, 11:27 Witam, Wakacje sie skonczyly - znowu do kieratu! I tym optymistycznym akcentem zacznijmy nowy watek... Poprzedni jest tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=7399300 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magsie Re: Spotkanie w Londynie nr 75 (c.d.) 01.09.03, 12:13 > Witam, > > Wakacje sie skonczyly - znowu do kieratu! > > I tym optymistycznym akcentem zacznijmy nowy watek... az taki kierat to nie jest, bo wlasnie powiedzialam szefowi, ze chec odejsc Nie bylo tak zle. Co mnie tylko zdziwilo to to, ze nie kazal mi sie spakowac i odejsc w ciagu 5 minut) Tak wiec urlop mam dopiero przed soba!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Spotkanie w Croydon 01.09.03, 12:31 Jeszcze nic nie ustalilismy - ale dla zainteresowanych przypominam, ze jest ciagle aktualne. izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Spotkanie w Croydon 01.09.03, 14:42 > Jeszcze nic nie ustalilismy - ale dla zainteresowanych przypominam, ze jest > ciagle aktualne. Mozesz jeszcze raz przypomniec szczegoly (znaczy gdzie i kiedy)? My sie na razie nie piszemy ale kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Spotkanie w Croydon 01.09.03, 14:49 Propozycja jest na Srode/Czwartek w Croydon wieczorem. Szczegoly gdy sie dogadam z Bea. izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski http://www.getjet.pl 01.09.03, 12:38 musimy trzymac reke na pulsie izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Ciekawa niespodzianka na mnie czekala po ... 01.09.03, 14:47 powrocie z wakacji. Przyszedl kolejny list z rejestracja do glosowania (electoral roll). I co? Okazuje sie, ze juz mozemy sie rejestrowac. Wszystkie panstwa, ktore przystepuja do Unii w maju 2004 sa wymienione (z gwiazdka objasniajaca, ze dopiero w maju wejda do UE) i ich obywatele moga glosowac (w wyborach do parlamentu EU i chyba tez w wyborach lokalnych). Fajnie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Tu szpieg z krainy nienormalnych;-) 01.09.03, 14:54 Czeszcz, A ja jeszcze jestem przed rozmowa ze starym szefem ...brrr a nowa praca czeka. Troche sie stresuje. Ogon poszedl do szkoly i poki co zadowolona. Znalazlam jej pana Anglika z gromadka emigranckich dzieci do kontynuacji nauki jezyka language. Zdjecia ciagle mam na CD bo musze zrobic cenzure na gospodynie imprezy) Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Tu szpieg z krainy nienormalnych;-) 01.09.03, 15:02 > Czeszcz, > A ja jeszcze jestem przed rozmowa ze starym szefem ...brrr a nowa praca czeka. > Troche sie stresuje. > Ogon poszedl do szkoly i poki co zadowolona. Znalazlam jej pana Anglika z > gromadka emigranckich dzieci do kontynuacji nauki jezyka language. > Zdjecia ciagle mam na CD bo musze zrobic cenzure na gospodynie imprezy) Czeszcz!!! Dobrze wiedziec, ze zyjesz i wszystko OK. Wyglada, ze wszyscy zmieniaja prace - ty, Mags... Moze i ja bym pomyslal? Czy to znaczy, ze dalej jestes na "urlopie"? To moze sie spotkasz z moja zona (wtorek za tydzien) albo ze mna (czwartek za tydzien) na Okeciu? Tyle, ze pewnie bedziemy mieli ze 20-30 min... Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Re: Tu szpieg z krainy nienormalnych;-) 01.09.03, 15:08 A moze zrobcie sobie postoj w stolicy na troche dluzej niz 20 min.))) Moglabym zapewnic moc rozrywek) Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Tu szpieg z krainy nienormalnych;-) 01.09.03, 15:12 3e3 napisała: > A moze zrobcie sobie postoj w stolicy na troche dluzej niz 20 min.))) > Moglabym zapewnic moc rozrywek) trzymamy za slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Tu szpieg z krainy nienormalnych;-) 01.09.03, 15:15 > > A moze zrobcie sobie postoj w stolicy na troche dluzej niz 20 min.))) > > Moglabym zapewnic moc rozrywek) Fajnie by bylo ale jak zwykle plan zajec mamy bardzo napiety... Natomiast zona pewnie by kiedys mogla zostac z jeden dzien w Warszawie - napsiz do niej. Tylko prosze zeby rozrywki byly w miare przyzwoite ))) > trzymamy za slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Tu szpieg z krainy nienormalnych;-) 01.09.03, 15:21 dsl napisał: > > > A moze zrobcie sobie postoj w stolicy na troche dluzej niz 20 min. > ))) > > > Moglabym zapewnic moc rozrywek) > > Fajnie by bylo ale jak zwykle plan zajec mamy bardzo napiety... > Natomiast zona pewnie by kiedys mogla zostac z jeden dzien w Warszawie - napsiz > > do niej. Tylko prosze zeby rozrywki byly w miare przyzwoite ))) Ds, cos Ty. Spedzaliscie wakacje w jakims klasztorze w Portugalii, ze macie zapotrzebowanie na rozrywki o charakterze przyzwoitym? Nie wiem czy E potrafi spelnic takie zachcianki. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Tu szpieg z krainy nienormalnych;-) 01.09.03, 15:26 > > > > A moze zrobcie sobie postoj w stolicy na troche dluzej niz 20 mi > n. > > ))) > > > > Moglabym zapewnic moc rozrywek) > > > > Fajnie by bylo ale jak zwykle plan zajec mamy bardzo napiety... > > Natomiast zona pewnie by kiedys mogla zostac z jeden dzien w Warszawie - > napsiz > > > > do niej. Tylko prosze zeby rozrywki byly w miare przyzwoite ))) > > Ds, cos Ty. Spedzaliscie wakacje w jakims klasztorze w Portugalii, ze macie > zapotrzebowanie na rozrywki o charakterze przyzwoitym? Rozrywkom nieprzyzwoitym oddajemy sie razem. A ja przy moim urlopie w Warszawie zostac nie moge. A w klasztorze owszem, tez bylismy. Nawet wczoraj - w Batalham (czy jakos tak). BARDZO imponujacy, polecam. > Nie wiem czy E potrafi spelnic takie zachcianki. Pewny jestem, ze E potrafi spelnic wszelkie zachcianki. Pytanie tylko czy chce? Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Tu szpieg z krainy nienormalnych;-) 01.09.03, 15:13 3e3 napisała: > Czeszcz, > A ja jeszcze jestem przed rozmowa ze starym szefem ...brrr a nowa praca czeka. > Troche sie stresuje. > Ogon poszedl do szkoly i poki co zadowolona. Znalazlam jej pana Anglika z > gromadka emigranckich dzieci do kontynuacji nauki jezyka language. > Zdjecia ciagle mam na CD bo musze zrobic cenzure na gospodynie imprezy) Tylko nie powycinaj tych najlepszych momentow. Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Re: Tu szpieg z krainy nienormalnych;-) 01.09.03, 16:45 Ja zapewniam tylko i wylacznie przyzwoite rozrywki!!! Myslalam, ze to jest oczywiste. Cenzurowac bede tylko troche bo mam zdjecia jako modelka w kapeluszu z golym brzuchem i zupelnie nie pamietam jak to sie stalo)) Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Tu szpieg z krainy nienormalnych;-) 01.09.03, 16:50 3e3 napisała: > Ja zapewniam tylko i wylacznie przyzwoite rozrywki!!! Myslalam, ze to jest > oczywiste. > Cenzurowac bede tylko troche bo mam zdjecia jako modelka w kapeluszu z golym > brzuchem i zupelnie nie pamietam jak to sie stalo)) My tez nie pamietamy, ale z checia bysmy sobie to przypomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Ciekawa niespodzianka na mnie czekala po ... 01.09.03, 15:09 dsl napisał: > powrocie z wakacji. > > Przyszedl kolejny list z rejestracja do glosowania (electoral roll). I co? > Okazuje sie, ze juz mozemy sie rejestrowac. Wszystkie panstwa, ktore > przystepuja do Unii w maju 2004 sa wymienione (z gwiazdka objasniajaca, ze > dopiero w maju wejda do UE) i ich obywatele moga glosowac (w wyborach do > parlamentu EU i chyba tez w wyborach lokalnych). > > Fajnie, nie? Do nas chyba tez taki list przyszedl, ale tradycyjnie umiescilem go w smietniku bez otwierania. Musze go dzis wykopac z tamtad. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Ciekawa niespodzianka na mnie czekala po ... 01.09.03, 15:22 > Do nas chyba tez taki list przyszedl, ale tradycyjnie umiescilem go w smietniku > > bez otwierania. Musze go dzis wykopac z tamtad. Fajnie masz. Ja mam chyba jakies natrectwo otwierania i czytania wszelkich urzedowo wygladajacych papierkow Moze kiedys zaczne to leczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Ciekawa niespodzianka na mnie czekala po ... 01.09.03, 16:44 dsl napisał: > > Do nas chyba tez taki list przyszedl, ale tradycyjnie umiescilem go w > smietniku > > > > bez otwierania. Musze go dzis wykopac z tamtad. > > Fajnie masz. > Ja mam chyba jakies natrectwo otwierania i czytania wszelkich urzedowo > wygladajacych papierkow > > Moze kiedys zaczne to leczyc... Jestes swietlanym przykladem odpowiedzialnosci obywatelskiej. Joanna zawsze stawia mi Ciebie za wzor. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Ciekawa niespodzianka na mnie czekala po ... 01.09.03, 16:57 > > > Do nas chyba tez taki list przyszedl, ale tradycyjnie umiescilem go w > > > smietniku > > > > > > bez otwierania. Musze go dzis wykopac z tamtad. > > > > Fajnie masz. > > Ja mam chyba jakies natrectwo otwierania i czytania wszelkich urzedowo > > wygladajacych papierkow > > > > Moze kiedys zaczne to leczyc... > > Jestes swietlanym przykladem odpowiedzialnosci obywatelskiej. > Joanna zawsze stawia mi Ciebie za wzor. Ciekawe, bo mi zona znowu zawsze mowi - "Patrz jak Rak ciekawie pisze i sie ucz..." Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Ciekawa niespodzianka na mnie czekala po ... 01.09.03, 17:06 dsl napisał: > > > > Do nas chyba tez taki list przyszedl, ale tradycyjnie umiescilem > go w > > > > > smietniku > > > > > > > > bez otwierania. Musze go dzis wykopac z tamtad. > > > > > > Fajnie masz. > > > Ja mam chyba jakies natrectwo otwierania i czytania wszelkich urzedow > o > > > wygladajacych papierkow > > > > > > Moze kiedys zaczne to leczyc... > > > > Jestes swietlanym przykladem odpowiedzialnosci obywatelskiej. > > Joanna zawsze stawia mi Ciebie za wzor. > > Ciekawe, bo mi zona znowu zawsze mowi - "Patrz jak Rak ciekawie pisze i sie > ucz..." Ach te zony nienasycone)) Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: Ciekawa niespodzianka na mnie czekala po ... 01.09.03, 17:27 Wyglada na to, ze jutro lub najdalej w srode raczej bedzie moj ostatni dzien tu w pracy, wiec sie z Wami na jakis miesiac pozegnam. Mam zamiar zrobic sobie odwyk komputerowy, spedzic pare dni w domciu i potem uciec na dobre dwa/trzy tygodnie w ciepelko i pod wodezanim zaczne nowa prace. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Ciekawa niespodzianka na mnie czekala po ... 01.09.03, 17:58 > Wyglada na to, ze jutro lub najdalej w srode raczej bedzie moj ostatni dzien tu > > w pracy, wiec sie z Wami na jakis miesiac pozegnam. Mam zamiar zrobic sobie > odwyk komputerowy, spedzic pare dni w domciu i potem uciec na dobre dwa/trzy > tygodnie w ciepelko i pod wodezanim zaczne nowa prace. No coz... To zyczymy milego leniuchowania i cichutko sobie zazdroscimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Ciekawa niespodzianka na mnie czekala po ... 01.09.03, 18:21 magsie napisała: > Wyglada na to, ze jutro lub najdalej w srode raczej bedzie moj ostatni dzien tu > > w pracy, wiec sie z Wami na jakis miesiac pozegnam. Mam zamiar zrobic sobie > odwyk komputerowy, Nie wpadnij za to w ciag alkoholowy. I jeszcze przy okazji zmiany pracy nie zmien swoich upodoban forumowo-towarzyskich. spedzic pare dni w domciu i potem uciec na dobre dwa/trzy > tygodnie w ciepelko i pod wode wroc dobrze zgrzana i zalana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ciekawa niespodzianka na mnie czekala po ... IP: *.proxy.aol.com 06.09.03, 14:41 dsl napisał: > ...ich obywatele moga glosowac (w wyborach do > parlamentu EU i chyba tez w wyborach lokalnych). nie, w wyborach lokalnych nie! Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Jeszcze przed lunchem wypchne watek do gory... 02.09.03, 12:51 Czyby mags juz dzisiaj nie pracowala? Szczesciara... Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Sroda wieczorem w Croydon 02.09.03, 12:59 Podamy dokladniejsze szczegoly jutro - chcemy isc do tej polskiej knajpki. izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Sroda wieczorem w Croydon 02.09.03, 13:06 > Podamy dokladniejsze szczegoly jutro - chcemy isc do tej polskiej knajpki. My sie nie wyrobimy. Zona wczesnie rano w czwartek leci do Amsterdamu. I tak w ogole to jeszcze sie nie pozbieralismy po wakacjach... Milej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Sroda wieczorem w Croydon 02.09.03, 13:33 dsl napisał: > > Podamy dokladniejsze szczegoly jutro - chcemy isc do tej polskiej knajpki. > > My sie nie wyrobimy. My tym bardziej w srodku tygodnia na poludniu Londynu. W sobote tradycyjnie rozpoczynamy cotygodniowe pielgrzymni do szkoly. Jeszcze nie wiemy co mamy w planach na te sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: Sroda wieczorem w Croydon 02.09.03, 15:52 > Tez sie nie wyrobie)) Ja pomimo miesiaca "gardening leave" tez chyba raczej sie nie wybiore. Za chwile wynosze sie z firmy juz na stale! Co za ulga! Odpowiedz Link Zgłoś
bee22 Re: Sroda wieczorem w Croydon 03.09.03, 11:40 hej wszystkim widac uciechy polskiego stolu nie sa zachecajace, gdyby ktos sie zdecydowal w ostatniej chwili albo mial ochote wybrac sie indywidualnie: Polka Continental - 20a Lower Addiscombe Road, Croydon - Tel: 020 8686 2633 jutro zdamy z izabelski relacje z wrazen podniebienia - o ile przezyjemy )) Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Sroda wieczorem w Croydon 03.09.03, 11:58 > hej wszystkim > widac uciechy polskiego stolu nie sa zachecajace, gdyby ktos sie zdecydowal w > ostatniej chwili albo mial ochote wybrac sie indywidualnie: > Polka Continental - 20a Lower Addiscombe Road, Croydon - Tel: 020 8686 2633 > jutro zdamy z izabelski relacje z wrazen podniebienia - o ile przezyjemy )) Przezyjecie)) Jak ja przezylem w Czechah golonko 1.10kg to wy tez dacie rade)) Na razie jak widac nie mam ochoty na powtorke)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Sapiens magsie, izabelski, dsl...itd IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.09.03, 13:40 Wiem, ze jestescie z Lublina i marzycie o wyjezdzie do Dublina, ale co gorsze, wy wszyscy na tym watku jestescie jedna i ta sama osoba!!! WANKERS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cumtroll Re: WANKERS ! - n/c 03.09.03, 18:52 Kiedys sie nie logowali, wiec mozna bylo zobaczyc - to cholota zatrudniona w kilku biurach tego zatechlego Londynu, ktora pisze te bzdety w czasie pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
dsl news of the day (02/09) 02.09.03, 16:40 Rozni ludzie maja rozne pasje... news.bbc.co.uk/1/hi/england/kent/3201135.stm Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: news of the day (02/09) 02.09.03, 18:33 dsl napisał: > Rozni ludzie maja rozne pasje... > > news.bbc.co.uk/1/hi/england/kent/3201135.stm A ja lepiej sprawdze stan konta w Lloyd-sie. Chyba na mnie czas. Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: news of the day (02/09)-2 02.09.03, 22:33 Od wody, ognia i uwiadu prawego plata czolowego ustrzez nas Boze!! www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1648100.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Sapiens Re: news of the day (02/09) IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.09.03, 23:54 -A ja lepiej sprawdze stan konta w Lloyd-sie. A ja sadzilem, ze tacy swiatowcy jak wy to nie trzymaja na koncie w banku, tylko inwestuja. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: news of the day (02/09) 03.09.03, 10:34 > -A ja lepiej sprawdze stan konta w Lloyd-sie. > > A ja sadzilem, ze tacy swiatowcy jak wy to nie trzymaja na koncie w banku, > tylko inwestuja. Widze, ze Ci nudno i nie masz z kim rozmawiac. Jakbys tu nie zadebiutowal tak jak zedebiutowales/as pare postow wyzej to chetnie bysmy podyskutowali. A tak skazales/as sie na wieczne ignorowanie... Mimo wszystko pozdrawiam i zycze ciekawszego zycia. Moze spacery do parku pomoga? Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: news of the day (02/09) 03.09.03, 11:14 Gość portalu: Hetero Sapiens napisał(a): > -A ja lepiej sprawdze stan konta w Lloyd-sie. > > A ja sadzilem, ze tacy swiatowcy jak wy to nie trzymaja na koncie w banku, > tylko inwestuja. No to odetchnalem z ulga. Mnie jako osobe o robotniczo-chlopsko-inteligencko- drobnomieszczansko-obszarniczym rodowodzie opinia ''swiatowca'' uwiera niczym kolnierzyk biurokraty. A tak miedzy nami, to trzeba miec troche na drobne wydatki. Chocby malzonce od czasu do czasu nowego porszaka na urodziny sprawic. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Kolejne spotkanie 03.09.03, 10:41 Wyglada, ze wiekszosc nie moze sie zjawic dzisiaj w Croydon... To moze zorganizujemy cos troche pozniej - zeby bylo wiecej czasu na przygotowania? Moze 20 albo 27 wrzesnia (soboty) - gdzies w Londynie? A moze bysmy sie wybrali na jakis musical - Rak, pamietam, ze wy chcieliscie isc na We Will Rock You (czy jakos tak) - zona tez mi caly czas o tym mowi. Moze bysmy uzgodnili jakis wspolny termin, moze tez ktos sie dolaczy (chociaz czesc z nas juz chyba na tym byla...) Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Kolejne spotkanie 03.09.03, 10:47 > Moze 20 albo 27 wrzesnia (soboty) - gdzies w Londynie? Moze... > A moze bysmy sie wybrali na jakis musical - Rak, pamietam, ze wy chcieliscie > isc na We Will Rock You (czy jakos tak) - zona tez mi caly czas o tym mowi. > Moze bysmy uzgodnili jakis wspolny termin, moze tez ktos sie dolaczy (chociaz > czesc z nas juz chyba na tym byla...) Idzcie bo warto Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Kolejne spotkanie 03.09.03, 11:01 niejack napisał: > > Moze 20 albo 27 wrzesnia (soboty) - gdzies w Londynie? > > Moze... > > > A moze bysmy sie wybrali na jakis musical - Rak, pamietam, ze wy chcielisc > ie > > isc na We Will Rock You (czy jakos tak) - zona tez mi caly czas o tym mowi > . > > Moze bysmy uzgodnili jakis wspolny termin, moze tez ktos sie dolaczy (choc > iaz > > czesc z nas juz chyba na tym byla...) > > Idzcie bo warto > Polecam Nadal bardzo chcemy i namawiamy innych na wyprawe. Co do terminu to juz ta sprawe przekaze wyzej do rozpatrzenia. Najlepiej niech sie nasze muzy wypowiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Kolejne spotkanie 2 03.09.03, 11:34 A my mamy propozycje dla was wypadu na festiwal balonow w Leeds Castle w niedziele 14 wrzesnia. My sie wybieramy na pewno i zapraszamy wszystkich do przylaczenia sie. www.leeds-castle.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Kolejne spotkanie 2 03.09.03, 11:41 > A my mamy propozycje dla was wypadu na festiwal balonow w Leeds Castle w > niedziele 14 wrzesnia. Niestety - w ten weekend jestesmy w Polsce. A szkoda - zona chciala pojechac do Leeds Castle juz od paru lat ale jakos sie nie skladalo. Ja kiedys bylem - bardzo fajne miejsce, byl tam tez wtedy zlot starych samochodw (balony chyba tez byly ale nie polecialy bo byl za duzy wiatr). Moze za rok... Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Kolejne spotkanie 2 03.09.03, 11:46 dsl napisał: > > A my mamy propozycje dla was wypadu na festiwal balonow w Leeds Castle w > > niedziele 14 wrzesnia. > > Niestety - w ten weekend jestesmy w Polsce. A szkoda - zona chciala pojechac do > > Leeds Castle juz od paru lat ale jakos sie nie skladalo. Ja kiedys bylem - > bardzo fajne miejsce, byl tam tez wtedy zlot starych samochodw (balony chyba > tez byly ale nie polecialy bo byl za duzy wiatr). > > Moze za rok... Tez chyba nie dam rady... No chyba ze bede mial nowe auto do tego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Kolejne spotkanie 2 03.09.03, 11:47 > Tez chyba nie dam rady... > No chyba ze bede mial nowe auto do tego czasu... Oooooo.... oooooo Sprzedales czy rozbiles? Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Kolejne spotkanie 2 03.09.03, 11:57 > Sprzedales czy rozbiles? To drugie))) Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Kolejne spotkanie 2 03.09.03, 12:05 > > Sprzedales czy rozbiles? > > To drugie))) Oooopsss... To wspolczuje. Ale za to masz teraz okazje kupic sobie Subaru albo Evo... Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Kolejne spotkanie 2 03.09.03, 12:10 > Ale za to masz teraz okazje kupic sobie Subaru albo Evo... Nie bardzo((( Ubezpiecznie by mnie zjadlo, przy braku NCB. No i watpie zebym umial sie powstrzymac i jezdzic przepisowo i bezwypadkowo w takim aucie))) Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Kolejne spotkanie 2 03.09.03, 12:14 > Ubezpiecznie by mnie zjadlo, przy braku NCB. Oooppsss... Znaczy, ze byla Twoja wina... To bedziesz sie chyba musial przesiac na jakis maly silniczek... Moze Matiz - 0.8? ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Kolejne spotkanie 2 03.09.03, 12:32 > To bedziesz sie chyba musial przesiac na jakis maly silniczek... Moze Matiz - > 0.8? ))))) Lepiej rower, albo hulajnoga))) Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Kolejne spotkanie 2 03.09.03, 12:39 Tak na zupelnym marginesie, bo widze, ze watek sie zrobil 'mieski', to wlasnie przechodze faze nienawidzenia V$.NET. Przechodzac przez kolejna technologie zauwazam nastepujace fazy: zachwyt - porownanie do poprzednich - frustracja - nienawisc - pogodzenie sie z losem. Jedynym produktem, ktory nie przeraobilem w ten sposob to.. Borland Delphi. Tam po fazie nienawisci byl szacunek, bo okazalo sie, ze jednak sie mylilem. Co do .NET niestety juz sprawdzilem, ze sie nie myle, a chodzi o glupie wysylanie maili... ps. jak ktos by chial web hosting - to sie polecam, nie mam jeszcze strony (( z czym i jak, ale moge ustalic wszystko przez maile Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Kolejne spotkanie 2 03.09.03, 12:48 xiv napisał: > > Tak na zupelnym marginesie, bo widze, ze watek sie zrobil 'mieski', to wlasnie > przechodze faze nienawidzenia V$.NET. Przechodzac przez kolejna technologie > zauwazam nastepujace fazy: zachwyt - porownanie do poprzednich - frustracja - > nienawisc - pogodzenie sie z losem. Jedynym produktem, ktory nie przeraobilem w > > ten sposob to.. Borland Delphi. Tam po fazie nienawisci byl szacunek, bo > okazalo sie, ze jednak sie mylilem. Co do .NET niestety juz sprawdzilem, ze sie > > nie myle, a chodzi o glupie wysylanie maili... > > ps. jak ktos by chial web hosting - to sie polecam, nie mam jeszcze strony : ((( > > z czym i jak, ale moge ustalic wszystko przez maile My na razie uzywamy 'Twoj' numer telefonu i niecierpliwie czekamy na pazdziernikowy rachunek z BT. Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Kolejne spotkanie 2 03.09.03, 12:49 xiv napisał: > > Tak na zupelnym marginesie, bo widze, ze watek sie zrobil 'mieski', to wlasnie > przechodze faze nienawidzenia V$.NET. Przechodzac przez kolejna technologie > zauwazam nastepujace fazy: zachwyt - porownanie do poprzednich - frustracja - > nienawisc - pogodzenie sie z losem. Jedynym produktem, ktory nie przeraobilem w > > ten sposob to.. Borland Delphi. Tam po fazie nienawisci byl szacunek, bo > okazalo sie, ze jednak sie mylilem. Co do .NET niestety juz sprawdzilem, ze sie > > nie myle, a chodzi o glupie wysylanie maili... > > ps. jak ktos by chial web hosting - to sie polecam, nie mam jeszcze strony : ((( > > z czym i jak, ale moge ustalic wszystko przez maile > Moze sobie po prostu za duzo obiecywales po .necie? Wg mnie nie jest taki zly, ja go lubie Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Kolejne spotkanie 2 03.09.03, 13:35 niejack napisał: > Moze sobie po prostu za duzo obiecywales po .necie? Ja sobie nic nie obiecywalem, po prostu w ramach 'ladnego' kodu (a nie skryptowego skakania vide ASP czy PHP), stracilo sie troche gietkosci > Wg mnie nie jest taki zly, ja go lubie Tak apropos, to w czym jest pisany Wasz produkt? Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Kolejne spotkanie 2 03.09.03, 14:28 > Ja sobie nic nie obiecywalem, po prostu w ramach 'ladnego' kodu (a nie > skryptowego skakania vide ASP czy PHP), stracilo sie troche gietkosci Ta gietkosc dalej masz Trzeba tylko olac te ladnie wygladajace pierdoly i zajrzec wewnatrz Nikt nie kaze Ci korzystac z tych wodotryskow)) > > Wg mnie nie jest taki zly, ja go lubie > Tak apropos, to w czym jest pisany Wasz produkt? > To nie rozmowa na to forum Ale roznie... Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Kolejne spotkanie 2 03.09.03, 15:31 izabelski napisała: > byte code? > > izabelski 4E 69 65 Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Kolejne spotkanie 2 03.09.03, 12:37 > Albo Renault Clio 1.1 )) Nie no bez przesady))) Z 13 grupy to musze teraz zejsc ale dlaczego zaraz do 1'ej???))) W polowie tez sa fajne autka)) Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Kolejne spotkanie 2 03.09.03, 12:39 A Subaru tez sobie kupie!!! (w skali 1:10) BTW Nexus - dostalem nowy katalog z Tamiya)) Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Ulga mlodego (stazem) kierowcy 03.09.03, 13:53 A myslalam, ze to tylko ja kasuje samochody. Moje kasowanie polega na tluczeniu starych starymi (tzn moje sa za stary, zeby go wyremontowac, a ten co rozbilam gosciowi byl jeszcze bardziej wiekowy). Proponuje niejackowi Kie za £ 150 na prawde nie zal jak sie rozlatuje izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
dsl news of the day (04/09) 04.09.03, 10:55 To sie nazywa miec tupet... www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1649581.html Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: news of the day (04/09) 04.09.03, 12:43 dsl napisał: > To sie nazywa miec tupet... > > www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1649581.html Ciekawe na kogo przyjdzie teraz kolej. Kadafi cwaniaczek ich olal, przyznal sie do wszystkiego i ukoil, wiec teraz moze spokojnie wylegiwac na piaszczystych,libijskich plazach w otoczeniu swoich naloznic. 29mld$ to niezla sumka i widac ze kraje majace wyze demograficzne, a nize budzetowe chetnie sie do takiej kasy podczepia. Tam zycie nie jest tyle warte co tlusciutkiego, amerykanskiego marines. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: news of the day (04/09) 04.09.03, 12:45 ex-rak napisał: > dsl napisał: > > > To sie nazywa miec tupet... > > > > www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1649581.html > > Ciekawe na kogo przyjdzie teraz kolej. Kadafi cwaniaczek ich olal, przyznal sie > > do wszystkiego i ukoil, wiec teraz moze spokojnie wylegiwac na > piaszczystych,libijskich plazach w otoczeniu swoich naloznic. > > 29mld$ to niezla sumka i widac ze kraje majace wyze demograficzne, a nize > budzetowe chetnie sie do takiej kasy podczepia. Tam zycie nie jest tyle warte > co tlusciutkiego, amerykanskiego marines. Napisane troche bez skladu, ale trudno. Juz poszlo. Spadam sie chromatografowac. Odpowiedz Link Zgłoś
bee22 sroda wieczorem w Croydon /po ;-))) 04.09.03, 14:48 przezylam uff - izabelski, Ty chyba tez bylo duzo, dobrze i po polsku (choc z braku prawdziwego twarogu konsystencja "ruskich" pozostawiala troszke do zyczenia), niesmiertelny "bukiet surowek" przeflancowal sie na wyspe z powodzeniem )) imponujacy wybor napitkow wysokoprocentowych oraz Zywiec i Okocim dla wielbicieli duzego z pianka, generalnie calkiem dlugasne menu - polecam dla stesknionych polskich smaczkow, lasuchy moze sie skusza na sernik (na szarlotke juz sie nie zalapalysmy ;-( ale na pocieche dostalysmy Krowki i "strzemiennego") i tyle, reszte mozna przetestowac samemu Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: sroda wieczorem w Croydon /po ;-))) 04.09.03, 16:53 bee22 napisała: > przezylam uff - izabelski, Ty chyba tez > bylo duzo, dobrze i po polsku (choc z braku prawdziwego twarogu > konsystencja "ruskich" pozostawiala troszke do zyczenia), niesmiertelny "bukiet > > surowek" przeflancowal sie na wyspe z powodzeniem )) > imponujacy wybor napitkow wysokoprocentowych oraz Zywiec i Okocim dla > wielbicieli duzego z pianka, > generalnie calkiem dlugasne menu - polecam dla stesknionych polskich smaczkow, > lasuchy moze sie skusza na sernik (na szarlotke juz sie nie zalapalysmy ;-( ale > > na pocieche dostalysmy Krowki i "strzemiennego") > i tyle, reszte mozna przetestowac samemu Picie do lustra to nie najlepszy pomysl. A tak na przyszlosc jak sie ten przybytek zowie? Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Zdjecia 04.09.03, 16:02 Wyslalam zdjecia na priva do Raka i Nity bo na oberzynie jest tylko 5MB. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Zdjecia 04.09.03, 16:22 > Wyslalam zdjecia na priva do Raka i Nity bo na oberzynie jest tylko 5MB. Rak sie chromo(li/grafuje) a moja zona jak zwykle za granica. Czyli na razie nie obejrzymy... Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Zdjecia 04.09.03, 16:49 dsl napisał: > > Wyslalam zdjecia na priva do Raka i Nity bo na oberzynie jest tylko 5MB. > > Rak sie chromo(li/grafuje) a moja zona jak zwykle za granica. > Czyli na razie nie obejrzymy... Rak nie chromoli tylko poszukuje tego obnazonego brzucha w kapeluszu. Musialem zdjecia poprzenosic do folderow, bo listy od E (lacznie 18MB) pozapychaly mi skrzynke. No i wyslac je do domu. Za zdjecia dziekuje (my), chociaz liczylem po starej znajomosci tez na te z drugiego obiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak pracusie 04.09.03, 18:11 Juz teraz wiem dlaczego ostatnimi czasy cicho. Podnosimy wydajnosc. A tak swoja droga to dobry znak na przyszlosc. www1.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,1654494.html Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Re: Zdjecia 05.09.03, 09:16 Alez Raku jak dostales tylko 18MB to moze jeszcze cos dostaniesz)) Sorry ale nie mialam jak spakowac tych zdjec bo nie mam zipa a cos co sie nazywa rar nie pracowalo. Z lenistwa nie chcialo mi sie zmieniac rozdzielczosci. Goly brzuch wycielam bo musze dbac o swoj image) i pomyslec, ze pilam tylko wino biale..... Poza tym dostaje szalu stojac w gigantycznych korkach, od ktorych juz odwyklam. Nie wspominajac o pogodzie rodem z UK. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Nie Zdjecia :) 05.09.03, 10:58 Ach, nauczycielem byc... wychowywac i uczyc mloda trzodke: www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1655725.html Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Zdjecia 05.09.03, 11:12 3e3 napisała: > Alez Raku jak dostales tylko 18MB to moze jeszcze cos dostaniesz)) Sorry > ale nie mialam jak spakowac tych zdjec bo nie mam zipa a cos co sie nazywa rar > nie pracowalo. Z lenistwa nie chcialo mi sie zmieniac rozdzielczosci. Goly > brzuch wycielam bo musze dbac o swoj image) Ja tez, wiec wiecej sie juz nie bede dopominal. i pomyslec, ze pilam tylko wino > biale..... Niesamowity jest ten efekt bialego wina, najpierw po nim robi Ci sie nos czerwony, pozniej brzuch i w dodatku goly, a jeszcze pozniej policzki wstydem okrutnym zlane doszczetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl ukradzione z innego forum... 05.09.03, 13:37 Nie wiem czy autentyki ale naprawde mozna sie niezle posmiac (chociaz tak w sumie to trzeba by plakac...): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=7805726&a=7813503 Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: ukradzione z innego forum... 05.09.03, 13:40 Ten pan mnie bardzo ubawil: "telefon do RM: – Ja sam na sobie dokonałem eutanazji, bo się zatruwam trucizną o nazwie alkohol. Dzisiaj byłem w kościele – pierwszy raz od wielu lat – i jak posłuchałem co wy tam za idiotyzmy wygadujecie, to Bogu dziękuję, że jestem alkoholikiem. Nazywam się Marian z Płocka..." Odpowiedz Link Zgłoś
cumtroll Re: ukradzione z innego forum... 05.09.03, 16:03 Czyzby dzisiaj nie bylo szefa, DeS-ie? Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: ukradzione z innego forum... 05.09.03, 17:02 dsl napisał: > Ten pan mnie bardzo ubawil: > > "telefon do RM: – Ja sam na sobie dokonałem eutanazji, bo się zatruwam > trucizną o nazwie alkohol. Dzisiaj byłem w kościele – pierwszy raz od wie > lu > lat – i jak posłuchałem co wy tam za idiotyzmy wygadujecie, to Bogu dzięk > uję, > że jestem alkoholikiem. Nazywam się Marian z Płocka..." Mialem zabawe w czasie lunchu z tych wypowiedzi. Na poczatku przyszlego tygodnia (Pon-sroda) bede w Cambridge, wiec mozecie sie cieszyc moja nieobecnoscia na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: ukradzione z innego forum... 05.09.03, 19:00 fajne to powiedzenia z ryja. izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atta Re: ukradzione z innego forum... IP: *.cheetah.dialup.pol.co.uk 05.09.03, 21:42 Sorry, ze Wam wskakuje na watek, boi wydaje mi sie zbyt prywatny na czestrze "interwencje" ale wydajecie sie dosyc dobrze zorientowani. Czy moze ktos czytal dzis Financial Times, KAwasniewskiego zdjecie i cos o zaplacie za krzywdy. Nie zdarzylam kupic i zapomnialam grabnac z pracy. Strasznie ciekawa jestem. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: ukradzione z innego forum... 05.09.03, 21:55 Gość portalu: atta napisał(a): > Sorry, ze Wam wskakuje na watek, boi wydaje mi sie zbyt prywatny na > czestrze "interwencje" ale wydajecie sie dosyc dobrze zorientowani. Czy moze > ktos czytal dzis Financial Times, KAwasniewskiego zdjecie i cos o zaplacie za > krzywdy. Nie zdarzylam kupic i zapomnialam grabnac z pracy. Strasznie ciekawa > jestem. > pzdr nie ma nic o placeniu ... jest o liscie sekretarki Blaira, przepraszajacej 88- letniego Polaka, ze wykluczenie Polski z parady wojskowej na zakonczenie II ws. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atta Re: ukradzione z innego forum... IP: *.cheetah.dialup.pol.co.uk 05.09.03, 22:02 Zartujesz???? To czemuz tam dali Kwacha w gwiezdzistej aureoli??? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: ukradzione z innego forum... 05.09.03, 22:08 Gość portalu: atta napisał(a): > Zartujesz???? > To czemuz tam dali Kwacha w gwiezdzistej aureoli??? Kwach pojawil sie z okazji wypowiedzenia historycznej sentencji "The accession to the EU for Poland is the fulfillment of the dreams of many generations". jak budududu to wszystko na temat kwacha. 1 zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kram Re: ukradzione z innego forum... 09.09.03, 17:11 jot-23 napisał: > "The accession to the EU for Poland is the fulfillment of the dreams of many > generations". No tak - ZSP, ZMP, ZSMP i towarzyszy z nieboszczki PZPR! Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: ukradzione z innego forum... 06.09.03, 19:40 Gość portalu: atta napisał(a): > Sorry, ze Wam wskakuje na watek, boi wydaje mi sie zbyt prywatny na > czestrze "interwencje" ale wydajecie sie dosyc dobrze zorientowani. Nie traktujemy tego watku jako prywatnego, wiec nie miej wyrzutow i wskakuj kiedy dusza zapragnie. Poczucie 'domowej' prywatnosci moze wynikac z tego ze nie staramy sie obrzucac blotem przy byle okazji. No i lubimy wyskoczyc na piwko i fryty od czasu do czasu. Czy moze > ktos czytal dzis Financial Times, KAwasniewskiego zdjecie i cos o zaplacie za > krzywdy. Nie zdarzylam kupic i zapomnialam grabnac z pracy. Strasznie ciekawa > jestem. > pzdr Nie czytalem, ale jak widac Jot-23 tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atta Re: ukradzione z innego forum... IP: *.aardvark.dialup.pol.co.uk 09.09.03, 16:47 Dzieki piwko kiedys bardzo chetnie, tylko sie musze odbic finansowo, bo wlasnie wynajmuje noiwe mieszkanie i przez nalblizsze 2 miesiace bede sie zywic chyba tylko trawa z pobliskiego parku. Ale chcialas babo posh sasiadow to placz teraz Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Spotkanie w Londynie nr 75 (c.d.) 06.09.03, 12:37 Polska pawiem narodow www.rzeczpospolita.pl/dodatki/plus_minus_030906/plus_minus_a_7.html Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Spotkanie w Londynie nr 75 (c.d.) 06.09.03, 19:57 xiv napisał: > > Polska pawiem narodow > > www.rzeczpospolita.pl/dodatki/plus_minus_030906/plus_minus_a_7.html Jan Nowak-Jezioranski niepotrzebnie martwi sie to te glupie 25 milionow dolarow na pokrycie kosztow pobytu Polakow w Iraku. Mozna to prosto rozliczyc z Unia. Jakis projekcik typu produkcja czarnych plastikowych workow dla naszych zolnierzy. Pozwoli to uzyskiwac wieksze srodki inwestycyjne niz wielkosc oplat jaka Polska bedzie musiala odprowadzac do Kasy Unii. To drugi juz problem z glowy. Trzeci problem jaki sie rozwiazuje to olbrzymie i niebezpieczne bezrobocie. To wszystko razem stymuluje produkcje i ogranicza populacje. Szkoda mi tylko tych chlopakow. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl No i jak weekend? 08.09.03, 13:09 U nas w koncu spokojnie - relaks we wlasnym domu... Nawet udalo nam sie jakis film ogladnac - "Muse". Lekka komedia, taka sobie ale z Sharon Stone. Ogolnie relaksujaca i dosc smieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: No i jak weekend? 08.09.03, 13:57 a weekend byl jak zwykle tak zajety, ze nie mialam czasu otworzys cobotniej gazety az dopiero wczoraj wieczorem w pracy zreszta taka kolomyjka, ze nie mam czasu sie podtapac za uchem izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Re: No i jak weekend? 08.09.03, 14:04 Bardzo milo, pogoda dopisala, odbylysmy szereg spotkan towarzyskich i Ola w ramach zajec dodatkowych zostala zapisana na karate, szermierke i badmintona. Z nadzieja, ze zdecyduje co pasuje jej najbardziej i nie bede placic za wszystkie)) Obejrzalam tez zalegly film pt. "smak zycia" i lza sie w oku kreci, fajnie byc studentem Erasmusa. Odpowiedz Link Zgłoś
kantroll Re: No i jak weekend? 11.09.03, 18:11 Zeby tylko ta lodowka chodzila ... psia mac! Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Wtorek 09.09.03, 13:09 Witam, Ale tu pusto. Czy wybieracie sie na ten festiwal balonowy do Leeds Castle? izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Wtorek 09.09.03, 14:54 Ja zyje. Na festiwal to raczej nie, bo z tego co zrozumialem to balony beda latac albo bardzo wczesnie rano (nie wsatne), albo wieczorem (beda tlumy). Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Wtorek 09.09.03, 15:01 Balont to tylko dodatek: "The Balloon & Vintage Car Weekend celebrates its 21st birthday in 2003 and features 21 balloons and 21 gleaming vintage cars. Add to that the Harry Potter Ford Anglia, classic cars, the Red Devils, falconry and a Dog and Duck display for a family fun-filled day. Balloons fly between 6.45am & 7.30am amd and again from 6pm (weather dependent)." Chyba, ze to iz mowia o "family fun-filled day" cie odstrasza izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Wtorek 09.09.03, 15:05 Balony i samochody... Hmmm... nie bardzo misie to kojarzy z zabawa dla dzieci No chyba ze bardzo malych dzieci, albo tych baaardzo duzy))) Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Wtorek 09.09.03, 15:41 > Balony i samochody... > Hmmm... nie bardzo misie to kojarzy z zabawa dla dzieci > No chyba ze bardzo malych dzieci, albo tych baaardzo duzy))) Tam jest bardzo fajnie - (a przynajmniej bylo pare lat temu). Duzo rodzin z dziecmi. M.in. byl samochod z filmu "Chitty-Chitty Bang-Bang". Tyle, ze nigdy nie wiadomo czy balony poleca czy nie (bo moze byc wiatr). Sam zamek (a moze bardziej okolica) tez bardzo sympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Wtorek 09.09.03, 15:52 Rany, w zamku bylem dwa razy - jest OK. Na paru zjazdach starych samochodow tez juz bylem, jesli tylko nie ma wchodzacych w obiektyw dzieciakow jest fantastycznie. Rzecza, ktora mnie podnieca sa balony. Siebie potrafie zmusic aby wstawac rano na zdjecia - innych nie za bardzo ((. Pojade sobie wiec chyba do Brecon Beacon... chyba bedzie pusciej. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Wtorek 09.09.03, 16:07 xiv napisał: > Rzecza, ktora mnie podnieca sa balony. Ciekawa sprawa... Musza byc jakies specjalne czy male baloniki na patyku tez? )) Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Wtorek 09.09.03, 16:13 dsl napisał: > xiv napisał: > > > Rzecza, ktora mnie podnieca sa balony. > > Ciekawa sprawa... > Musza byc jakies specjalne czy male baloniki na patyku tez? > )) Male baloniki tez bywaja podniecajace)) A na patyku to.. lody))) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kram Re: Wtorek 09.09.03, 17:12 Czy Ty pacanie nic w pracy nie robisz tylko te bzdety klikasz? Odpowiedz Link Zgłoś
dsl WATEK ZAMKNIETY 09.09.03, 16:23 Zaczelo byc calkiem goraco ale chyba czas sie przeniesc do nowego watku Odpowiedz Link Zgłoś