ratpole 20.04.08, 05:08 biznes.interia.pl/news/w-polsce-sie-nie-oplaca,1096298 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek.usa Tu wypowiedzial sie czlowiek z glowa: 20.04.08, 05:32 biznes.interia.pl/news/w-polsce-sie-nie-oplaca/komentarze,1096298,,15415049 W bulbonskich lbach im sie przewraca, a od dawna, ponad 100 lat, ludzie jezdzili w Tatry. W Bulgarii, na przyklad, pogoda jest gwarantowana, morze cieple, zas ceny (jesli juz o tym) sa lepsze. Dlaczego tyle ludzi woli zobaczyc cos ciekawego w Egipcie, pojechac na wyspy Kanaryjskie, niz zajmowac sie aktorstwem a`la Nikodem Dyzma na bulbonskiej riwierze, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 Re: Tu wypowiedzial sie czlowiek z glowa: 20.04.08, 06:09 oczywiscie !! ceny z ksiezyca !! i dla bulbonskich snobow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ouzothedrink Ale o co chodzi ? Jaki problem? 20.04.08, 10:58 Że co ? Że Polonii nie stać na polskie wybrzeże? Nikt się tym w kraju nie przejmuje. Ceny ustala rynek. Jeśli są klienci skłonni zapłacić więcej to żąda się więcej. Latem kwater i pokoi hotelowych na polskim wybrzeżu brak. A bidota jeździ do Chorwacji, Bułgarii, czy Turcji albo Grecji. Tam pogoda pewna, ale nic więcej. Wielka nuda. No chyba, że ktoś lubi w upale oglądać kamienie. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.rellek Re: Ale o co chodzi ? Jaki problem? 20.04.08, 12:16 wlasnie kupilem dom w Ustce,lece tam za pare tygodni,pokoje dla Polonii ze znizka,ciebie kagan napewno na to nie bedzie stac wiec nawet nie mysl o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Ale o co chodzi ? Jaki problem? 20.04.08, 14:27 ouzothedrink napisał: > A bidota jeździ do Chorwacji, Bułgarii, czy Turcji albo Grecji. > Tam pogoda pewna, ale nic więcej. > Wielka nuda. No chyba, że ktoś lubi w upale oglądać kamienie. Masz racje. Pisze tam w komentarzach, ze niekiepska rozrywka na bulwiastej plazy jest ogladanie zakopanych podpasek, tamponow i igiel. A wszystko to w przyjemnej temp. 16 st C Odpowiedz Link Zgłoś
mars_99 Mosiek, czy ty jestes zydem? 20.04.08, 13:41 jak wiadomo zydzi z nju jorku celuja w zawzietosci w opluwaniu Polski. A jesli nie zydem to musisz byc jakims debilem z Moniek,ktory lubi pluc we wlasne gniazdo..widze ze sporo tu takich jelopow. ratpole napisał: > biznes.interia.pl/news/w-polsce-sie-nie-oplaca,1096298 Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 prawda w oczy ! 20.04.08, 16:21 jak wam napisac prawde w oczy ,to zaraz macie tylko jeden argument ze ten ktos jest zydem lub masonem !!,hyhyhhyhyhyhyyh!! prawda zawsze jest nie wygodna!! jesli ktos krytukuje kretynskie sytuacje w PL ,to musi byc zaraz zydem ?/ Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca-polonii Polonijna filozofia :) 21.04.08, 02:37 No pewnie ze Sopot nie dla was biedaki i bardzo dobrze . Sopot jest dla dobrze sytuowanych Polakow i turystow z EU a nie dla skapych Polonusow z wezem w kieszeni. A propos... te liczby to bzdury. Znam pensjonaty o kapitalnym standardzie 100 m od plazy i kilka minut od Monciaka za 150 PLN dziennie z posilkami. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Polonijna filozofia :) 21.04.08, 02:50 pogromca-polonii napisał: > standardzie 100 m od plazy i kilka minut od Monciaka za 150 PLN > dziennie z posilkami. Mowimy o tej plazy z ktorej bawiace sie dzieci wykopuja zuzyte tampony i podpaski? Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca-polonii Re: Polonijna filozofia :) 21.04.08, 03:32 E, nie, to ty myslisz o Far rockaway w NY, igly, strsykawki a raz nawet obciety ludzki leb. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 gdzie plaże szerokie i piękne 21.04.08, 03:17 Ja w wakacje zawsze bylem nad polskim morzem ale... 11.02.2008 Procrun Ja tez lece moze do Tunezji, Kreta albo Egipt, zeszloroczne wakacje nad polskim morzem kosztowaly mnie drozej niz w Egipcie w 2006 roku. Wakacje nad Baltykiem sa dla bogaczy. Ja w wakacje zawsze bylem nad polskimmorze ale... 15.02.2008 góral nizinny Przede wszystkim dla czereśniaków: zimno, brudno, drogo, chamsko, prosto, buraczanie... Nasze "kurorty" budzą wesołość zmieszaną z zażenowaniem Ja w wakacje zawsze bylem nad polskimmorze ale... 15.02.2008 np. Monte Carlo Jestem tam co roku. Jakoś dotychczas szczęka mi nie opadła. A niby z jakiego powodu? Tej promenady restauracji śmierdzących rybami i starym olejem? Czy może z powodu cuchnącego portu w Helu? Naprawdę są miejsca, gdzie plaże só równie szerokie i piękne, jak w Helu, ale czystsze i bardziej przyjazne dla otoczenia. globtroter.onet.pl/1,22,8,40334007,109654939,4518786,0,forum2.html Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Bulwiacza Riwiera hehe 21.04.08, 04:05 Jaka jest średnia temperatura w Bałtyku? 17, 19 Celciusza. Jak by się ktoś pytał dlaczego Polonia woli wyspy Karaibskie od Bałtyku to jest tylko jeden z powodów. Czysta-krystalicznie woda, przystępne ceny, hotele. Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Bulwiacza Riwiera hehe 21.04.08, 04:25 Zgadzam się tylko z jednym; są miejsca gdzie plaże są ładniejsze niz te na Helu. hihii Te ceny z artykuły - niewiele mi mówią. Porównywanie cen hoteli Sopotu i Złotych Piasków, to bzdura. W Sopocie pokoje hotelowe zajmowane mogą być w głównej mierze przez firmy i biznes. Turyści mogą być tylko dodatkiem - stąd mogą się brać tzw. różnice cenowe. Oprócz tego 1000 tyś PLZ/tydzień wydaje mi tanio...za hotel. Jest to również tanio przy cenach w Australii, Tondze, Fiji, Nowej Caledonii czy Nawet Vanuatu... Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link Zgłoś
krzywy_wacek_ontariana Re: Bulwiacza Riwiera hehe 21.04.08, 08:59 kazdy jezdzi gdzie chce nie, ale ta polska zazdrosc dusi niektorych,pani z ozet napisala i ma racje Odpowiedz Link Zgłoś