pest_controller 29.07.08, 00:55 hehe nie moge wstac z lozka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flipflap Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 03:51 pest_controller napisał: > hehe nie moge wstac z lozka Sauna i masaz. Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 04:20 dziekuje,nie realne w moim przypadku,sauny w okolicy brak,masazystki tez hehee przerabane Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 04:33 Ciepla kapiel, cieple oklady (moze byc termofor albo koc elektryczny), uczciwie zrobione cwiczenia rozciagajace. Dzien pozniej powtorzenie aktywnosci powodujacej zakwasy, ale z mniejsza intensywnoscia. Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 04:37 dziekuje,bardziej realne z tym ,ze NIE powtorze dzien pozniej aktywnosci powodujacej zakwasy,NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 04:43 pest_controller napisał: > dziekuje,bardziej realne z tym ,ze NIE powtorze dzien pozniej aktywnosci > powodujacej zakwasy,NIE! Musisz - jesli nie poruszysz tych samych miesni, zakwasy beda dluzej trwaly. Czemu tak protestujesz - cos Ty wczoraj robil??? A cwiczenia rozciagajace uzywane miesnie sa obowiazkowe przed a na pewno PO aktywnosci fizycznej. Tez sie nauczylam na bolesnym przykladzie ;o) i widze roznice. Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
szaletowy Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 04:50 tylko nie ten p..ny koc elektryczny! Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 05:18 a co? moze pokopac? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 05:43 pest_controller napisał: > a co? moze pokopac? Jesli cierpisz na moczenie noce, to na pewno moze kopnac. Ale kto spi na wlaczonym kocu? On sluzy tylko do nagrzania i wysuszenia materaca i poscieli, wylacza sie go kladac sie spac. Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 05:51 no nie,jeszcze moczenie nocne,tylko tego mi brakowalo a niech to koc kopnie Odpowiedz Link Zgłoś
szaletowy Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 19:29 naiwna wyjechana Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: masaz zaplikowany przez mloda Tajke 29.07.08, 06:22 a gdzie ja Tajke znajde i do tego mloda,zaraz,zaraz,niedaleko jest tajska knajpa,raz tam bylem ale Tajki chyba nie widzialem,moze jako specjalnosc zakladu serwuja heheee moze by pasaz maly zrobila Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 18:51 skrzynke browaru postaw sobie kolo lozka polez, odpocznij, a i zakwasy odejda Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 19:09 hehe tak to najlepszy sposob na wiele dolegliwosci,dzisaj jeszcze gorzej,pare krokow i dooopa,hehee zaprawilem sie niezle,co za gooowno,cale szczescie,ze nie musze nigdzie wychodzic Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 19:23 pest_controller napisał: > dzisaj jeszcze gorzej,pare krokow i dooopa, a pokiego grzyba laziles? mowilem, zeby lezec, z nie lazic jak nie ma kto ci po piwo skoczyc to przez tel. zamow z dowiezieniem Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 23:29 ontarian napisał: > > pest_controller napisał: > > > > dzisaj jeszcze gorzej,pare krokow i dooopa, > a pokiego grzyba laziles? no przecież napisal wyraznie po kiego: "zobaczyl dooope to i zrobil pare kroków" Na zakwasy najlepsza jest kąpiel solna. W Polsce idealna byla sól chyba Kinga - czy jakoś tak... ale zwykla kuchenna wystarczy - kilogram soli na wannę gorącej wody. Pestek, no przyznaj się - gdzieś Ty się tak zakwaśnie sfikolkowal, co? Odpowiedz Link Zgłoś
szaletowy Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 19:32 poszukaj w slowniku co to sa te zakwasy, bo ja znalazlem tuylko zakola. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 19:45 www.google.pl/search?hl=pl&q=zakwasy&lr= tobie to nie grozi, miesni nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 19:50 haha zakola to mam juz od dawna,nie ma z nimi problemu bo nie bola hahaa a o zakwasach przeczytalem chyba wszystko,juz sie przygotowalem na pare dni w domu a pic nie chce bo bede musial co chwila latac do szaletu heheee Odpowiedz Link Zgłoś
szaletowy Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 20:16 zmierz sobie ph i powiedz ile masz. Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 21:07 zrobilem sobie goraca kapiel(ach te standartowe amerykanskie wanny hehe)nasmarowalem spirutusem,mascia rozgrzewajaca,ulgaaaaaa,moglem zrobic sobie sniadanie,zaaplikowalem preparaty witaminowe i mikroelementy i dalej leze heheee Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 21:43 moze masz racje z tym ph,od miesiaca biore leki powstrzymujace nadkwasote i mysle,ze one powinny zmniejszyc zakwaszenie organizmu a ph nie mam ,jak zmierzyc,nie mam sily na wyprawe po papierek lakmusowy Odpowiedz Link Zgłoś
szaletowy Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 29.07.08, 22:07 nie moze a na pewno. Bierz wiecej tych lekow na nadkwasote a nie bedzie kto mial tu co kontrolowac. Ten twoj ekspert ktory ci powiedzial zeby brac leki na nadkwasote to macal sie z glupim przez sciane miedzy szaletami. Nie kombinuj jak kon pod gore tylko zmierz sobie to qreskie ph. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwawadera2 Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 30.07.08, 00:21 Pest, wez cos przeciwbolowego i wstawaj z wyrka. Nie lez!!!!!! Przejdz sie na maly spacerek, rozruszaj miesnie!!!!!1 Koniecznie!!!!!!! Nadkwasota w zoladku nie ma nic wspolnego z zakwasami. Zakwasy masz z braku ruchu! A tak apropo na nadkwasote najlepszy jest Nexium. Biore , jest super. Ktos wczesniej wspominal o cwiczeniach rozciagjacych- tak, to ma sens.Pomalutku ale systematycznie ruszaj sie i rozciagaj. Np, Na rozciagniecie ud i tylnych miesni nog polecam proste cwiczenie; Stan przy scianie, oprzyj stope palcami wysoko na scianie.Druga noge "odstaw do tylu na odleglosc kilkunast centymetrow. Obie rece zgiete w lokciu oprzyj o sciane / dlonie plasko na scianie/. Bedac w takiej pozycjii przyciagaj pomalu cale cialo w strone sciany- licz do 23. Potem zmiana nogi i to samo Kazda noga ma byc rozciagana 3 razy po 23 sek.Zrob tylko tyle ile mozesz ze syczeniem ,/ no pain no gain/)) nie przedobrzyj, bo zrobisz sobie wiecej szkody jak pozytku.Jest mnostwo cwiczen rozciagjacych, poszukaj na forum : fitnes. osobiscie dla rozciagniecia miesni "wieszam sie na drazku" do podnoszenia sie na rekach. Podstawiam cos pod nogi zeby dostac rekami drazek, potem wykopuje to spod nog i wisze na rekach ile wytrzymaja moje miesnie u rak. Cwiczenie powtarzam 3 razy w ostepach kilkunastosekundwoych, Super sie czuje po tym. Tobie narazie tego nie polecam. Rozruszaj sie najpierw.Nie lez w lozku!!!!! To Cie "zabije Pozdrawiam i wytrwalosci zycze wadera Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 30.07.08, 01:30 dziekuje,wiem,ze nadkwasota nie ma nic wspolnego,szaletowemu pewnie chodzilo o ogolne zakwaszenie organizmu o co dzisaj nietrudno,nexium bralem pare lat temu po pobycie w Pl,gdzie wnetrznosci wypalilem sobie gorzalka i tlustym zarciem hehe powoli zaczynam chodzic,tylko po domu,nie mam odwagi na spacer,wiele lat temu mialem podobna sytuacje,zaparlem sie i cwiczylem,pot,lzy i krew hehee pomoglo ale dzisaj nie mam tyle odwagi i wytrwalosci,cale szczescie,ze nie musze nigdzie wychodzic przez najblizsze dni,radze wam nie przeginajcie bo w pewnym wieku hehe moze to sie zle skonczyc,pozdrawiam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
szaletowy Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 30.07.08, 01:54 ile dla ciebie jest warta porada ktora powoduje powrot do zdrowia w ciagu 12 godzin? Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 30.07.08, 02:02 szaletowy napisał: > ile dla ciebie jest warta porada ktora powoduje powrot do zdrowia w > ciagu 12 godzin? to znowu zdrozalo? hehee Odpowiedz Link Zgłoś
szaletowy Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 30.07.08, 03:39 nic nie zdrozalo bo nigdy nie podalem ci ceny ani produktu. To ja pytam ile jest dla ciebie warta informacja powrotu do zdrowia w ciagu 12 godzin? Wszyscy na tym forum to chojracy, taki ten aksiegowy z wylacznikami. Tysiace wydaja na lewo i prawo, lekarze kasuja, ze starcza an majtki ze zlota dla zony a jak przychodzi do odpowiedzi na proste pytanie ile taka informacja jest warta to nagle nastepuje dialog jak z moim psem. Nic nie sprzedaje choc mam produkt ktory nadaje sie do sprzedazy i chce ustalic cene. Wyglada na to ze taniej jest ten produkt odstawic na polke. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Pest, kto Tobie doradzil taki rezim cwiczen? 30.07.08, 01:55 Pest, nie wiem, kto Tobie doradzil taki rezim cwiczen, ze konczyl sie lzami i zakwasami uniemozliwiajacymi poruszanie sie przez kilka dni, ale ktokolwiek to byl, wykop na zbity pysk, bo nie zna sie na tym. NIGDY nie powinno sie zaczynac aktywnosci fizycznej duza dawka, najpierw trzeba sie ogolnie wzmocnic i przygotowac miesnie, inaczej moze sie skonczyc nie tylko zakwasami, ale dlugotrwalymi lub permanentnymi urazami stawow i wiezadel. Poza tym efekty cwiczen widac i tak dopiero po trzech tygodniach (przy rozkladzie cwiczen" godzina trzy razy w tygodniu), wiec nadmierna aktywnosc w ciagu pierwszego dnia moze tylko zniechecic do kontynuacji. Powiedz, co robiles, moze cos sensownego doradze (jak chcesz, daj na priva). Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Pest, kto Tobie doradzil taki rezim cwiczen? 30.07.08, 02:07 Luiza,chyba cos zle zrozumialas,nie cwiczylem.wykazalem sie kolezenska uprzejmoscia,znajomy,kolejny bankrut,musial opuscic biuro,pomagalem mu a,ze wszytsko trzeba bylo znosic z pietra,a wejsc bylo duzo,bardzo duzo przez prawie 5 godz to skutek jest,jaki jest,wysiadly mi zupelnie lydki,nie moge stanac na nogach hehe pocieszam sie,ze dluzej niz 5-6dni nie bedzie to trwalo,dzikei i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Pest, kto Tobie doradzil taki rezim cwiczen? 30.07.08, 02:25 Pest, juz sie martwilam, ze Twoj personal trainer Ciebie wykancza a tymczasem dopadla Ciebie proza zycia czlowieka nie przyzyczajonego do wysilku fizycznego. Nie mogliscie z kumplem spuszczac maneli prze okno na linie? (trzeba tez bylo lydki rozciagac w przerwach w noszeniu). Nauczona bolesnym doswiadczeniem robie rozgrzewke nawet przed kopaniem w ogrodzie, ze o przerzucaniu kompostu nie wspomne :o) No to rozciagaj lydki... najlatwiejsza metoda to usiasc na podlodze z wyprostowanymi kolanami i POWOLI pochylac sie do przodu tak zeby brzuch polozyc na uda. Albo przynajmniej celowac w te strone :o) Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
szaletowy Re: Pest, kto Tobie doradzil taki rezim cwiczen? 30.07.08, 03:46 z tym rozciaganiem to ostroznie- juz sobie wystarczajaco porozciagales. Te ciotki znajduja informacje po forach kulturystycznych via google. Jestem zlym poslancem ale twoj bol bedzie trwal min dwa lata zanim ustapi (oby), MRI g. wykaze. Dostaniesz oferty pobrania kortizonu. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Zona dla rozwiedzionego_kutafona 30.07.08, 02:35 najlepszy sposob na szybkie podniesienie z lozka Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zona dla rozwiedzionego_kutafona 30.07.08, 02:37 ratpole napisał: > najlepszy sposob na szybkie podniesienie z lozka A nie na podniesienie W lozku? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Zona dla rozwiedzionego_kutafona 30.07.08, 03:11 luiza-w-ogrodzie napisała: > A nie na podniesienie W lozku? Nie. W lozku to najlepiej kochanka Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Zona dla rozwiedzionego_kutafona 30.07.08, 02:50 ty,jak zwykle ze swoimi madrosciami i strzalami po omacku hehe z rozwiedzionym_kutafonem nie mam nic wspolnego,no oprocz tego,ze kiedys sie rozwiadlem ale teraz nie jestem rozwodnikiem i sam nie wiem co lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zona dla rozwiedzionego_kutafona 30.07.08, 02:52 pest_controller napisał: > kiedys sie rozwiadlem ale teraz nie jestem rozwodnikiem i sam nie wiem co lepsze (Roz)wiedniecie to faktycznie ciezka przypadlosc dla mezczyzny :oD Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Zona dla rozwiedzionego_kutafona 30.07.08, 02:59 hehe a ja od dawna zauwazylem,ze stary pierdziel ratpol jest o Ciebie zazdrosny Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zona dla rozwiedzionego_kutafona 30.07.08, 03:07 pest_controller napisał: > hehe a ja od dawna zauwazylem,ze stary pierdziel ratpol jest o Ciebie zazdrosny Pest, zaloz okulary - przeciez golym okiem widac, ze ratpole mnie nie znosi. To co z tym "rozwiednieciem" czy "uwiednieciem"? LOL Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Zona dla rozwiedzionego_kutafona 30.07.08, 03:10 pest_controller napisał: > hehe a ja od dawna zauwazylem,ze stary pierdziel ratpol jest o Ciebie zazdrosny O tyle, o ile doktor jest zazdrosny o pacjenta hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Zona dla rozwiedzionego_kutafona 30.07.08, 03:09 luiza-w-ogrodzie napisała: > (Roz)wiedniecie to faktycznie ciezka przypadlosc dla mezczyzny :oD Chyba, ze ma pod reka zapalona ogrodniczke "Green Thumb w Kapturku" hehehe Taka wie co nawiezc nawozem, uzyznic, uklepac, zrosic konewka, zeby badyl jeszcze wydal ostatnie tchnienie zanim zwiednie ostatecznie. Ale faktem jest: mezczyzna po rozwodzie juz nigdy nie bedzie taki sam. Wystarczy na tego durnia controllera spojrzec Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Zona dla rozwiedzionego_kutafona 30.07.08, 03:12 hehe ratpol ,masz lustro czy domownicy pochowali?co? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Zona dla rozwiedzionego_kutafona 30.07.08, 03:21 pest_controller napisał: > hehe ratpol ,masz lustro czy domownicy pochowali?co? Jestem kutafonie szczesliwie zonaty od wielu lat. Bez przerw hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zona dla rozwiedzionego_kutafona 30.07.08, 03:24 ratpole napisał: > Jestem kutafonie szczesliwie zonaty od wielu lat. Bez przerw hehehe To tlumaczy dlaczego napisales ze na podniesienie "W lozku to najlepiej kochanka" :o) Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
szaletowy Re: Zona dla rozwiedzionego_kutafona 30.07.08, 03:51 bujac to my ale nie nas. Jeszcze ktos pomysli ze zonatego zycie jest wesole. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Zona dla rozwiedzionego_kutafona 30.07.08, 04:25 szaletowy napisał: > bujac to my ale nie nas. Jeszcze ktos pomysli ze zonatego zycie jest > wesole. Zonatego i mezatej. Wystarczy sie rozejrzec po forum. Bystry obserwator od razu zauwazy kto tu zonaty/mezata, a kto zgorzkniale dwa samce na klamce hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiedziony_kutafon Re: Zona dla rozwiedzionego_kutafona 30.07.08, 05:13 zebralo ci sie cos na czulosci dzisiaj. Stara dala ci jeszcze dwa tygodnie czasu zebys znalazl prace? Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Zona dla rozwiedzionego_kutafona 30.07.08, 04:01 ratpole napisał: Jestem kutafonie szczesliwie zonaty od wielu lat. Bez przerw hehehe hehehe TY jestes szczesliwy? hehee a moze by tak zapytac malzonke,czy tez szczesliwa,co? Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller szaletowy,nie badz kolejnym doktorem 30.07.08, 02:47 i pomoz za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
szaletowy Re: szaletowy,nie badz kolejnym doktorem 30.07.08, 03:56 Chetnie, ale wymaga to wizyty. Pamietaj, ostatnio (wtorek) zmarl moj dobry znajomy ktory mnie nie posluchal, a ktorego wielokrotnie informowalem o skutkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: szaletowy,nie badz kolejnym doktorem 30.07.08, 04:06 szaletowy,nie strasz,od zakwasow sie nie umiera,chyba ,przykro mi z powodu Twojego znajomego,tylu ludzi ciezko choruje,przerazajace to ,powinno byc coraz lepiej a jest na odwrot,wydaje sie,ze medycyna zatrzymala sie w rozwoju a kto czerpie z tego korzysci to chyba wiadome,co za swiat Odpowiedz Link Zgłoś
szaletowy u mnie w szalecie 30.07.08, 15:07 oslucham sie wielu rzeczyn i iestety, to jest prawda. To co ty uwazasz za 'zakwasy' inni tlumacza kwasem mlekowym w miesniach nie jest ani przyczna ani skutkiem tego co uwazasz za 'przeciazenie'. dwa lata, o ile bedziesz mial duzo szczescia. Bedziesz najpierw ignorowany przez lekarzy (nic nie ma), potem znajda jakas nazwe a na koniec zaczna eksperymenty na tobie. Lecznie jest proste ale musisz poczekac az sie upowszechni, o, tylko jakies 230 lat. Rozciaganie, rozchodzenie czy jakies elektryczne koce to kompletny idiotyzm, uwazaj co robisz, imo. Starszy Szaletowy Roman Smith Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Zes zalozyl watek na pare mil, hehehe. 30.07.08, 04:44 Pierwszy raz slysze taka nazwe, ale domyslilem sie, ze chodzi o przmeczenie. Kwas mlekowy w nadmiarze. To samo przechodzi, ale w twojej sytuacji wyglada na to, ze nie masz czasu. Ciepla kapiel, mala gimnastyka, a jezeli chcesz sie nacpac, to zadzwon po ambulans, dostaniesz jakies narkotyki...byc moze morfine extended release + 5 units na poczatek dozylnie. Po takim zastrzyku 5 momentalnie robi ci sie cieplutko w mozgu i po paru chwilach bole "odchodza". Wtedy jest moment na szybki powrot do domu i gimnastyke. Wiem co pisze, bo mialem taki przypadek. Poza tem: zacznij sie gimnastykowac, bos zesztywnial i oslabl. Gdy trafi ci sie Azjatka masujaca, to sie wykonczysz, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Zes zalozyl watek na pare mil, hehehe. 30.07.08, 05:35 morfina mowisz,ciekawa propozycja,moze czas na lawitacje hehee Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Zona dla kutafona 30.07.08, 05:10 pest_controller napisał: > hehe nie moge wstac z lozka Trzeba bylo nie pic i nie bic hehehe www.se.pl/wydarzenia/kraj/kochanie-miaas-racje-ze-mnie-dzgneas_66384.html Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiedziony_kutafon Re: Zona dla kutafona 30.07.08, 05:15 najlepiej Portugalka, jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Zona dla kutafona 30.07.08, 05:21 rozwiedziony_kutafon napisał: > najlepiej Portugalka, jak myslisz? Mysle, ze musisz miec jakis uraz do Portugalek. Rozwiodla cie ktoras? Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Zona dla kutafona 30.07.08, 05:33 no prosze ,rozwiedziony kutafon sie pokazal hehee a raptol to musi byc rzeczywiscie bardzo szczesliwy hehe tym bardziej im bardziej udowadnia innym,jak to oni nieszczesliwi sa,dziadyga marudzi caly czas nawet inna nacja nie wytrzyma z nim heheee Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Kto ci ta pie.. z magnesem opowiedzial? 30.07.08, 15:25 Na twoich radach sie jednak daleko nie zajedzie... Magnes rozluznia miesnie ale nie usuwa zakwasy! Usuniesz zakwasy tym samym sposobem jakim je dostales. Wtedy zobaczysz jaki jestes twardziel. )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian hehehe, ty artysto od malowania drongow do srania 30.07.08, 15:30 wiesz jaka jest roznica miedzy "magnesem" a "magnezem"? Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: hehehe, ty artysto od malowania drongow do sr 30.07.08, 16:24 Wiem i co? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: hehehe, ty artysto od malowania drongow do sr 30.07.08, 16:28 to teraz dowiedz sie co do czego sluzy i nie pisz wiecej takich bzdetow "Magnes rozluznia miesnie ale nie usuwa zakwasy" Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: hehehe, ty artysto od malowania drongow do sr 30.07.08, 16:45 "Magnes rozluznia miesnie ale nie usuwa zakwasy" dokladnie no i co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: hehehe, ty artysto od malowania drongow do sr 30.07.08, 17:09 artur666 napisał: > "Magnes rozluznia miesnie ale nie usuwa zakwasy" > dokladnie > no i co dalej? ano to, ze przyloz se magnes do lba i niech ci te druciane zwoje rozluzni Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: hehehe, ty artysto od malowania drongow do sr 30.07.08, 17:28 A pozniej? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: hehehe, ty artysto od malowania drongow do sr 30.07.08, 18:12 a pozniej walnij sie tym magnesem z calej sily w leb Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiedziony_kutafon ontarian 30.07.08, 21:38 czy tobie sie dzisiaj znowu pogorszylo? Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Qva, magnez zeżryj i po sprawie! 30.07.08, 17:58 dzieki,magnez tez zre i do tego mieszanke witamin B (co za smrod),magnez pomaga na bolesne skorcze w nogach,tez to kiedys mialem,jak naduzywalem hehee bol troche zelzal,staram sie chodzic,jak najwiecej,czas robi swoje,dziekuje za rady i zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwawadera2 Re: Qva, magnez zeżryj i po sprawie! 31.07.08, 02:40 pest- a skad pewnosc, ze to zakwasy a nie co innego? Np rwa kulszowa albo zapalenie miesni? Jestes pewny, ze to tylko zakwasy a nie cos powazniejeszego? Jak nie jestes pewny, proponuje wizyte u lekarza- bo Twoja diagnoza moze byc bledna, Bolami miesni objawia sie tez Lime disease. Masz pewnosc, ze nie ugryzl Cie kleszcz? Sprawdz czy nie masz gdzies na ciele zaokraglenogo , zaczerwienionego miejsca z jasniejszym srodkiem. Pamietaj, ze kazda choroba nie leczona w czasie moze byc bardzo niebespieczna w skutkach. To, ze kiedys to byly zakwasy teraz wcele nie musza byc, Uwazam, ze powinienes udac sie po pomoc do lekarza. Pozdrawiam Wadera Odpowiedz Link Zgłoś
szaletowy Re: Qva, magnez zeżryj i po sprawie! 31.07.08, 05:31 to o czym ciocia raczy mowic (berolioza) to wyglada jak 'target' i na to nie ma ratunku mimo ze lekarze przekonuja inaczej tyle ze pest controlelr ma co innego: starosc nie radosc+'przetrenowanie, porownywalne w skutkach do zwichniecia kostki. Jak pisalem wyleczenie bedzie bardzo dlugie i pamietliwe, 2 lata min. Jest mozliwosc ze tzw enzymy systemowe' moga ci pomoc a tak poza tym to musisz czekac jeszcze 230 lat chyba, ze przyjdziesz do mnie z litrem courvoisier vsop, rok do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Qva, magnez zeżryj i po sprawie! 31.07.08, 13:59 prawdziwawadera2 napisała: > Uwazam, ze powinienes udac sie po pomoc do lekarza. hehehe, tez tak uwazam Odpowiedz Link Zgłoś
yapo2 Re: Qva, magnez zeżryj i po sprawie! 31.07.08, 15:52 od razu dadza mu rozrusznik, buahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Qva, magnez zeżryj i po sprawie! 31.07.08, 16:52 taki jak tobie dali? Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: Qva, magnez zeżryj i po sprawie! 01.08.08, 01:55 Oni tylko po elektrowstrzasach. Uwazano ze to cieciom wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Najpopularniejszy watek na forum 31.07.08, 02:50 Pest, z Twojego problemu zrobil sie najpopularniejszy watek na forum. I do tego jest PoPo, wiec nie bedzie ciety :o) Gratulacje! Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Najpopularniejszy watek na forum 31.07.08, 02:59 luiza-w-ogrodzie napisała: > Pest, z Twojego problemu zrobil sie najpopularniejszy watek na > forum. I do tego jest PoPo, wiec nie bedzie ciety :o) Az mu zazdroszcze i sam kombinuje czy nie zalozyc watku z poradami na kurzajki, pocace sie nogi i legumine hehehe Nareszcie by sie forum sfeminizowalo po waszej mysli ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Najpopularniejszy watek na forum 31.07.08, 03:08 ratpole napisał: > Az mu zazdroszcze i sam kombinuje czy nie zalozyc watku z poradami na kurzajki, pocace sie nogi i legumine hehehe > Nareszcie by sie forum sfeminizowalo po waszej mysli ;0 Rat, o czym Ty mowisz, jaka feminizacja? Nabijam sie z tego, ze na forum, gdzie powinny byc dyskusje na rozne polonijne tematy, zamiast tego zrobilo sie takie bagno walczacych panow, ze jest ono pod ciaglym ostrzalem adminow. Wskutek tego wiekszosc postow i wiele watkow leci do kosza a bezpieczne sa tylko zupelnie neutralne tematy typu "kurzajki Ratpola". Chyba, ze ktos poradzilby Tobie przykladac na owe kurzajki Rydzyki.... Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Najpopularniejszy watek na forum 31.07.08, 03:21 luiza-w-ogrodzie napisała: > Rat, o czym Ty mowisz, jaka feminizacja? Nie da sie nie zauwazyc, ze aktywnie wyzywalas sie medycznie w tym watku. Typowo kobiece pogawedki, chociaz kobiety w nich gustuja dopiero od pewnego, dosc zaawansowanego wieku A mnie osobiscie zmierzilo to pedalskie kwekanie pesta i wasze samarytanskie podskoki z okladami i nalewkami. Dobrze, ze chociaz buszmen jest chlop na schwal i z cojones PS. nie mam kurzajek, ale nogi mi sie poca, zwlaszcza noca. Co ordynujesz? Plukanie w szalwi? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Najpopularniejszy watek na forum 31.07.08, 03:31 ratpole napisał: > luiza-w-ogrodzie napisała: > > > Rat, o czym Ty mowisz, jaka feminizacja? > > Nie da sie nie zauwazyc, ze aktywnie wyzywalas sie medycznie w tym watku. Ech, chyba nigdy nie cwiczyles, jesli nie poczuwasz sie do solidarnosci z zakwasami kolegi Pesta. > Typowo kobiece pogawedki, chociaz kobiety w nich gustuja dopiero od pewnego,dosc zaawansowanego wieku Tak? A ja myslalam, ze medyczne pogawedki to specjalnosc starszych panow. > A mnie osobiscie zmierzilo to pedalskie kwekanie pesta i wasze samarytanskie podskoki z okladami i nalewkami. Jakie pedalskie kwekanie? To nie wiesz, ze faceci bardziej niz kobiety narzekaja, gdy sa chorzy? Gdy troche boli gardziolko albo glowka to jest koniec swiata. Nie wyobrazam sobie, co zrobilby facet, gdyby mial okres - chyba przedawkowalby morfine.... Powiedz od razu, ze jestes zazdrosny o poswiecana Pestowi uwage (i wymysl cos lepszego niz pocace sie nogi, zeby i Toba sie zainteresowano). Dobrze, ze chociaz buszmen jest chlop na schwal i z cojones O, znasz go? Niestety, obecnosc cojones nie zapobiega stekaniu, gdy boli go gardlo, natomiast ze zlamanymi rekami moze schodzic w lodowca i jest to powod do meskiej dumy i wielokrotnego opowiadania o tym wyczynie :o) > PS. nie mam kurzajek, ale nogi mi sie poca, zwlaszcza noca. Co ordynujesz? Plukanie w szalwi? hehehe Hm, moze zona cos Tobie doradzi? Np wylaczanie koca elektrycznego na noc? Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Najpopularniejszy watek na forum 31.07.08, 04:39 dziekuje Ci Luizo,a co to znaczy jest PoPO? a nie mowilem ,ze ratpol jest zazdrosny,tam gdzie ty zaraz on sie pojawia no chyba,ze nosisz ze soba kawalek sera albo innego przysmaku hehehe on jest zazdrosny o wszystkich(najbardziej o Ciebie) i o wszystko ,tak to juz jest ze starymi piernikami,heheeeee a jak smierdza mu nogi to niech sobie je ...... hehehee Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Najpopularniejszy watek na forum 31.07.08, 04:53 a i jeszcze jedno,ratplo na smierdzace giry kup sobie psa hehheee Odpowiedz Link Zgłoś
szaletowy Re: Najpopularniejszy watek na forum 31.07.08, 05:35 qu, widzialem to raz w akcji jak pudel lizal gosciowi brudne i smierdzace nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Najpopularniejszy watek na forum 31.07.08, 05:48 pest_controller napisał: > a i jeszcze jedno,ratplo na smierdzace giry kup sobie psa hehheee Juz mam. Jemu tez smierdza Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Najpopularniejszy watek na forum 31.07.08, 18:05 ratpole napisał: > pest_controller napisał: > > > a i jeszcze jedno,ratplo na smierdzace giry kup sobie psa hehheee > > Juz mam. > Jemu tez smierdza > > hehee i dalej twierdzisz,ze malzonka jest z toba szczesliwa hehe no chyba ,ze caly czas spi Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: PoPo = poprawnosc polityczna (ang. PC) n/t 31.07.08, 18:08 hehe juz od dawna staram sie na tym forum byc poprawny i nie tylko politycznie ale i to sie nie podoba,usuwaja watki o malarstwie,muzyce i inne tematy,nie moge rozkminic klucza Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller a tak na powaznie to zarty sie skonczyly 31.07.08, 18:16 uj z zakwasami,jeszcze tylko lewa lydka trzyma,od wczoraj popoludniu mam problemy z krzyzem,nie moge sie ruszyc,zadzwonie chyba do lekarza ,pewnie jakies lumbago mnie pokrecilo,mysle,ze to wszystko skutki braku aktywnosci fizycznej w moim zyciu a nadmiar w jednym dniu,niestety to juz chyba zbliza sie starosc hehee wcale mi nie do smiechu,kto to przechodzil wie o czym mowie,dziekuje jeszcze raz za zainteresowanie i rady ,jestescie wszyscy wspaniali,no moze z malym wyjatkiem heheee Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa hehehe 31.07.08, 20:45 pest_controller napisał: > uj z zakwasami,jeszcze tylko lewa lydka trzyma,od wczoraj popoludniu mam problemy z krzyzem,nie moge sie ruszyc,zadzwonie chyba do lekarza ,pewnie jakies lumbago mnie pokrecilo,mysle,ze to wszystko skutki braku aktywnosci fizycznej w moim zyciu a nadmiar w jednym dniu,niestety to juz chyba zbliza sie starosc hehee wcale mi nie do smiechu,kto to przechodzil wie o czym mowie,dziekuje jeszcze raz za zainteresowanie i rady ,jestescie wszyscy wspaniali,no moze z > malym wyjatkiem heheee ► no widzisz, calkiem jak przepowiedzialem. Fakt wciaz obecnego problemu w kregoslupie (lower back I suppose) wysle cie do ortopedy. Zacznij sie bardziej gimnastykowac, lekarz moze dac skierowanie na fizykoterapie. Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: hehehe 01.08.08, 00:01 ponad 5 godz temu dzwonilem do lekarza,rozmawialem z rejestratorka,nie racza oddzwonic,polknalem garsc roznych lekow przeciwbolowych,przespalem ten czas to jedyna korzysc,jeszcze 2 godz poczekam hehee i chyba zostanie mi pogotowie Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: hehehe 01.08.08, 02:00 Pogotowie? Ech, trzeba bylo cwiczyc, Pest. PS Jeszcze pare postow i watek dobije do setki! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: hehehe 01.08.08, 04:49 luiza-w-ogrodzie napisała: > Pogotowie? Ech, trzeba bylo cwiczyc, Pest. > > PS Jeszcze pare postow i watek dobije do setki! ► yeah, z jego podejsciem do zdrowia jeszcze pare wyjasniajacych postow zanim zalapie i setka peknie! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: hehehe 01.08.08, 05:19 waldek.usa napisał: ► yeah, z jego podejsciem do zdrowia jeszcze pare wyjasniajacych postow zanim zalapie i peknie! - no wlasnie, peknie i nie bedzie Pesta :o( Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Fcuk !!! 01.08.08, 04:47 pest_controller napisał: > ponad 5 godz temu dzwonilem do lekarza,rozmawialem z rejestratorka,nie racza oddzwonic,polknalem garsc roznych lekow przeciwbolowych,przespalem ten czas to jedyna korzysc,jeszcze 2 godz poczekam hehee i chyba zostanie mi pogotowie ► powiedzialem ci jak czlowiekowi, abys dzwonil po pogotowie. O dzwonieniu do twojego lekarza nic nie mowilem, gdyz on nie jest emergency, jak pragne skonac. Papier z emergency dostanie twoj PCP i bedzie wiedzial co z tym zrobic. Teraz robi sie za pozno i emergency staff moze patrzec na twoj przypadek jak na symulke narkomana, qrwa. Chyba ze podasz onset date jako dzis. NB, ja mam mojego PCP na speed dial + pager, ale w takim przypadku powiedzialby to, co ci powiedzialem: ambulance! Or maybe you like to fcuk with your health? Don't be shy, admit it. Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Fcuk !!!naprrawde Fcuk!!! 01.08.08, 06:21 przyjechalo ich chyba z dziesieciu,jak do pozaru hehe cisnienie,ekg,zastrzyki z lekka lawituje,zawiezli mnie na mri,cos tam mam,qeerva nawet nie chce o tym myslec,zrobili tez psa,zobaczymy co pozniej ,teraz jestem w troche innym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Fcuk !!!naprrawde Fcuk!!! 01.08.08, 06:40 pest_controller napisał: > przyjechalo ich chyba z dziesieciu,jak do pozaru hehe cisnienie,ekg,zastrzyki z > lekka lawituje,zawiezli mnie na mri,cos tam mam,qeerva nawet nie chce o tym > myslec,zrobili tez psa,zobaczymy co pozniej ,teraz jestem w troche innym swiecie. ODP: Nie daj tylko się przekonać na jakieś wymyślne choróbsko...'coś' masz wystarczy... A oprócz tego, to trzymaj się cieplutko. Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: Fcuk !!!naprrawde Fcuk!!! 01.08.08, 07:25 a kto czegos niema? najgorsze to sie tym przejmowac. jak po piecdziesiatce nic nie boli to znak ze trzeba zaczac myslec jak pomoc tym zyjacym Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Fcuk !!!naprrawde Fcuk!!! 01.08.08, 10:03 hawjski,pewnie,ze kazy cos tam ma ale,jak sie nie mozesz ruszyc a wyjscie do toalety to jak wejscie na Mont Everest to zmienia sie spojrzenie na swiat hehe wiadomo z takiej wysokosci wszystko inaczej wyglada,mimo wszystko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Fcuk !!!naprrawde Fcuk!!! 01.08.08, 10:00 przebudzilem sie,troche zakrecony,dziekuje kan,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Fcuk !!!naprrawde Fcuk!!! 02.08.08, 08:10 jeszcze raz wszystkim bardzo i to bardzo dziekuje,leze ale czuje sie znacznie lepiej a najwazniejsze musze zmienic lekarza,konowal niech sie leczy sam hehe przyjemniaczek Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: ma ktos sprawdzony sposob na zakwasy? 02.08.08, 08:27 pest_controller napisał: > hehe nie moge wstac z lozka ODP: Te Twoje kłopoty zdrowotne to już teraz wygladają mi na 'problemy duchowe'. I to jest pozytywny początek długiej wędrówki w innym kierunku. Hehehehe - znam dziesiątki przykładów... Kan Odpowiedz Link Zgłoś