Gość: gruszka IP: *.*.*.* 15.01.02, 13:05 Jak możecie to podajcie kilka ciekawych anglojęzycznych czatów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anmanika Re: anglojęzyczne czaty ??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.01.02, 13:32 www.friendfinder.com Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: anglojęzyczne czaty ??? 15.01.02, 15:06 Gość portalu: gruszka napisał(a): > Jak możecie to podajcie kilka ciekawych anglojęzycznych czatów Wejdz sobie na jakis irc, dalnet, undernet, czy ircnet, tam znajdziesz po angielsku ---> pierwsze co uslyszysz to "asl" ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka Re: anglojęzyczne czaty ??? IP: *.*.*.* 15.01.02, 15:09 Niestety nie mogę mieć irca w pracy , nie działa podobno za sprawą firewalla Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: anglojęzyczne czaty ??? 15.01.02, 15:20 Gość portalu: gruszka napisał(a): > Niestety nie mogę mieć irca w pracy , nie działa podobno za sprawą firewalla Zmien prace!!! albo zostan adminem... Irc to jest jeden z koniecznych warunkow, jak inaczej mozna te 8 godzin wysiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka Re: anglojęzyczne czaty ??? IP: *.*.*.* 15.01.02, 15:29 Jakoś sobie radze , trochę siedze na forum ale dzisiaj jest taka plaża nic ciekawego do czytania wiec stwierdziłem że pogadam na jakimś angielskim czacie z nudów Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: anglojęzyczne czaty ??? 15.01.02, 15:31 Gość portalu: gruszka napisał(a): > Jakoś sobie radze , trochę siedze na forum ale dzisiaj jest taka plaża nic > ciekawego do czytania wiec stwierdziłem że pogadam na jakimś angielskim czacie > z nudów a webowy client irca na www.missingu.com tez nie dziala? Odpowiedz Link Zgłoś