krupniok_pl 18.10.08, 22:16 Tym razem już nie do pompy ino do portfela. Ciemnogród jaki, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harlista Re: Kurcze, znowu się modlą 19.10.08, 01:03 No i widzicie Krawczyk, modlili sie do pompy i wymodlili tansza benzyne To moze i z porfelem tez cos wymodla A przypomnijcie mi Krawczyk, kiedy was krapolski senat modlil sie o deszcz to sie wymodlili czy nie Jak to wyszlo ) Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem O co teraz się modlą? 19.10.08, 02:02 "harlista napisał: > No i widzicie Krawczyk, modlili sie do pompy i wymodlili tansza benzyne > To moze i z porfelem tez cos wymodla > A przypomnijcie mi Krawczyk, kiedy was krapolski senat modlil sie o deszcz to > sie wymodlili czy nie > Jak to wyszlo > )" Wymodlili tansza benzyne teraz beda sie modlic o koniec swiata: uk.youtube.com/watch?v=Ctff45YI7xo Bajubaj, Harlista jako prawdziwi amerykanie, musicie wiedziec o co biega z tym God's Plan! Podzielta sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok_pl Re: Kurcze, znowu się modlą 19.10.08, 13:21 harlista napisał: > A przypomnijcie mi Krawczyk, kiedy was krapolski senat modlil sie o deszcz to sie wymodlili czy nie ------------- Krapolski Senat wziął po prostu przykład z parlamentu australijskiego. Młoda demokracja myślała, że takie są standardy w kapitalistycznym i "rozwiniętym" świecie. Polski Senat oczywiście deszcz wymodlił. Australijska izba niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś