Gość: Kliken IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.11.03, 05:00 Zamykam poniewaz chamstwo sie rozpenilo OKROPNE That's all folks Kliken roscar.hypermart.net/forum.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karelia Re: Uroczyste zamkniecie Portalu Twarze Forum 01.11.03, 14:18 dzieki Kliken za prace, ktora wykonales, ze chcialo Ci sie. Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: Uroczyste zamkniecie Portalu Twarze Forum 03.11.03, 14:37 Kliken, Dzieki za great service! Mysle ze zamkniecie opcji fotograficznej to bardzo dobry pomysl; cos takiego dlaczego dorosli cos moga a dzieci nie powinne. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Uroczyste zamkniecie Portalu Twarze Forum 02.11.03, 23:41 Kliken, szkoda ze zamykasz. Nie mozesz udostepnic galerii np dla znajacych haslo? A nawiedzeni z forum i tak juz skopiowali wszystkie portrety i slinia sie przed ekranami :o( Pozdrawiam i dziekuje Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
dama-z-sydni Re: Uroczyste zamkniecie Portalu Twarze Forum 03.11.03, 14:43 luiza-w-ogrodzie napisała: > Kliken, szkoda ze zamykasz. Nie mozesz udostepnic galerii np dla znajacych > haslo? A nawiedzeni z forum i tak juz skopiowali wszystkie portrety i slinia > sie przed ekranami :o( > > Pozdrawiam i dziekuje > Luiza-w-Ogrodzie > > ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((&ord > m;>¸. > .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯` > ·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Twoj portret niedlugo bedzie ogloszony portretem roku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Uroczyste zamkniecie Portalu Twarze Forum IP: *.mt.sfl.net 03.11.03, 14:45 luiza-w-ogrodzie napisała: > haslo? A nawiedzeni z forum i tak juz skopiowali wszystkie portrety i slinia > sie przed ekranami :o( raczej rzygaja patrzac na te "wdzieki", hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Uroczyste zamkniecie Portalu Twarze Forum 03.11.03, 15:35 VIPku, a ja bym tu chetnie Twoje zdjecie zobaczyla. Nie badz tchörzem, ujawnij sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Uroczyste zamkniecie Portalu Twarze Forum IP: *.mt.sfl.net 03.11.03, 15:41 nie moge bo wszystkie ciotki forumowe po nogach sikac by zaczely Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: Uroczyste zamkniecie Portalu Twarze Forum 03.11.03, 16:08 Jak juz sie wszyscy czepiaja tego zdjecia Luizy, to pozostanmy przy nim jako przykladzie. Luiza na owym zdjeciu moze sie podobac albo i nie – jest to kwestia gustu, ktory u kazdego wyglada inaczej. Tym niemniej kazdy patrzacy na owo zdjecie i nie majacy problemow z oczami musi przyznac (nawet jezeli na forum bedzie twierdzil cos dokladnie odwrotnego) ze: a) Luiza nie jest stara w ogolnie przyjetym znaczeniu tego slowa b) Luiza nie jest brzydka w ogolnie przyjetym znaczeniu tego slowa c) Luiza nie jest gruba w ogolnie przyjetym znaczeniu tego slowa Badz reasumujac Luiza w najgorszym przypadku jest przecietnie wygladajaca wysportowana osoba plci zenskiej bez zadnych „negatywnych odchylow fizjologicznych“. To zdjecie jednakze dostarcza od miesiecy pozywki setkom postow na temat „okropnego“ wygladu Luizy napisanych w mniej lub bardziej wulgarny i prymitywny sposob. Jedyne wnioski, jakie mi sie nasuwaja to a) coponiektorzy nie lubia Luizy i nie potrafia wyrazic tego kulturalnie b) coponiektorzy zazdroszcza Luizie i nie potrafia wyrazic tego kulturalnie c) coponiektorzy pragna zaistniec na tym forum i nie potrafia tego osiagnac w kulturalny sposob Jestem stuprocentowo przekonana, ze gdyby wydrukowac owo zdjecie Luizy i pokazac je przypadkowym przechodniom w jakimkolwiek kraju tego globu, zaden z nich nie wpadlby na epitety/porownania/wnioski, jakie prezentuja coponiektore „slawy“ tego forum. Jestem rowniez stuprocentowo przekonana, ze VIPy i inne zagadane przez „starsza ciotke“ w autobusie/na ulicy/w miejscu pracy/bibliotece itd normalnie by z nia rozmawialy nie obawiajac sie, iz dobierze im sie ona od razu do rozporka. Tutaj jednakze nastepuje u nich jakas dziwna metamorfoza i nagle zaczyna im sie wydawac, iz wystarczy wejsc na forum Polonia, by nagle stac sie obiektem wszelkiego porzadania, zrodlem wszelkiego intelektu, blyskotliwosci, humoru i wiedzy. Blad, panowie. Czasem jestescie smieszni, czesto zalosni, rzadko dowcipni, jeszcze rzadziej madrzy i w tym calym swoim „möchte-gerne-superman“ wydaniu zupelnie niepociagajacy. Klicken, dobrze, ze zamknales te galerie, szkoda, ze jest to „dobrze“. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Uroczyste zamkniecie Portalu Twarze Forum IP: *.mt.sfl.net 03.11.03, 16:16 xurek napisała: > Klicken, dobrze, ze zamknales te galerie, szkoda, ze jest to „dobrze̶ poronionym pomyslem (z wielu powodow) bylo zalozenie tej galerii Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Uroczyste zamkniecie Portalu Twarze Forum 03.11.03, 16:20 A nie zastanowilas sie dlaczego to akurat zdjecie Luizy dostarcza pozywki do niewybrednych dowcipow? W zasadzie nikt inny na tym portalu nie wzbudza zainteresowania tylko Luiza. Jakas przyczyna musi w tym byc, prawda? Moze powinnas dodac to jako odpowiedz d) i mysle ze duzo by to wyjasnilo. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Kalifornian, 03.11.03, 16:22 ja nie mam jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie, Ty jednaz zdajesz sie ja miec, wiec moze sam dopisalbys to d)? Xurek zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
xurek PS 03.11.03, 16:26 czepiaja(li) sie nie tylko Luizy, ale rowniez Aniutka, Roberta, Ozpola - wiecej nie pamietam, bo nie sledze tutejszej tworczosci wystarczajaco uwaznie. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: PS 03.11.03, 16:36 Pytalas sie o zdjecie a nie o czepianie sie ogolnie bo to chyba normalne ze tu wszyscy wszystkich sie czepiaja. Taka zabawna specyfika portalu. Sa tematy dyzurne. Najbardziej popularnym jest dowalenie drugiemu. Tak po polsku wiec i nitk sie nie denerwuje zbytnio. Dzien jak codzien wsrod Polakow. Kto tu pisze i w swojej nieswiadomosci za bardzo sie odsloni dostanie natychamiast po lbie. Trzeba zostac jak najbardziej anonimowym wtedy nikt ani nic cie nie ruszy. Ta strona ze zdjeciami powinna zostac dawno zlikwidowana. Mysle ze i kliken ma troche radochy gdy atakowane sa zdjecia a raczej ludzie ze zdjec. Bo niby ma zamknac portal a on nadal dziala. Jednoczesnie przypomnial harcownikom o nim, stad tez zwiekszona ilosc atakow. Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Kalifornian, 03.11.03, 16:28 d) Luiza jest ogolnie nielubiana za zarozumialosc, opryskliwosc, za pisanie tonem nie znoszacym sprzeciwu, za chwalenie sie, za wyszydzanie z ludzi, za obrazanie ich, za przemadrzalosc itd. Na tym portalu jest chyba ze 20-scia zdjec. Tylko jedna osoba jest nieustannie atakowana. Gdzies przyczyna musi lezec. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: Kalifornian, nie przeczytales PS? 03.11.03, 16:39 no to dopisz jeszcze teraz punkty d) do Ozpola i Aniutka na temat "win popelnionach na forum" (o Roberta nie pytam, bo znam Twoja odpowiedz). Poza tym nawet jezeli Luiza jest ogolnie nie lubiana, brak owej sympatii wyrazic mozna w sposob inny i bardziej kulturalny niz bezpodstawne nasmiewanie sie z jej zdjecia i to na dodatek w nieslychanie chamsko-prymitywny sposob. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Xurek, nie przeczytalas Re:PS? 03.11.03, 16:45 Nie przejmuj sie tak Luiza. Ona sie nie przejmuje. Mimo, ze jej nie lubie to jednak musze stwierdzic, z pewna doza uznania, ze jej to nie rusza zbytnio. Kliken powinien dawno zlikwidowac ten portal. Dziwie, ze jeszcze istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Xurek 03.11.03, 18:45 xurek napisała: > > Jedyne wnioski, jakie mi sie nasuwaja to > a) coponiektorzy nie lubia Luizy i nie potrafia wyrazic tego kulturalnie > b) coponiektorzy zazdroszcza Luizie i nie potrafia wyrazic tego kulturalnie > c) coponiektorzy pragna zaistniec na tym forum i nie potrafia tego > osiagnac w kulturalny sposob Dokladnie tak! Najlepiej olac badz rzucic "zreczna riposta", na ktora odpowiedzi zabraknie (intelektu tez). > > Xurek > > Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Sie wszyscy czepiaja tego zdjecia Luizy 03.11.03, 22:24 Xurku, dziekuje za wyklad, sama lepiej bym tego nie napisala. Szczegolnie udana jest analiza powodow dla ktorych czesc forumowiczow wyciera sobie mna geby: Xurek napisala: Jedyne wnioski, jakie mi sie nasuwaja to > a) coponiektorzy nie lubia Luizy i nie potrafia wyrazic tego kulturalnie > b) coponiektorzy zazdroszcza Luizie i nie potrafia wyrazic tego kulturalnie > c) coponiektorzy pragna zaistniec na tym forum i nie potrafia tego > osiagnac w kulturalny sposob Dodam jeszcze jeden powod: siedze na forum prawie tak dlugo jak Don, Karelia i Drap. Stalosc drazni... Pozdrawiam serdecznie Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vehrenbergh Luiza IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.11.03, 16:33 Luiza jest fajna laska i to jest pewnik forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=8850872 Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Dlaczego luize atakuja? 03.11.03, 16:58 To jest wynikiem popularnosci. Kobiety jej zazdroszcza a chloapczki uprawiaja 'konskie zaloty' a Luizie to wszystko 'tito' wg kursu wspolczesnej polszczyzny ktory dzis ukonczylem dzieki Gazecie. Nie moge tylko zrozumiec stwierdzenia dlaczego 'polacy' 'lubia drugiemu/drugiej dokrochmalic'. Czy to sie bierze z nadmiaru owsikow w organizmie? Jezeli chodzi o moja opinie o zdjeciu Luizy to ma ona moj 'seal of approval' i to jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Dlaczego luize atakuja? 03.11.03, 17:01 Dziwnie pojete slowo popularnosc... Moze wiecej zdjec kobiet piszacych tam wrzucic. Tez pewnie chcialyby byc popularne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Dlaczego luize atakuja? IP: *.mt.sfl.net 03.11.03, 17:02 oswiadcz jej sie Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: Dlaczego luize atakuja? 03.11.03, 17:41 oswiadczylem sie i niestety przegralem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Dlaczego luize atakuja? IP: *.mt.sfl.net 03.11.03, 17:44 patrz jaka cholera wybredna a moze ty jaki feler masz? Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: Dlaczego luize atakuja? 03.11.03, 22:14 Wybredna jest to fakt a ze ja mam defekcik to przeciez nie musisz tak glosno o tym, no ale moze nie wyjdzie poza to nasze swojskie forum Zeby tylko jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Drapieznik 03.11.03, 22:37 drapieznik napisał: > oswiadczylem sie i niestety przegralem Jak to, oswiadczyles sie a ja tego nie pamietam? I do tego mowisz ze przegrales? Rany boskie, gdzie ja mialam glowe. Pewnie w basenie i pelno wody w uszach, inaczej nie potrafie usprawiedliwic zapomnienia. Przyjmij gorace przeprosiny i wyrazy tego, no, szacunku i rozne inne wyrazy ;oD Pozdrawiam goraco Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Luiza 04.11.03, 03:45 chamstwo na forum panuje a my sobie tak fajnie piszemy o milosci dozgonnej i oswiadczynach... No wiec, nic sie nie stalo, cieszy mnie ze sobie przypomnialas moje niesmiale piski w tym kierunku Pozdrowienia sle w odwrotna strone! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Drap 04.11.03, 03:58 Drap, piski to ja z Toba zawsze moge uskuteczniac - wlasnie piszcze z radosci ze sie odezwales. Buzka miedzykontynentalna Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: Luiza 04.11.03, 22:18 No popatrz, my sobie tu prywatny watek na publicznym chorum dalej prowadzimy. Wiesz, podziwaim cie ze potrafisz zachowac rownowage w rozmowie z roznymi podejrzanymi indywiduami i nie dac wciagnac w jalowe dyskusje. U was tez teraz goraco? Dzis powinno byc smutno i zimno a tu upaly globalne, nic tylko czekam na pekniecie ziemi zeby przeskoczyc na arke. Pozdrawiam i zycze milej lampki wina wieczorem w cieniu strategicznie ustawionych dyskretnych swiatelek... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Drap 04.11.03, 22:30 drapieznik napisał: > No popatrz, my sobie tu prywatny watek na publicznym chorum dalej prowadzimy. Jak wszyscy, moj drogi, jak wszyscy... forum publiczne, dyskusje prywatne ;oD > Wiesz, podziwaim cie ze potrafisz zachowac rownowage w rozmowie z roznymi > podejrzanymi indywiduami i nie dac wciagnac w jalowe dyskusje. Czasami daje sie wciagac w jalowe dyskusje, gdy w pracy zawiesza mi sie baza danych albo czekam az sie przekotluje zapuszczona query. Wowczas z nudow potrafie odpowiedziec nawet panom [....] i [....]. >U was tez teraz goraco? Dzis powinno byc smutno i zimno a tu upaly globalne, nic tylko czekam > na pekniecie ziemi zeby przeskoczyc na arke. Wlasciwie to mamy chlodna wiosne, ale ma sie to dzis zmienic - bedzie okolo 30 stopni. >Pozdrawiam i zycze milej lampki > wina wieczorem w cieniu strategicznie ustawionych dyskretnych swiatelek... Tylko bez namawiania do upojenia alkoholowego! Wszystkie inne objawy upojenia owszem. A zamiast lampki mam swiecznik. Polecam, tylko stawiac trzeba poza zasiegiem zawartosci lozka ;oD Pozdrawiam wiosennie Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Watpliwosci 03.11.03, 22:41 Na forum trwa burza w szklance wody spowodowana nieustajaca "adoracja" mego zdjecia, ale nikt nie zadal sobie podstawowego pytania: czy to jest zdjecie Luizy? Na waszym miejscu mialabym watpliwosci, bo na forum wystepowalam rowniez jako "Ludwik, 120-kilowy rencista z poteznymi, wlochatymi lydami, nadajacy z biblioteki publicznej w Wellington" oraz jako "homoseksualna, mocno tleniona blondyna z wasikiem". Pozdrawiam rzucajac sie w wir obchodow Melbourne Cup Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Watpliwosci 03.11.03, 23:12 Jest gorzej czy lepiej?!?!?! Widzialem fotki i sie nie czepiam, kazdy wyglada tak, jak potrafi. Konsekwencje ujawniania "danych personalnych" na forum sa do przewidzenia, wiec sie nie przejmuj... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Watpliwosci 03.11.03, 23:37 waldek.usa napisał: > Jest gorzej czy lepiej?!?!?! Jest inaczej ;oD > Widzialem fotki i sie nie czepiam, kazdy wyglada tak, jak potrafi. A ja myslalam ze kazdy wyglada tak, jak sobie na to zasluzyl ;oD >Konsekwencje ujawniania "danych personalnych" na forum sa do przewidzenia, >wiec sie nie przejmuj... Ha! czy ja brzmie jak ktos kto sie przejmuje? Pozdrawiam o pochmurnym poranku Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Watpliwosci 04.11.03, 00:29 Co ty Waldek! Luiza ma gruba skore jak kon i po niej to wszystko splywa. Silaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Kalifornian skrzyzowales powiedzenia 04.11.03, 00:46 Prawidlowo powiedzenie brzmialoby "splywa po niej jak woda po kaczce". Natomiast konia kojarzy sie z konskim zdrowiem lub z meskim rozmiarem, czego i tobie zycze. Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Kalifornian skrzyzowales powiedzenia 04.11.03, 00:53 "meskim rozmiarem" O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Kalifornian skrzyzowales powiedzenia 04.11.03, 15:44 kalifornian napisał: > "meskim rozmiarem" > O co chodzi? o ch.ja hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Kalifornian skrzyzowales powiedzenia 04.11.03, 22:06 waldek.usa napisał: > o ch.ja hehehe! Ach, Waldi, jak mozesz?! Pozdrawiam, zyczac konskiego rozmiaru - kalifornian widac nie mieszka w USA skoro nie zna wyrazenia "Hung like a horse" Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Re: Watpliwosci 04.11.03, 00:41 Nie wierze, ze przynajmniej wiekszosc tych zdjec jest prawdziwa. Komuna siedzi jeszcze mocno w glowie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Gadupa 04.11.03, 00:51 gadupa napisała: > Nie wierze, ze przynajmniej wiekszosc tych zdjec jest prawdziwa. Komuna siedzi > jeszcze mocno w glowie, co? Mozesz wyjasnic co chciales powiedziec i do kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Re: Gadupa 04.11.03, 01:51 Nie adresowalem tego do nikogo, zaraz atak paranoi. Tak jak sie farbujecie, krecicie itp. itd. Baby po roku nikt juz nie rozpozna. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Co fryzjerstwo ma wspolnego z komuna??? 04.11.03, 01:55 gadupa napisała: > Nie adresowalem tego do nikogo, zaraz atak paranoi. > Tak jak sie farbujecie, krecicie itp. itd. Baby po roku nikt juz nie rozpozna. Co fryzjerstwo ma wspolnego z komuna??? Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Co fryzjerstwo ma wspolnego z komuna??? 04.11.03, 01:59 Komuna zywi, komuna leczy, komuna strzyze. Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Re: Co fryzjerstwo ma wspolnego z komuna??? 04.11.03, 02:00 Aaaaaach to cie boli? No a co, mysle, ze jeszcze wielu ma niechec i obawy. To raczej nawet normalne. Lecz moze to bardziej zajecie dla psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Uroczyste zamkniecie Portalu Twarze Forum IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 02:23 a ja zupelnie nie rozumiem wrzawy wokol zdjecia Luizy bo ja zupelnie nie pamietam nawet co to bylo na tym zdjeciu musze powiedziec ze zapamietalam za to doskonale wielka i zwalista posture drapieznika i te slomiane wlosy na glowie i ten ciapowaty usmiech, hm mysle sobie: niezla gratka i wkrozcylam do akcji o skutkach moze zamilkne he he he he ale co najlepsze to chcialoby sie wiedziec jak taki Jot-23 wyglada np. Bo jakos jak wygladaja baby zupelnie mnie nie neci wiedziec ze juz nie wspomne o moim ulubiencu czyli Pajacyku no i trzeba uczciwie przyznac ze i tutaj Pajac zablysnal bo kto pamieta jego komentarz do wygladu Studencika to rzy jak Renka Beger do rumcajsa (ze smiechu rzecz jasna) Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Uroczyste zamkniecie Portalu Twarze Forum 04.11.03, 02:27 Marcee kochanie. Ty biedna jestes. Nadal nikogo nie znalazlas tylko latach za duchami po nocy? Moze kiedys wpadne do Krakowa i sie umowimy na jakies male ciupcianko. Czegoz sie nie robi dla pieknych rodaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Uroczyste zamkniecie Portalu Twarze Forum IP: *.home.cgocable.net 23.11.03, 08:12 A mnie jest szkoda lata..Twarze forum byly fajne, podobaly mi sie. Szkoda tylko, ze mi sie nie chcialo wyslac mojej twarzy. Bylaby teraz zamknieta. A tak zostala otwarta, szczera gemba, wpatrzona w monitor ) Marcee ma racje, Drapieznik mial cos w sobie na tym zdjeciu.Ale jego tylko te kielbasy i chleby wlasnej produkcji interesuja, a nie wielbicielki ) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Uroczyste zamkniecie Portalu Twarze Forum 23.11.03, 10:47 i jeszcze srubki, wiertarki, wkretla i imadla , pani Reniu. Bo on w ogole jakis taki techniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Uroczyste zamkniecie Portalu Twarze Forum IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 11:50 juz nie gadaj renka, w koncu twoja knajpe nawiedzil widac zarcie u niego pierwszorzedna sprawa skoro ruszyl dupe za granice stanu zeby konsumowac j-23 na ten przyklad jakos sie nie kwapil na te twoje pierogi i bigos Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Kliken 23.11.03, 23:25 Podeslij mi na skrzynke Gazety to zdjecie w zoltej sukience. Nie pamietam gdzie schowalam zeskanowana kopie. Thank you from the mountain. Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Luizko, ty masz juz komplentego swira! 24.11.03, 01:20 A tak zaskanowac jeszcze raz? W zoltej sukience, he! A to zdjecie w papilotach to gdzie schowalas? luiza-w-ogrodzie napisała: > Podeslij mi na skrzynke Gazety to zdjecie w zoltej sukience. Nie pamietam > gdzie schowalam zeskanowana kopie. Thank you from the mountain. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Luizko, ty masz juz komplentego swira! 24.11.03, 01:27 Nie moge zeskanowac zdjecia cyfrowego, my dearest gaass. Jak masz kopie do ogladania w smutne jesienne wieczory, to mi ja wyslij na skrzynke gazety. A jak nie masz to nie zawracaj glowy. Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Re: Luizko, ty masz juz komplentego swira! 24.11.03, 10:47 Nie bede ci zawracal. Czy ty myslisz, ze nie mam nic innego do roboty, tylko kopiowanie zdjec jakis bab z internetu aby nocami walic konia? kochanie! Gdzie ty zyjesz, ze jestes taka zarozumiala? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie kopia do ogladania w smutne jesienne wieczory 24.11.03, 22:56 Napisalam o "kopii do ogladania w smutne jesienne wieczory" a Ty o waleniu konia nocami. Coz kazdemu co mu w duszy gra ;oD Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vehrenbergh Luizo IP: 207.139.89.* 24.11.03, 01:29 nie mnie prosilas o fotke ale mysle ze pyfo to mi sie nalezy za to Luiza na teczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vehrenbergh Re: Luizo - poprawka IP: 207.139.89.* 24.11.03, 01:34 Luiza na teczy Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Pyffka nie bedzie 24.11.03, 02:57 Wszystko co widze to strona Yahoo z komunikatem: "This page is not available. We're sorry, but this page is currently unavailable for viewing. If this site belongs to you, please read this help page for more information and assistance." Ladnie to tak nabierac slaba bialoglowe? :o((( Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gte Re: Pyffka nie bedzie IP: 65.48.156.* 24.11.03, 05:26 right klik on link + copy link and paste in address bar...nastepnie wyrzuc jedno ....ech amatorzy .... Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Uroczyste zamkniecie Portalu Twarze Forum 24.11.03, 08:53 Luizo, wygladasz jakbys frunela do teczy! Bo nie widac, abys na czymkolwiek stala. Sliczne zdjecie!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Sliczne zdjecie!! 24.11.03, 09:22 Postarales sie Vehrenberg, z sercem zrobione, dziekuje @;o{} Basiu, to jest zgrabny fotomontaz, slonce pada na mnie pod takim katem, ze teczy nie byloby widac, albo tylko jej kawalek. Ale wyglada slodko. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś