kalifornian 03.11.03, 16:14 I znow wrocila piekna i sloneczna pogoda a wraz z nia wspaniale humory w najbogatszym stanie w Unii. Pozdrawiam wszystkich i wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIP-1 Re: Pozdrawiam z pieknej Kalifornii IP: *.mt.sfl.net 03.11.03, 16:18 i znowu lzesz sam niedawno napisales co jest u was normalka Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Pozdrawiam z pieknej Kalifornii 03.11.03, 16:23 I nie zmieniam zdania. U nas pozary w pazdzierniku to jak u was snieg w styczniu. Pozary ugaszone, nie wszystko sie spalilo. Zaczynamy nowy tydzien, zawsze lepiej zaczac w dobrym humorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Pozdrawiam z pieknej Kalifornii IP: *.mt.sfl.net 03.11.03, 16:25 kalifornian napisał: > Zaczynamy nowy tydzien, zawsze lepiej zaczac w dobrym humorze. i po to wlasnie mamy to forum, hehehe jak sie jakiemus ciulowi nawtyka od razu humorek sie poprawi Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Pozdrawiam z pieknej Kalifornii 03.11.03, 16:39 Owszem ale to nie znaczy ze nie mamy sie nawzajem pozdrowic i napisac cos pozytywnego. Prawda VIP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eastsider Re: Pozdrawiam z pieknej Kalifornii IP: *.proxy.aol.com 03.11.03, 16:26 Spalonej, roztrzęsionej i... pięknej?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Pozdrawiam z pieknej Kalifornii IP: *.mt.sfl.net 03.11.03, 16:28 beauty is in the eye of the beholder Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Pozdrawiam z pieknej Kalifornii 03.11.03, 16:38 Czy Brytyjska Kolumbia przestala byc piekna bo spalily sie tysiace hektarow lasow 2 miesiace temu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold Re: Pozdrawiam z pieknej Kalifornii IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 04.11.03, 02:09 Mimo malego deszczku jest tu pieknie Witold zwiedzaj Kalifornie ZDJIECIA community.webshots.com/user/volny1 z Sherman Oaks Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Pozdrawiam z pieknej Kalifornii 04.11.03, 02:24 Zdjecia w porzasiu. Na ktorych dachach robisz bo ja przybijam deski w Simi Valley ostatnio. Tera mamy fajrant i se popijamy cerveze z kolegami z Meksyku. Jest dobrze. Moja kobita juz jedzie zeby mnie odebrac po po kilku piwach to nie wiem co mogie zrobic na drodze. Pedro kupil se tego laptoka ale caly czas pozwala mi sie bawic. W porzadeczku ten Pedro. Dobrze ze niedaleko starbucks to mogiem sie podlaczac do jenternetu od nich siedzac na dachu i udajac ze zakladam dachowe. Sie ma stary, walnij se piwko za moje zdrowie jako i ja daje w grdyke za twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold Sherman Oaks IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 04.11.03, 11:02 Na dachu nigdy nie pracowalem, z dachu robie niektore zdjecia. Prowadze servis komputerowy i inne rzeczy. Witold Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Sherman Oaks 04.11.03, 19:49 A to szkoda bo ja pracuje na dachach juz kilka lat. Zdobywam coraz wiekszy ekspirjens. Kiedys dachowalem w Szikago ale tam sezon sie konczyl zima bo nijak nie szlo wbic gwozdia w taka zmrozona deske. Poza tym oni klada tam pape na dach, takie szingle. Tutaj to inna kutlura. Mozna pracowac caly rok i dachowki sa prawdziwe jak w Polsce a nie jakies tam szingle. Jak prowadzisz serwis to moze poradzisz mie gdzie kupic laptoka z takim ustrojstwem co bez kabla internet ma zebym mogl z dachu, jak Pedro pozwoli, pisac i czytac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen mylycyi Re: Sherman Oaks IP: 66.130.205.* 04.11.03, 23:44 gliniak od bajek to byl Kobuszewski,ale ty nie wiesz bo wtedy pod stol wchodziles na stojaco. nie pij tyle bo z dachu spadniesz i jak ppor.sie dowie ze sie opierdalasz to ci przylorzy ta zmarznieta deska ale nie z chikago tylko nasza kolchozniana. jakbys kocie zasrany nie odsypial na doksztaltach tow. don Pedra swoich dyzurow nocnych wycinacza , to bys wiedzial jak zagluszac i glupa grac. pozdrowienia dla tajemniczego don Pedra Odpowiedz Link Zgłoś