artur666 27.02.09, 15:11 Mam nadzieje, ze nie bedzie stresowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur666 Re: Z dwiema, Artur, z DWIEMA ! 27.02.09, 15:17 Mozliwe, 25 lat na niemczyznie, z polskim mam kontakt tylko poprzez to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
polonews5 Re: Z dwiema, Artur, z DWIEMA ! 27.02.09, 15:19 artur666 napisał: > Mozliwe, 25 lat na niemczyznie, z polskim mam kontakt tylko poprzez to forum. ------------- To i tak jesteś dobry. Zapamiętaj: - Dwie panienki - Dwa mężścizna Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Nie stać cię na zapłacenie urlopu? 27.02.09, 15:55 Nie mierz wszystkiego swoja miarka. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Dziękuję za radę! 27.02.09, 18:30 Nawet gdybym chciał, to wszystkiego moją miarką nie zmierzę: na twoje nadęcie każda miarka jest za krótka! Odpowiedz Link Zgłoś
realdirect2 Re: Z dwiema, Artur, z DWIEMA ! 01.03.09, 16:58 polonews5 napisał: > No text > > bywaja meskie panienki, wtedy forma jest wlasciwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian to ty jak bonk 27.02.09, 15:53 raz lewom, raz prawom tyle, ze bonk swoich lapek panienkami nie nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: to ty jak bonk 27.02.09, 16:01 Tyle twego co sobie pomazysz i pomlaskasz. Martwie sie tylko doopku ze bezsenna noc przed toba. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: to ty jak bonk 27.02.09, 17:08 artur666 napisał: > Tyle twego co sobie pomazysz i pomlaskasz. marzyc, blaznie, pisze sie przez RZ i pieprzenie o tym, ze iles tam lat w helmutowie siedzisz nie ma zadnego znaczenia jakbys sie kiedys pisac bez bledow nauczyl to bys tego nie zapomnial ale taka dupa jak ty, to nie tylko pisac sie nie nauczyla ale i malowac, hehe dlatego te krasnale do malowania dostajesz > Martwie sie tylko doopku ze bezsenna noc przed toba. a to niby dlaczego? ja nie ty, ani nie bonk "panienkami" skorki sobie w nocy nie marszcze Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Panie Ortalionie 27.02.09, 17:28 arTurek napisał był z dwoma, albowiem w pewnych kręgach "panienka" może być Ziutek und Helmut he he he Slip of the tongue ontarian napisał: > artur666 napisał: > > > Tyle twego co sobie pomazysz i pomlaskasz. > marzyc, blaznie, pisze sie przez RZ > i pieprzenie o tym, ze iles tam lat w helmutowie siedzisz > nie ma zadnego znaczenia > jakbys sie kiedys pisac bez bledow nauczyl > to bys tego nie zapomnial > ale taka dupa jak ty, to nie tylko pisac sie nie nauczyla > ale i malowac, hehe > dlatego te krasnale do malowania dostajesz > > > Martwie sie tylko doopku ze bezsenna noc przed toba. > a to niby dlaczego? ja nie ty, ani nie bonk > "panienkami" skorki sobie w nocy nie marszcze > Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Panie Ortalionie 27.02.09, 17:34 filipek.us napisał: > arTurek napisał był z dwoma, albowiem w pewnych kręgach "panienka" > może być Ziutek und Helmut he he he no tez fakt ale jak napisze z dwiema to bendzie wiadomo, ze z dwiema ryncami, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 HEHEHE 27.02.09, 19:03 Domyslasz sie chyba cieciu, jak mnie to twoje szczekanie zwisa. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: HEHEHE 27.02.09, 19:49 wez lupe w lape i przyjrzyj sie dokladnie co ci zwisa a zobaczysz, ze tylko nedzna skorka ci zwisa Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Urlaub z dwiema chłopakami 28.02.09, 17:16 arTurek nie zaprzeczył he he he Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Urlaub z dwiema chłopakami 28.02.09, 17:55 Bo Arturek kladze na was laske. Proste jak metr drutu, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Re: Urlaub z dwiema chłopakami 28.02.09, 18:48 arcia666 napisała: > Bo Arcia kladze na was laske. Proste jak metr drutu, no nie? albo metr buraków pastewnych he he he Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: to ty jak bonk 27.02.09, 17:46 lontarian nie kazdy tak,jak ty po polonistyce jest hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: to ty jak bonk 27.02.09, 17:48 aha i jeszcze jedno,nie odbierajcie maZen ulomnemu,prosze Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: to ty jak bonk 27.02.09, 18:07 kupa.kazi napisała: > aha i jeszcze jedno,nie odbierajcie maZen ulomnemu,prosze wolisz, zeby ci tabletki odebrali? Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: to ty jak bonk 27.02.09, 18:27 hehe mam duzyb zapas,przez lata zbierany,potrzebujesz cos? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: to ty jak bonk 27.02.09, 18:30 kupa.kazi napisała: > hehe mam duzyb zapas,przez lata zbierany, zamiast zazywac, to chomikowales to wyjasnia twoje zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: to ty jak bonk 27.02.09, 18:37 hehehe wyludzilem rente,tylko ciiiiiisza,teraz zyje ,jak panisko za $750 plus kartki na zarcie za $150 ,tylko americzka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
borru Re: to ty jak bonk 28.02.09, 18:14 byś wziął ze sobą Kupe Kazi ze sobą Arturze na urlop, no co Ci zależy dwie czy trzy... Odpowiedz Link Zgłoś
borru Re: to ty jak bonk 01.03.09, 06:28 że też ja zawsze muszę trafić na listowego buraka Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: to ty jak bonk 01.03.09, 07:56 ty boruuku szukasz pdobnego do siebie? pomyliles adresy wroc do domu ,hehe rodzinnego Odpowiedz Link Zgłoś
filon-bez-laury Re: Urlop z dwoma panienkami... 28.02.09, 18:31 > Urlop z dwoma panienkami... ----> jedna to zona , druga tesciowa . Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: Urlop z dwoma panienkami... 28.02.09, 19:06 o przepraszam a to akurat nie ma znaczenia bo obie sa w tym samym wieku Odpowiedz Link Zgłoś