Dodaj do ulubionych

ROZPOCZAC BUSINESS W UK

IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.11.03, 16:38
Mysle ze przyszedl czas aby wykorzystujac swoje wyksztalcenie, wiedze i doswiadczenie oraz okolicznosci, ktore sprzyjaja integracji Polski z EU, zaczac dzialac w dziedzinie businessu w Anglii. Dlaczego akurat tam? Poniewaz tam wlasnie firme zaklada sie w pol godziny bez zbednych formalnosci, poniewaz to jest wlasnie najbogatszy z Niemcami kraj w Europie, no i jezyk...
Mam 30 lat z wyksztalcenia ekonomista z zawodu dealer i broker rynku miedzybankowego. Zapraszam chetnych do wspolpracy. Najlepiej juz po studiach zeby nie byli obciazeni doatkowymi obowiazkami, ludzi ambitnych i pracowitych.

kstafiej@yahoo.com
Obserwuj wątek
    • Gość: frank Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.11.03, 16:41
      Chetnie sie przylacze dobrze znam angielski i pracuje juz na budowie wiem jak latwo zalozyc tu wlasna firme ale zawsze brakowalo mi kogos kto by to madrze zorganizowal...
      • Gość: Dostojewski Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.11.03, 17:40
        napisz na moj adres e-mail pls

nara
    • Gość: Frycia Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.11.03, 16:52
      Rozumiem ze mowisz do ludzi ktorzy mieszkaj obecnie w Anglii. Ja jestem tutaj od 11 miesiecy i poki co radze sobie srednio. Nic nie odlozylam ale mam zamiar zajac sie na powaznie jakas praca bo poki co to tylko fizyczna praca i dorywczo...
    • Gość: agnom Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.11.03, 16:54
      moze cos konkretniej pls....
    • Gość: rafi Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.11.03, 16:55
      Wlasnie za miesiac sie wybieram chyba do Londynu. Chetnie sie dowiem gdzie mam sie z toba zobaczyc...
    • Gość: frank Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.11.03, 16:57
      widze ze sie ludziska kleja...
      ja tam jeszcze poki co siedze w naszym kraju ale w kazdej chwili moge wyjechac
    • Gość: akt Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.11.03, 17:14
      jaki business bo ja tez mam tyle lat co ty i studia skonczone
      siedze w Londku od kwietnia...
    • Gość: Tekstyl Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.11.03, 17:24
      Nie ma szans stary konkurencja Cie zezre od razu na poczatku. daj sobie spokoj i buduj nasz kraj zeby doganial Anglie!
    • anieatak Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK 28.11.03, 17:26
      ciul..
      godny kawa ul-a..
      • Gość: Dostojewski Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.11.03, 17:38
        co to ma byc anieatak
    • Gość: KROPKA Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.11.03, 17:36
      trele morele...
    • gadupa To bardzo proste. 28.11.03, 19:10
      Jedz do Maroka, kup 10-20 kilo haszu, zawiez to wszystko do Londynu i sprzedaj.
      co ty na to?!

Gość portalu: Dostojewski napisał(a):

> Mysle ze przyszedl czas aby wykorzystujac swoje wyksztalcenie, wiedze i
      doswiad
      > czenie oraz okolicznosci, ktore sprzyjaja integracji Polski z EU, zaczac
      dziala
      > c w dziedzinie businessu w Anglii. Dlaczego akurat tam? Poniewaz tam wlasnie
      fi
      > rme zaklada sie w pol godziny bez zbednych formalnosci, poniewaz to jest
      wlasni
      > e najbogatszy z Niemcami kraj w Europie, no i jezyk...
      > Mam 30 lat z wyksztalcenia ekonomista z zawodu dealer i broker rynku
      miedzybank
      > owego. Zapraszam chetnych do wspolpracy. Najlepiej juz po studiach zeby nie
      byl
      > i obciazeni doatkowymi obowiazkami, ludzi ambitnych i pracowitych.
      >
      > kstafiej@yahoo.com
      • Gość: Dostojewski Re: To bardzo proste. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.11.03, 10:03
        Dobrze kombinujesz. Masz zadatki na bohatera programu na TVN-nie.
        • gadupa Re: To bardzo proste. 29.11.03, 11:11
          No to ogladaj TV dalej.
          • Gość: Dostojewski Re: To bardzo proste. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.11.03, 14:11
            nie mam wyjscia jestem wspolautorem tego programu...
            • Gość: g Re: To bardzo proste. IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 02.12.03, 15:11
              dostojewski, ktorego to programu na tvn jestes wspolautorem? od kiedy tvn robi
              programy inne niz miedzynarodowe formaty?
    • Gość: lalka Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.11.03, 10:20
      Tak to jest czlowiek chce sie czegos dowiedziec na powaznie a tu mu jaies glaby pisza bzdety...
    • Gość: Thorgal Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.11.03, 10:24
      bec bec bec
      tak sie spada gdy business pada
    • Gość: xxx Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.11.03, 10:45
      Moze piekarnia.
    • Gość: axx Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: 209.136.102.* 29.11.03, 17:04
      Mala fabryczka amfetaminy naklepiej w okolicy Wardour Street, London W 1
      • Gość: Dostojewski Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 30.11.03, 13:39
        Z takimi jak ty teraz zrobili program dokumentalny na TVN-nie.
    • Gość: ali Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 15:14
      hej stary
      a ja jestem budowlanic i wybieram sie na świadczenie przedemerytalne, bo praca
      za darmo nie ma dalszego sensu w kraju stworzonym dla złodziei,
      - i myśle jak by tu załapać sie do pracy za granicą, żeby sie wreszcie troche
      dorobić.
      ps.- nas uczyli tylko ruskiego.
      • Gość: Dostojewski Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.12.03, 08:36
        Napisz do mnie maila o swoich umiejetnosciach. My z bratem ktory jest architektem zakladamy nowa firme najprawdopodobniej budowlano-remontowa na poczatek.

pozdrawiam
        • starypolonus Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK 01.12.03, 08:43
          to co bedziesz pracowal u brata?
          a co on robi?
          kondony lata?
          Mam 30 lat z wyksztalcenia ekonomista z zawodu dealer i broker rynku
          miedzybankowego
          • Gość: Dostojewski Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.12.03, 09:46
            Tak bedziemy produkowac kondomy! nie kondony analfabeto, zeby ci zalozyc na leb.
            I to jest wlasnie nasza koncepcja tz, antykoncepcja!!
    • Gość: Krzych Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: 62.111.250.* 01.12.03, 08:55
      Jestem w stanie zaproponować usługi i urzadzenia w zakresie automatyzacji
      procesów przemysłowych ( sterowniki PLC ), wagi przemysłowe, samochodowe,
      kolejowe, systemu ważaco-dozujące i komponujące produkty ( przemysł spożywczy,
      paszowy, chemiczny,cementowy itd )
      Sadzę ,że byłbym tańszy niż rodzime ,angielskie firmy.
      Pytanie co z patriotyzmem przy wyborze ofert?

Moge dostarczyc know-how w zakresie controllingu finansowego i operacyjnego w
      działalności przedsiębiorstw.

Mogę zorganizować produkcję lub dostawy z terenu Polski.

Potrzebny byłby ktoś kto zajmie sie tym w GB od strony marketingowej.

alvid-one@go2.pl
      • blendynka Monkey business in UK. 01.12.03, 09:18

Witajcie,
        Macie dobry pomysl. Teraz potrzebujecie tylko blendynke do spraw
        marketingowych.
        Sincerely,
        blendynka.
        • Gość: Dostojewski Re: Monkey business in UK. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.12.03, 09:56
          Zdjecie pls.
          • blendynka Re: Monkey business in UK. 01.12.03, 10:00

Paszportowe czy ogolne nagie?
            • Gość: Dostojewski Re: Monkey business in UK. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.12.03, 10:07
              To zalezy od poziomu samokrytycyzmu.
              Nago lepiej-przynajmniej odrazu bedzie wiedomo czy ty babka czy facet jestes do odstrzalu.
              • blendynka Re: Monkey business in UK. 01.12.03, 10:12

Zwieksz pojemnosc swojej skrzynki.
                • rwetest Re: Monkey business in UK. 01.12.03, 10:35
                  kostax@poczta.fm
        • Gość: Krzych Re: Monkey business in UK. IP: 62.111.250.* 01.12.03, 11:04
          Przy obecnym poziomie konkurencji blendynka jako podstawowa cecha niestety nie
          wystarczy.
          Ale zdjęcie pls.
      • Gość: Dostojewski Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.12.03, 09:53
        Dzikei za oferte frd.
        Widzisz, mysle ze adresatem tego typu propozycji moga byc, czy powinny byc duze dzialajace zaklady produkcyjne, fabryki.
        Niestety nie mam pojecia o tego rodzaju dzialalnosci a wlascicielem fabryki w Anglii chyba nie zostane smile.

k.s.
      • Gość: Dostojewski Re: ROZPOCZAC BUSINESS do Krzycha IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.12.03, 10:00
        Dzikei za oferte frd.
        Widzisz, mysle ze adresatem tego typu propozycji moga byc, czy powinny byc duze dzialajace zaklady produkcyjne, fabryki.
        Niestety nie mam pojecia o tego rodzaju dzialalnosci a wlascicielem fabryki w Anglii chyba nie zostane smile.

k.s.
        • Gość: Krzych Re: ROZPOCZAC BUSINESS do Krzycha IP: 62.111.250.* 01.12.03, 11:07
          ok.no problem.powodzenia
        • himax ROZPOCZAC MARZENIA O BIZNESIE 02.12.03, 17:53

> Dzikei za oferte frd.
          > Widzisz, mysle ze adresatem tego typu propozycji moga byc, czy powinny byc
          duze
          > dzialajace zaklady produkcyjne, fabryki.
          > Niestety nie mam pojecia o tego rodzaju dzialalnosci a wlascicielem fabryki w
          A
          > nglii chyba nie zostane smile.
          >
          > k.s.

Nie tylko wlascicielem fabryki nie zostaniesz, ale bedziesz NIKIM na wyspach.
          Pedzel i lopata czeka ciebie i twojego brata na dlugie angielskie lata.
          • Gość: Dostojewski Re: ROZPOCZAC MARZENIA O BIZNESIE IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.12.03, 00:19
            Ciesze sie himax parobie, ze masz takie optymistyczne wizje. Pewnie zdaje Ci sie ze jestes realista. Pozwol, ze wyprowadze Cie z bledu. Wez sie w garsc chlopie i ogarnij troche bo czas ruszyc mozgownica i wziac sie do roboty zeby twoj stetryczaly, gruby tylek nie przyrosl Ci do stolka. Czas plynie a ty ciagle przegrywasz walke ze swoimi kompleksami.

Jesli chcesz moge Ci pomoc. Nie zostawiam nigdy ludzi w potrzebie parobku.

Pozdrawiam i dzieki za list!
            • himax Re: ROZPOCZAC MARZENIA O BIZNESIE 03.12.03, 04:09

> Ciesze sie himax parobie, ze masz takie optymistyczne wizje. Pewnie zdaje Ci
              si
              > e ze jestes realista. Pozwol, ze wyprowadze Cie z bledu. Wez sie w garsc
              chlopi
              > e i ogarnij troche bo czas ruszyc mozgownica i wziac sie do roboty zeby twoj
              st
              > etryczaly, gruby tylek nie przyrosl Ci do stolka. Czas plynie a ty ciagle
              przeg
              > rywasz walke ze swoimi kompleksami.
              >
              > Jesli chcesz moge Ci pomoc. Nie zostawiam nigdy ludzi w potrzebie parobku.
              >
              > Pozdrawiam i dzieki za list!

Dostojewski cwoku budowlany, zejdz na ziemie najlepiej po drabinie i uwazaj na
              szczebelki bo sa przerzedzone jak twoje uzebienie. No ale co chciec od malarza
              marzyciela.

Jestem malarzem nieszczesliwym...bedziesz nucil jeszcze dlugo.

hahaha
              • Gość: Dostojewski Re: ROZPOCZAC MARZENIA O BIZNESIE IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.12.03, 09:44
                Nie trzeba bylo sie tak rano zrywac z mojego powodu. Zmyj z siebie farbe i przespij sie teraz troche.

pozdrawiam
    • rwetest Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK 02.12.03, 13:11
      Moze jednak znajda sie jacys kreatywni pipole?
      • Gość: Renia Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.12.03, 11:34
        Ja sie narazie nie wypowiem ale dziwie sie ze niektorych tematow niw traktuje sie powaznie. A oze poprostu Polacy nie maja pomyslow i tylko fizycznie za granica potrafia pracowac...?
        • Gość: Robson Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.12.03, 17:06
          Nie wszyscy bo ja siedzialem na praktykach pol roku jako bialy kolnierzyk w Bristolu.
          • Gość: Renia Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.12.03, 11:28
            Tak to rzeczywiscie jestes bohaterem.
            Przyszedl mi do glowy pomysl jaki business sciagnac od angoli do nas.
            Pralnie miejskie. U nas tego nie ma. Bierzesz brudne ubrania do torby i wychodzisz z domu do pralni zeby z kims pogadac na kawce.
            • rwetest Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK 04.12.03, 16:18
              To chyba troche rzeczywiscie nie na temat.
              • Gość: wiertolot Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.12.03, 13:49
                jakos nudno sie tu robi
    • Gość: Darek Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.12.03, 08:49
      Tam bylo cos z polska piekarnia w Londynie. Uwazam ze to dobry pomysl. Rzeczywiscie mialoby to sens. Tylko jak to zaczac?
      • dachychicago Pedzel i lopata czeka ciebie i twojego brata 06.12.03, 09:02
        • Gość: Dostojewski Re: Pedzel i lopata czeka ciebie i twojego brata IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.12.03, 12:44
          tak tak
    • Gość: robotny Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.12.03, 12:53
      Ja mi moja ekipa obecnie szukamy pracy. Od 3 lat jesyesmy w Londynowie/
      • Gość: Alex Re: ROZPOCZAC BUSINESS W UK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.01.04, 00:52
        szukam mlodych z doswiadczeniem na budowie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka