Gość: ola IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 21:59 Jak sie żyje w Chicago? Wybieram sie do USA i nie wiem gdzie mozna niezle zarobic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Chicago 25.01.02, 22:00 Gość portalu: ola napisał(a): > Jak sie żyje w Chicago? Wybieram sie do USA i nie wiem gdzie mozna niezle > zarobic. co umiesz robic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Chicago IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 22:07 Jestem studentką i znam biegle j.angielski. Umiem wszystko robic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baker Re: Chicago IP: *.mentorg.com 25.01.02, 22:10 Tutaj prawie wszyscy znaja biegle angielski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Brawo! IP: *.il.us.prserv.net 25.01.02, 22:19 Gość portalu: ola napisał(a): > Jestem studentką i znam biegle j.angielski. Umiem wszystko robic.. I to sie nazywa zdrowe podejscie do sprawy! Niczym kandydaci do pracy w kontraktorce na Belmont/Milwaukee: Co umiesz robic? Wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szybki Re: Do Oli. IP: *.proxy.aol.com 29.01.02, 05:54 Z pewnoscia nie bedzie problemu w Chicago zarobic,jezeli chodzi o prace to raczej tylko Ty zadecydujesz w jakim zawodzie. Ci co chca pracowac to raczej daja sobie rade. Powodzenia i wszystkiego najlepszego. Pozd. z Kaliforni. Odpowiedz Link Zgłoś
portugalczyk1 Re: Chicago 25.01.02, 22:23 Niezle zarobic to mozesz odemnie w ryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Chicago IP: *.il.us.prserv.net 25.01.02, 22:25 Gość portalu: ola napisał(a): > Jak sie żyje w Chicago? *** Zyje sie interesujaco. > Wybieram sie do USA i nie wiem gdzie mozna niezle zarobic. *** Kup sobie "Dziennik Zwiazkowy" i poczytaj troche, moze cos i znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Chicago IP: *.howard01.md.comcast.net 29.01.02, 06:20 to sa wlasnie polacy. mozesz na nich liczyc zawsze i wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Chicago IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 21:23 Ile sie płaci za wynajem jakiegos lokum? Jaki jest standard mieszkania? I w jakiej dzielnicy zamieszkać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szybki Re: Do Oli. IP: *.proxy.aol.com 04.02.02, 05:13 Gość portalu: ola napisał(a): > Ile sie płaci za wynajem jakiegos lokum? Jaki jest standard mieszkania? I w > jakiej dzielnicy zamieszkać? Jestem naprawde zaskoczony to co inni pisza lecz moga bo maja wolnosc.Ja natomiast postaram sie Tobie odpowiedzie na Twoje pytania.Najlepiej to jest zamieszkac z jedna czy nawet wiecej osub(bedzie mniej kosztowalo). Mieszkania to nie problem- jeden pokoik,dwa,trzy czy i wiecej. Zaproponuje w polskiej dzielnicy (na Jackowie) parafia Sw. Jacka, w okolicy - przy ulicach Milwaukee i Cental Park jest tam mnustwo Polakow,polskie banki,biura,bisnesy itp. Powodzenia i Pozdrawiam z Kaliforni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batistut Re: Chicago IP: *.telefony.com.pl 29.01.02, 13:55 Gość portalu: ola napisał(a): > Jak sie żyje w Chicago? Wybieram sie do USA i nie wiem gdzie mozna niezle > zarobic. Ja tez sie wybieram do Chicago,to moze razem poszukamy pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Chicago.PORTUGALCZYK IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 16:34 PORTUGALCZYk....to taki maly kutas . Odpowiedz Link Zgłoś
chaberek Re: Chicago 31.01.02, 03:09 Pracy w Chicago jest mnostwo, zalezy tylko jakie chcesz zarabiac pieniadze. Na polska pomoc mozesz liczyc,niech cie nie odstraszaja glosy zrezygnowanych i rozgoryczonych.Zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Chicago IP: *.uc.nombres.ttd.es 31.01.02, 03:53 chaberek napisał(a): > Pracy w Chicago jest mnostwo, zalezy tylko jakie chcesz zarabiac pieniadze. > Na polska pomoc mozesz liczyc,niech cie nie odstraszaja glosy zrezygnowanych > i rozgoryczonych.Zycze powodzenia Chaberku ,Chaberku mysl jak piszesz! oczywiscie duze pieniadze- znasz kogos kto chce dobrowolnie pracowac za male? A moze chciales zapytac "jak chcesz.. to zmienia wszystko ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieszybk Masz prace zalatwiona IP: 63.142.121.* 01.02.02, 22:38 Jak znasz biegle angielski to gratulacje, a do tego jestes atrakcyjna i mozesz robic wszystko to robote masz jak w banku. W niektorych agencjach towarzyskich w Chicago za godzinke z murzynem godziwych rozmiarow (dogodza napewno) mozna dostac nawet 100$ na czysto, po oplatach za ochrone i pimpa. Przy dwudziestu czarnych miesiecznie wyzywisz siebie rodzine i jeszcze pol wsi w Polsce a pozniej poznasz przystojnego Polaka i niech robi za czarnych, po rozwodzie z Polakiem i podziale majatku wyjdzie na to ze lepiej placa od tych mocno opalonych z dlugimi...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Masz prace zalatwiona IP: *.arach.net.au 02.02.02, 02:14 Ale z Was naprawde dziwolagi!!!!! Nie mozecie dziewczynie nic madrego napisac????? "Zapomnial wol, jak cieleciem byl" A moze to tylko ci "madrzy" doradcy wlasnie tak zaczynali?????? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Masz prace zalatwiona 02.02.02, 02:31 Gość portalu: maz napisał(a): > Ale z Was naprawde dziwolagi!!!!! > Nie mozecie dziewczynie nic madrego napisac????? > "Zapomnial wol, jak cieleciem byl" > A moze to tylko ci "madrzy" doradcy wlasnie tak zaczynali?????? maz, popatrz na poczatkowy post "gdzie tam mozna niezle zarobic"...moim zdaniem, jakie pytanie taka odpowiedz... jest na tym forum mnostwo watkow o tym jak to ludzie wyjezdzali, zaczynali... o dlugiej ciezkiej drodze do tego zeby jakos to sie ukladalo, a tu ja mam wrazenie ze dziewczyna by chciala "niezle zarobic" czyli przyjechac , bam bam, bez effortu i juz kasa jest mozna wracac. Wiesz przeciez jaka jest odpowiedz na taki post: NIC NIE MA ZA DARMO. Odpowiedz Link Zgłoś
emma1 Re: Masz prace zalatwiona 03.02.02, 18:23 Jestem studentką i znam biegle j.angielski. Umiem wszystko robic.. Wszystko znaczy ... nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batistut Re: Masz prace zalatwiona IP: *.jasna.tarnow.pl 04.02.02, 11:32 Naprawde czesc z was to glupki, dziewczyna prosi o pomoc a wy (nie wszyscy) takie brednie opisujecie. Odpowiedz Link Zgłoś