polonus5 29.04.09, 04:49 Zobacz wideo: deser.pl/deser/10,88223,6551566,Majewski_kontra_PiS.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eczek1 Re: Wóda Czyni Cuda he,he,he 29.04.09, 05:04 Przy tak wolnym serwerze oni powinni sobie dac spokoj z serwisem wideo. Odpowiedz Link Zgłoś
eczek1 Re: Wóda Czyni Cuda he,he,he 29.04.09, 05:07 A 0.7 promila to naprawde mozna miec po jabkach. Czy oni wiedza co to jest 0.7 promila? To sa dwa piwa. W wielu krajach norma dopuszczalna jest 0.8 promila. Jak pamietam w Polsce kiedys tez tak bylo. Ale co sie nie robi aby zaszczuc czlowieka. Michnik potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Hawaj, bajarzu, to juz bylo... 29.04.09, 05:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=41482942&a=41741355 Nie 0.8 tylko 0.08! A kaski nosic trzeba. eczek1 napisał: > A 0.7 promila to naprawde mozna miec po jabkach. Czy oni wiedza co > to jest 0.7 promila? To sa dwa piwa. W wielu krajach norma > dopuszczalna jest 0.8 promila. Jak pamietam w Polsce kiedys tez tak > bylo. Ale co sie nie robi aby zaszczuc czlowieka. Michnik potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
eczek1 Re: Hawaj, bajarzu, to juz bylo... 29.04.09, 05:59 Nie jestem hawajem i na temat Hawajow nie zabieram glosu. > Nie 0.8 tylko 0.08! Mocno ci yebie radahtor. Obsesja hawajska odebrala ci rozum. uzaleznienia.akmedcentrum.eu/?p=24 Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Hawaj, bajarzu, to juz bylo... 29.04.09, 07:46 eczek1 napisał: > Nie jestem hawajem Jednak masz w sobie coś z Hawaja, on też bronił PiS'u (oraz DJ Rydzyka) jak kwoka kurcząt. Odpowiedz Link Zgłoś
eczek1 Drogi Macku 29.04.09, 21:16 maciekqbn napisał: > eczek1 napisał: > > > Nie jestem hawajem > > Jednak masz w sobie coś z Hawaja, on też bronił PiS'u (oraz DJ Rydzyka) jak > kwoka kurcząt. > Ty mi do zludzenia przypominasz niedawnego aparatczyka komunistycznego z jego podwojna moralnoscia i pseudo polityczna poprawnoscia. Mowiacego jednoczesnie, ten zgnily kapitalizm i dobry kosciol. Dzisiaj dobry kapitalizm i zly kosciol. Czy to znaczy ze nim jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Drogi hawaju... 29.04.09, 22:02 ... a co mowi twoja wiara o klamstwie? eczek1 napisał: > maciekqbn napisał: > > > eczek1 napisał: > > > > > Nie jestem hawajem > > > > Jednak masz w sobie coś z Hawaja, on też bronił PiS'u (oraz DJ > Rydzyka) jak > > kwoka kurcząt. > > > > Ty mi do zludzenia przypominasz niedawnego aparatczyka > komunistycznego z jego podwojna moralnoscia i pseudo polityczna > poprawnoscia. Mowiacego jednoczesnie, ten zgnily kapitalizm i dobry > kosciol. Dzisiaj dobry kapitalizm i zly kosciol. > Czy to znaczy ze nim jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
japox zamorzny, ty krecie 29.04.09, 21:33 hehehehehehe ze tez chcialo ci sie siegac do wiadomosci z 2006 czy oprocz chorobliwej obsesji hawajskiego masz jeszcze cale archiwum ze wszystkimi jego postami? posluchaj czosnka strzel se w ten glupi cymbal ! Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok_pl Re: Wóda Czyni Cuda he,he,he 29.04.09, 09:03 eczek1 napisał: > Przy tak wolnym serwerze oni powinni sobie dac spokoj z serwisem > wideo. -------------------- Bo widzicie, polonus5 trzeba linkować źródło, a nie kopie. www.wykop.pl/ramka/175256/woda-czyni-cuda-kolego-spot-wyborczy-pis-u Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Wóda Czyni Cuda he,he,he 03.05.09, 11:52 0,8 czy tez 0,2 co zaroznica ? niepowinno sie jezdzic na alcu jezdze od 1968 r. nigdy nieplacilem mandat,nigdy najmniejszej nawet stluczki - cz jestem frajerem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: Wóda Czyni Cuda he,he,he 29.04.09, 09:23 polonus,jak ci za wolno przesiadz siem na konia hehe nie masz wpadnij do mnie ,hehehe nie wiem czy zrozumiles u mnie ich 3 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok_pl Nie cuda, tylko 16 baniek zielonych 29.04.09, 09:25 film.wp.pl/idGallery,4700,idPhoto,193158,galeria.html Polonusów jakoś nikt do tej degustacji nie zatrudnił, he, he Lepszy niezintegrowany z kopolstwem native, niż zintegrowany ze sobą samym nieudaczny naturalizowany kopolski "citizen", hłe, hłe, hłe Odpowiedz Link Zgłoś
japox Re: Nie cuda, tylko 16 baniek zielonych 29.04.09, 21:47 hehehehehehehe phd kellner to nawet za $16,000,000 nie udalo sie znalezc w kRaju aktora ktory bylby w stanie wystapic w tej reklamie? wygladaliby zbyt naturalnie? widzac z tego ze krajowi aktorzy sa bezcenni a dokladniej to bezdenni, a producent wodki desperata Odpowiedz Link Zgłoś
czapajew_pl Re: Nie cuda, tylko 16 baniek zielonych 30.04.09, 03:21 phd Kellner moze wystapic w spocie,akurat ten ryj pasuje do reklamy vodki ,,,,,heheheeheheh!! Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.twojej.zony Re: Nie cuda, tylko 16 baniek zielonych 03.05.09, 05:02 Kupa,czy ta praca przy koniach to sezonowa czy masz pelny etat.Czy mycie samochodow(tych ze zdjec )nalezy rowniez do twoich obowiazkow.... Odpowiedz Link Zgłoś