patssi 01.05.09, 17:30 Czy któraś z mam miszkających w UK zna ten proces? Ile trwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanalui Re: Nostryfikacja dyplomu-UK 01.05.09, 22:53 patssi napisała: > Czy któraś z mam miszkających w UK zna ten proces? > Ile trwa? Pewnie niewiele z dyplomami, a jesli juz to mozna sobie w niektorych branzach darowac Kuknij tutaj: www.londyn.org.uk/poradnik/nostryfikacja-dyplomu Odpowiedz Link Zgłoś
patsy82 Re: Nostryfikacja dyplomu-UK 27.05.09, 12:45 Ja nostryfikowalam moj dyplom przez NARIc i o dziwo! przetlumaczyli moj tytul dokladnie, czyli na Master naszego Magistra! studiowalam na AE w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lucasa Re: Nostryfikacja dyplomu-UK 27.05.09, 16:36 patsy82 napisała: > Ja nostryfikowalam moj dyplom przez NARIc i o dziwo! przetlumaczyli > moj tytul dokladnie, czyli na Master naszego Magistra! studiowalam na > AE w Poznaniu. mi wroclawskiej AE dyplom przetlumaczyli jako Bachelors ale nigdy nie uzywalam tej nostryfikacji, mimo, ze bylam na ilus-tam rozmowach i iles-tam propozycji pracy dostalam. jak dla mnie na darmo wydane pieniadze, A Odpowiedz Link Zgłoś
patsy82 Re: Nostryfikacja dyplomu-UK 27.05.09, 21:12 potwierdzam, mi tez sie ten papier z NARICu nie przydal Odpowiedz Link Zgłoś