starypierdola 01.07.09, 15:05 ... to jakis pomyleniec-masochista. Wyglada ze ostatnio bije na leb i szyje nawet Kellera. Proponuje nie odpowiadac na jego posty, bo to jak walenie glowa o mur. Proponent SP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kupa.kazi Re: Polonus 5 ... 01.07.09, 15:14 starypie... napisał: ... to jakis pomyleniec-masochista. Wyglada ze ostatnio bije na leb i szyje > nawet Kellera. no,nie,ciebie przeciez nikt nie pobije,to niemozliwe hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Dziekuje :)) 01.07.09, 21:08 ...Za dobra opinie jaka masz o mnie. Staram sie jak moge, ale czasem idzie jak po grudzie. A Ty to Polonus pod innym nickiem, jego krewny czy pociotek, czy po prostu nudzi Ci sie? Nieporwnywalny SP Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 he,he,he 01.07.09, 21:21 tradycyjnie pozdrawiam dom starości www.tvn24.pl/2242815,12690,0,0,1,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.pazi Re: Dziekuje :)) 02.07.09, 00:35 nie dziekuj hehehe a polonus to fajny facet i niegrozny a ze ma malego bzika? a kto go nie ma ?hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
hotdoq1 proszem sie od poltka odstosunkowac 02.07.09, 00:47 wprowadza koloryt na tym forum juz nawet krapole olewaja te jego bajki z mchu i paproci! wiec dajmu mu spokojnie pompowac, bez tego moze nam stetryczec! Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Polonus 5 ... 02.07.09, 02:16 starypie... napisał: > ... to jakis pomyleniec-masochista. Wyglada ze ostatnio bije na leb i szyje > nawet Kellera. > Proponuje nie odpowiadac na jego posty, bo to jak walenie glowa o mur. Widze, ze cie gula rabie o jego talent dokumentalny. On wyciaga tematy do swoich watkow z archiwow prasowych, a ty do swoich z doopy i to jest dosc istotna roznica. Poza tym, wyraznie przetrzymal nerwowo twoje bzdety i dlatego hooy cie strzela rowniez, moj drogi Koniowalencie SP Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Czesiek, Krajanie! Z jakiej doopy??? 02.07.09, 03:18 Zwyczajnie z pustego czerepa; siedza tam zaraz kolo rosnacego tumora. Pozdrowienia od Zdziska, tez krajana z Moniek Twoj krajan SP PS. Co nowego w Windsor? Nudzi ci sie w ten Canada Day ze siedzisz na Forum? Czy moze zamkneli wszystkie azyle i masz wolna reke? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Polonus 5 ... 02.07.09, 15:52 starypie... napisał: > Proponuje nie odpowiadac na jego posty, bo to jak walenie glowa o > mur. wynika z tego, ze wiesz jak walenie glowom o mur wyglonda, hehe zaloze sie, ze rownie dobrze wiesz jak walenie kunia wyglonda > Proponent SP wiedzoncy Ontarian Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi ontek 02.07.09, 17:11 a jak wyglada mineta z kozom albo maciorom,opowiedz proszem bom bardzo ciekaw,z gory dziekujem,,wiem,ze mojom prosbem potraktujesz powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ontek 02.07.09, 17:50 kupa.kazi napisała: > a jak wyglada mineta z kozom lustro przy koziej dupie nastepnym razem postaw, to zobaczysz > albo maciorom, bonka spytac musisz, tylko, ze on troszke niesmialy, wiec nie wiem czy ci powie Odpowiedz Link Zgłoś
krtz Re: Polonus 5 ... 02.07.09, 17:34 mentalnosc stroza ale tez prawda ze i stroz mentalny. Odpowiedz Link Zgłoś