eczek1 04.09.09, 20:21 www.youtube.com/watch?v=41qqdmOCRNM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nad_oceanem Zapal se, hawaj. 05.09.09, 03:49 Ten pierwszy to program komediowy, czyli, jako ze masz problemy z rozumieniem prostych zdan, ma byc do smiechu. Type in "Crystal Meth, USA". Odpowiedz Link Zgłoś
eczek1 Re: Zapal se, hawaj. 05.09.09, 19:17 ??????? Ze co? Ze nie zrozumialem dowcipu? Czlowieku, twoja obsesja hawajskiego przerodzila sie juz w gleboka chorobe psychiczna. Ty juz sie nadajesz do leczenia elektrowstrzasami. Podalem ten skecz kabaretowy bo mi sie spodobal. Chcialem troche rozruszac to towarzystwo ponurakow. Podobnie jak inne watki w tym dniu. A ten drugi tez mnie rozsmieszyl ale z innego powodu. Spodobaly mi sie te slowa. "Rozpijaly spoleczenstwo rzady przedwojenne, alkohol byl w rekach okupanta hitlerowskiego, narzedziem wyniszczenia narodu, dzis to bron w rekach wroga klasowego" Mowia to przeciez najwieksi specjalisci od rozpijania spoleczenstwa. Chociaz maja racje. Polak pil przed wojna i po wojnie. Te dzieci na filmie to przeciez nie alkoholikow a dzieci chore umyslowo z wadami genetycznymi. Nie mieli skrupolow poslugiwac sie nawet tymi chorymi dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
japox napij sie waleriany 06.09.09, 02:15 hehehehehehehehehehe eczek zamurzyn sie wnerwil po na filmie poznal kogos ze swojej najblizszej rodziny my wiemy ze ktos z taka mentalnoscia pochodzic moze tylko z rodziny patologicznej buahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
eczek1 Biore malpeczke i ide do pracy 06.09.09, 01:02 www.youtube.com/watch?v=Sx4xF_aQ69g&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Biore malpeczke i ide do pracy 06.09.09, 01:08 eczek1 napisał: > www.youtube.com/watch?v=Sx4xF_aQ69g&feature=related Ktos, gdzies tam, w jakims kumitecie, przykladal do tego reke Odpowiedz Link Zgłoś
eczek1 Re: Biore malpeczke i ide do pracy 06.09.09, 01:15 Byla taka PRLowska reklama piwa. Nie moge teraz znalezc. Zachecala do picia piwa w pracy. Moze ktos znajdzie. A... Tuska dziadek byl w Wermachcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Biore malpeczke i ide do pracy 06.09.09, 01:33 eczek1 napisał: > A... Tuska dziadek byl w Wermachcie. Wedlug mnie to go dyskwalifikuje. No, ale ja nie mam nic do ukrycia hehe Odpowiedz Link Zgłoś
eczek1 Re: Biore malpeczke i ide do pracy 06.09.09, 04:55 Fajnie ze mogles wybierac swojego ojca. Mnie nikt nie adoptowal. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-0 Re: Biore malpeczke i ide do pracy 06.09.09, 04:57 wszyscy wiedza ze jestes murzynem....... Odpowiedz Link Zgłoś