Dodaj do ulubionych

od jutra zaczynam :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 20:52
hej dziewczyny
od jutra, tzn. poniedziałek 19 stycznia, zaczynam się glodzić. musze schudnac
co najmniej 5 kilo, i tak sobie obliczyla, ze przez nastepny tydzien nic nie
bede jadla, a w drugim tygodniu zaczne dietke 800 - 1000 kcal.
po tych jeb*** świętaach przytylam i musze to zrzucic bo wygladam jak
spasiona świnia :(
mam nadzieje, ze mi sie uda :)
Obserwuj wątek
    • Gość: olenka Re: od jutra zaczynam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 21:07

HEJ! JA TEZ ZACZYNAM. !TRZYMAJ SIE , ZYCZE CI POWODZENIA
    • Gość: Olka Re: od jutra zaczynam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 20:36
      dzisiaj było elegancko
      tylko 1 lizak na cały dzień :)
      • Gość: olenka Re: od jutra zaczynam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 07:51

Ja wczoraj zjadlam 1 jablko i wypilam herbatke na przeczyszczenie
    • Gość: Agnes Re: od jutra zaczynam :) IP: *.laczpol.net.pl 20.01.04, 10:42
      Dolaczam sie do was... Po swietach przytylam 3 kg (!!) i nie moge na siebie
      patrzec... Mam nadzieje ze znow wroce do wagi 45 kg. Ale nie mam zamiaru sie
      glodzic.Zjem duze sniadanie, maly obiad a pod koniec dnia wypije herbate
      przeczyszczajaca ;p Calego dnia bez zarcia nie wytrzymam... :p
      • Gość: agata_vip Re: od jutra zaczynam :) IP: *.zawadzkie.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 11:54
        Cze dziewczyny. Przyłączam się do was od dziś. Narazie spoko tylko jedna
        kawa :). Mam nadzieje ze w tym poście bedziemy sie wspierac. Powodzenia wam i
        sobie :)
    • kaja3004 Re:stuknijcie się w głowę! 20.01.04, 12:04
      Wszystkim, które jeszcze tu dołączą gratuluję głupiego pomysłu! Jesteście po
      prostu chore. Czy ktoś się ze mną zgadza, czy to forum jest zdominowane przez
      fanów anoreksji i bulimii?
    • Gość: Olka Re: od jutra zaczynam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 15:47
      Kaja, nie przesadzaj, ja anorektyczką nie jestem, po prostu chcę trochę
      schudnać, przeciez powiedziałam, że ta głodówka jest tylko przez kilka dni,
      potem zdrowa dietka
      a wracajac do tematu:
      dzis zjadłam tylko miseczkę zupy grzybowej :)
      a jak tam u was dziewczyny?
      • Gość: olenka Re: od jutra zaczynam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 16:15

Ja dzis zjadlam jablko , 2 kanapki i wypije sobie na noc NORMOSAN. Ile moge
        schudnac przez tydzien przy takiej diecie?Boje sie ze jak skoncze glodowke to
        zaczne sie objadac slodyczami, bo tak zazwyczaj bywalo. Co robic?
    • Gość: Olka Re: od jutra zaczynam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 18:58
      ja myśle, że można schudnąć bardzo dużo, bo skoro na 1000 kcal chudnie się 1 kg
      tygodniowo, to jak będziesz jadła te 200 kcal to schudniesz.... hohoho i
      jeszcze więcej
      P.S a co to jest ten neprosan czy jakoś tak? działa na przeczyszczenie?
      Pozdro :)
      • Gość: olenka Re: od jutra zaczynam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 20:41

Tak, Normosan to herbatka przeczyszczajaca. Dziala dobrze,a kosztuje tylko 3
        zl. Polecam
        • Gość: ama Re: od jutra zaczynam :) IP: 80.102.4.* 20.01.04, 20:58
          dyiewczyny, Wy na pewno juz to slyszalyscie milion razy, ale uwierzcie:
          anoreksja i bulimia to smierc!
          W lepszym przpadku bezplodnosc, niewydolnosc nerek (patrz herbatki
          przeczysycyajace i wymioty), wrzody zoladka, zepsute zeby (kwasy zoladkowe),
          dozywianie przez krolowke, popapranie psychiczne, wieczne zaklamanie, wstydliwe
          tajemnice odkrywane przez bliskich itp itd
          nie mowie juz o okropnym wygladzie typu kosciotrup z glowa kosmity (puchna
          wezly chlonne w okolicy szczeki)
          uwierzcie, zaczyna sie niewinnie a potem same nie wiecie kiedy ladujecie w
          szpitalu bez znajomych, ktorzy nie sa slepi! oni WIEDZA, a to ze Wam nie
          mowia .... no coz, Wy nie sluchacie, bo najwazniejszy na swiecie jest obwod ud.
    • Gość: kaja Re: od jutra zaczynam :) IP: 153.19.112.* 21.01.04, 08:27
      Zamiast się głodzić i brać szkodliwe środki na przeczyszczenie, lepiej ruszcie
      grube dupska i zacznijcie ćwiczyć. Trochę aerobiku nie zaszkodzi!
    • Gość: Olka Re: od jutra zaczynam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 09:55
      ale wy jesteście przypały, wmawiacie mi anoreksję, przecież ja będę się
      odżywiać normalnie....
      a co do ćwiczeń to ja ćwiczę, a z takimi tekstami to kaja wyskakuj do kogoś
      innego, nie do mnie
      na razie jest 10 rano, kurde, już jeść mi się chce....
      • Gość: kaja Re: od jutra zaczynam :) IP: 153.19.112.* 21.01.04, 10:51
        To jedz! Ja już jestem dawno po pysznym śniadanku, a teraz idę na imieninowe
        ciacho do koleżanki z pracy:))))))))) Mniam, mniam...
      • Gość: kaja Re: od jutra zaczynam :) IP: 153.19.112.* 21.01.04, 11:00
        I jeszcze jedno: jeśli nie masz anoreksji, to po co wchodzisz na to forum i
        irytujesz swoimi wypowiedziami ex-anorektyczki??? Olka, proszę zastanów się nad
        swoim zachowaniem.
        • Gość: olenka Re: od jutra zaczynam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 14:14
          Dziewczyny jak tam Wasza dieta? to juz 3 dzien! ja dzis zjadlam o kilka kanapek
          za duzo, ale za to wypilam rano normosan i niedlugo powinno zadzialac
    • Gość: Olka Re: od jutra zaczynam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 21:27
      kaja, smacznego ciasta życzę....
      jesli cie moje posty irytuja, to po co wchodzisz na ten trmat i nje czytasz?
      nikt ci nie kaze...
      u mnie dzisiaj tez z dieta nie za bardzo.... babcia upiekla ciasto... i qrwa
      musialam zjesc, ale jutro zjem mniej....
      • Gość: agata_vip ciag dalszy... IP: *.zawadzkie.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 08:10
        U mnie spoko, prawie nic nie jem lece na kawie a co do wydolności nerek to
        wczoraj strzeliłam sobie 2,5 piwka (wiem mega duzo kalori - ale to dla
        zdrowia :).
        Wiesz Kaja wole mało jeść niż wpierdalać tony żarcia, i spędzać dnie w kiblu
        zadreczając sie wyrzutami sumienia. Wiesz jak to jest, to jest dopiero bagno.
        Nie zbawisz świata swoimi "kazaniami", sama wiesz najlepiej że człowiek uczy
        się na własnych błędach! Pozdrawiam mimo niechęci do mnie z twojej strony, 3maj
        sie
        • Gość: kaja Re: ciag dalszy... IP: 153.19.112.* 22.01.04, 08:14
          Wcale nie mam zamiaru zbawiać świata. Po prostu dziwi mnie Wasza głupota! Już
          tu nie zajrzę i nic nie napiszę, obiecuję! Szkoda czasu...
          • Gość: olenka Re: ciag dalszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 08:51
            HEJ DZIEWCZYNY! Jak tam Wasza waga?schudlyscie?ja tak! zjadlam dzis jabluszko
            i to juz chyba koniec na dzisiaj. Polecam stronke www.kalorie.net
            Jest tam tabela licznik kalorii
    • Gość: Agnes Re: od jutra zaczynam :) IP: *.laczpol.net.pl 22.01.04, 20:56
      Moja dieta trzyma sie tak se ;p Nie mam zamiaru sie glodzic i nie mam zamiaru
      wpasc w anoreksje. Wiec dzis zjadlam pol kawalka chleba z pomidorem a na obiad
      jakas zupe.A teraz wlasnie parzy mi sie herbatka przeczyszczajaca. I mysle ze
      to lekka przesada tak malo jesc (200 kal/dzien). Ja tam chyba z 800 kalorii
      jem na dzien :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka