Gość: menot IP: *.net / *.pl 16.02.04, 15:56 ile dni można przeżyć przyjmując same płyny? czy mozliwe jest przeżyć pijąc tylko soki? jakie są skutki długotrwałej głodówki? za dopowiedzi z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: + Re: głodówka - kilka pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 16:27 - Całe życie; - Tak, ale + odpowiednie suplementy; - Spróbuj to zobaczysz ! I z mojej strony: RÓB TO "POD OKIEM" LEKARZA !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Re: głodówka - kilka pytań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 22:03 Jakieś około 30-35 dni pijąc głównie soki i wodę. Tak, przeżyć w/w ilość dni a potem leżysz w piachu i wszyscy o Tobie zapominają. No to chyba jasne, długotrwała głodówka prowadzi nieuchronnie do kopnięcia w kalendarz, nawet jak waży się 60 kilogramów, bo przez te 35 dni wcale jakoś zajebiście nie schudniesz. Prędzej czy później rzucisz się na jedzenie itd. No chyba, że zamkniesz się w pokoju z wodą i kiblem. W każdym razie odradzam... eh, nie chce mi się pisać po raz setny tego samego. I tak to g**** daje. Chcesz, to się głódź, "Im więcej głupców popełni samobójstwo, tym mniej ich będzie na świecie" (Manson) czy jakoś tak to brzmiało. Pozdrawiam. Missy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EvilCat Re: głodówka - kilka pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 22:30 Missy? Zakochałam się w Tobie przez net, mimo że jestem heteroseksualna:) jak to przez net, platonicznie. Mój współmieszkaniec robił sobie kiedyś głodówkę "na sokach". Hehe, cały czas siedział w kuchni i miksował owoce na soki. A jeśli chodzi o pytanie: można się od-żywiać samymi płynami, to rzeczywiście dobra metoda na umieranie. Jesli autor pytania ma anoreksję; a chyba tylko w takim wypadku padłoby to pytanie w tym miejscu? Można. Ja już 2 miesiąc tak jadę i nie radzę, odzwczaisz się od stałego jedzenia. I zaburzenia poziomy płynów w organiźmie. Tyle że ja pije głównie alkohol; no, w każdym razie wtedy tak jest. Missy, Mamson jak Manson, ale to jest prawdą. Tylko w pewnym momencie dochodzi się do stwierdzenia: jestem głupcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala(alaniss16) Re: głodówka - kilka pytań IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.02.04, 09:37 U taty w ksiązce:] wyczytałam ,że na głodówce można nawet ponad 40 dni wytrzymac pijąc soki i ona byłaby zdrowa gdyby sie do tego przygotować psychicznie i wtedy pomogłaby podobno walczyc w problemami , oczysciła by umysł itp. ale Tobie chyba nie chodzi o oczyszczenie umysłu tylko pewnie o schudnięcie wiec nie radze ... bo taka niskobardzoniskokalorycznadieta (bo jakby nie byłosoki nie są AZ TAK kaloryczne) prowadzi do tego ,ze po jej odstawieniu mozesz przytyc , a po za tym musialabys brac w czasie glodowki jakeis witaminy czy cuś zeby Ci włosy nie wypadały , paznokcie sie nie łamały itp . lepiej jak juz chcesz to taka 2-3 dniowke glodowke i potem stopniowow zwiększc racje zywnosciowe :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś