Dodaj do ulubionych

Jestem GRUBA!!!!!:((((((((((

16.02.04, 23:11
Wczoraj tak dobrze mi sżło1zjadłam tylko jednego sandwicha z serem i salami o
godzinie 13,a potem dopiero o 18.30 jogurcik z dwoma suchymi tostami!!i
ważyłam już tylko 50 kg!!!dziś też mi nawet dobrze szło!!ale załamałam sie
gdy wróciłam z miasta!!nic sobie kupiłam..w każdym lustrze wydawało mi sie że
jestem coraz grubsza...!!gdy widze jakąś szczupłą dziewczyne odarzu wpadam w
doła!!moaj mama muwi że "jestem akurat"..a co to wogfle znaczy??ja chce być
idealna!!!!!!chce ważyć 45 kilo!!dlaczego tak trudno mi schudnąć to cholerne
5 kilo!!a raczej już 6..bo przed chwila zżarłam około 20 cisteczek z
czkoladą..więc jutro pewnie moja waga bedzie wskazywała na conajmniej
51..zaraz sie porycze.. :( beeeee hlip!!!!!!ja chce być chuda!!!!ja chce być
chuda!!!poradżcie mi prosze co amm zrobić by sie za siebie wziąść..czy
naprawde jestem aż tak słaba..by nie dać rady tym pięciu
kilogramom?????!??!?!!??!!!prosze o rady!o dobre wskazówki jak szybko
schudnąć!!!!ODPISZCIE!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: rapsista Re: Jestem GRUBA!!!!!:(((((((((( IP: 82.139.13.* 16.02.04, 23:52
      ej ile ty mash wzrostu co ?buehe
      A tak pozatym to nie dołooj innych :P, aha nie chcij chudnąć szybko tylko
      zdrowo, rozsadnie ale za to skutecznie i z trwałym rezultatem, uwierz wiem co
      moowie, ale pefnie wogoole nie potrzeba zebys chudła heh.
      PozdRO
    • Gość: ala(alaniss16) Re: Jestem GRUBA!!!!!:(((((((((( IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.02.04, 09:04
      nio własnie powiedz ile masz wzrostu ... u kzdego czasem zdarzaja sie takie dni
      co zje więcej i w ogole zawali diete , ale one powinny BYC BARDZO RZADKo i po
      kazdy takim dniu trzeba sie podnieść z podwójną siłą :) a za nim będziesz miała
      zjeść kolejne ciastko , popatrz na nie i powiedz sama sobie czy nie chciałabys
      juz byc szczupła jak te laski w sklepach ? a jak je zjesz to szanse maleja ...
      pozdrawiam i zycze wytrwałośći :)
      • aniczka6mk A JA JESTEM CHUDA 23.02.04, 21:10
        Mam 162 cm wzrostu i waże 45 kg,za wszelką cenę chciałabym przytyć,ale nie
        moge,jeżeli zjem więcej niż zwykle,to od razu brzuch mnie boli,a wtedy już nic
        nie jem.Słyszałam gdzieś,że trzeba jeść regularnie 3 posiłki dziennie,o tych
        samych porach.I nic tak nie odchudza,jak miłość...
    • Gość: Missy I beznadziejnie głupia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 22:30
      Kurwa, dziewczyno, nudzisz tym swoim "ale jestem gruba itd." Weź się w dupę
      kopnij, bo na każdym kroku robisz z siebie pokrzywdzoną przez los ofiarę,
      której wielka dupa nie pozwala dojrzeć w życiu ważniejszych rzeczy niż figura.
      Myślisz, że ktoś się nad Tobą użali, jak to napiszesz? Są ludzie, którzy mają
      problemy w życiu, poważne, np. brak pieniędzy nawet na chleb, marzący o ciepłym
      mieszkaniu, konający z głodu i z zimna. No i powiesz "a co mnie to obchodzi?" i
      będziesz miała rację. Bo nikt nie wybierał kim się urodzi. Ty urodziłaś się
      pusta i beznadziejna i taka pozostaniesz, jak się nie zmienisz, he he.

Och, czujesz się obrażona, że jakaś idiotka pod ksywką "missy" pisze do Ciebie
      bzdury, które powinnaś mieć głęboko w d... Jestem z drugiego końca Polski,
      dziewczyno, a Ciebie tak bardzo uraża każde moje słowo. Weź popracuj nad sobą,
      bo będziesz gotowa się powiesić, jak ktoś Ci powie, że nie podobają mu się
      Twoje buty na przykład. Żyć z ludźmi trzeba się niestety nauczyć, a Tobie do
      tego jeszcze daleko. Napisać można wszystko, tak samo jak i zrobić. Ale gdy
      wyrobisz sobie kiedyś własne zdanie i odnajdziesz poczucie wartości (jeśli
      kiedykolwiek to nastąpi), to będziesz się śmiała z tego, co tu piszemy. Właśnie
      dlatego kończę.

Pozdrawiam. Missy. :)
    • Gość: Missy HA HA HA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 22:37
      DZIEWCZYNO, PRZECZYTAJ SOBIE JESZCZE RAZ UWAŻNIE MOJĄ ODPOWIEDŹ NA TWÓJ
      POST "SUPER MI IDZIE" I PRZYZNAJ MI RACJĘ, CZY PRZYPADKIEM NIE NAPISAŁAM TAM
      NIC O OBŻERANIU SIĘ!!! CHA CHA CHA, MIAŁAM RACJĘ.

CAŁUSKI. MISSY. :))))!!!!!!
    • Gość: EvilCat Re: Jestem GRUBA!!!!!:(((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 04:12
      Przecież wiesz,zejak bedziesz wazyla 45 kg, to przestanieszwierzyc w
      jakiekolwike ideały? W ten ideał 45 kg też. O rany.
    • Gość: marika Re: Jestem GRUBA!!!!!:(((((((((( IP: 62.108.161.* 26.02.04, 11:37
      boze!jaka ty jestes głupia!ile ty masz lat?jak ty wogóle mozesz krytykowac
      ludzi ,którzy naprawde madrze mysla?taka jest missy a ty jestes rozwydrzoną
      gówniarą,która chce pokazac jaka to moze byc niezalezna,mając anoreksje!nie
      wiesz co robisz!zdaj sobie sprawe jak skrzywdzisz swoja matke!
      wiesz co?ja jestem pozytywnie nastawiona do ludzi,ale ty?szczyt chamstwa i
      głupoty!nawet przez internet cie nie lubie i wiesz co?za te twoje komentarze i
      beznadziejne posty zycze ci samych NIEPOWODZEN,zebys byla GRUBA!
      to wszystko,gowniaro!
      • Gość: Anxx Re: Jestem GRUBA!!!!!:(((((((((( IP: *.use.pl 26.02.04, 17:40
        nie załamuj sie, nawet 20 ciasteczek to najwyzej kilkaset kalorii, a kilogram
        wazy ich az 7000
        te wachania wagi to wachania poziomu plynow w twoim organizmie, nic na to nie
        poradzisz ze raz wazysz 50 a raz 52 nawet
        to normalne
        moja waga wacha sie tak 44-46 czasem w ciagu jednego dnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka