kamileczka4 19.02.04, 23:38 zjadłam dziś 5 :((( aaaa!! :( wybaczie za moje głupie wpisy..ale ja chce schudnąć 3 kilo..kurde..dupa z tym..mam dość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rapsista Re: Pączki!!!! IP: 82.139.13.* 20.02.04, 11:49 ej kamileczka 5 pączkow w porownaniu do tego co ja zjadłam to nic :((((( ja sie nawpierdalałam chyba za wsyskie czasy beuheh :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navia Re: Pączki!!!! IP: 212.33.92.* 20.02.04, 14:35 tjaaa ...z zapartym tchem czekamy na kolejne fascynujące doniesienia ... Kamileczka - przywróć mi wiarę w ludzi - niech sie przekonam, ze jednak potrafisz powiedzieć coś, co nie kręci sie wokół jedzenia. "Mam dość" to jak dotąd jedyny sensowny fragment Twoich wypowiedzi, aczkolwiek nie wiem czy wyciągniesz z tego właściwy wniosek. Podpowiem Ci - jak się czegoś ma dosyć, należy sobie dać z tym spokój. Pozdrawaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navia Re: Pączki!!!! IP: 212.33.92.* 20.02.04, 14:39 tja... z zapartym tchem czekamy na kolejne tego typu doniesienia... Kamileczka - przywróć mi wiare w ludzi - niech uwierzę,że potrafisz powiedzieć coś, co nie kręci się wokół jedzenia. "mam dość" to jedyny sensowny fragment Twojej wypowiedzi, chociaż nie wiem czy wyciągniesz z tego odpowienie wnioski. Podpowiem Ci - jak się ma czegoś dosyć, należy to sobie odpuścić. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navia ajjjjjt IP: 212.33.92.* 20.02.04, 15:16 wysłało mi się 2 razy prawie to samo ;) Ale może lepiej dotrze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anxx Re: ajjjjjt IP: *.use.pl 20.02.04, 15:26 A ja mam sposob na pączki: najpierw oblizałam go dokładnie z lukru a pozniej polałam płynem do zmywania naczyń, tak wiec nie mogłam go juz zjesc i wyladował w koszu i w ten sposób schudłam jednego pączka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navia Re: ajjjjjt IP: 212.33.92.* 20.02.04, 22:45 super, następnym razem go obsikaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Re: Pączki!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 03:02 Albo... wyobraź sobie, że każdy pączek zamiast dżemu ma w środku kupę, to Ci się odechce. Pozdrawiam. Missy. :) p.s. a swoją drogą, jak chcesz schudnąć (pod warunkiem, że masz z czego), to troszkę ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś