IP: *.pil.citynet.pl / 81.186.226.* 02.03.04, 21:42
czy ty przypadkiem nie zamienilas swojej choroby na walke z chorobami innych?
co bys robila gdyby nie bylo tego forum he???czy tylko tutaj mozesz byc z
siebie dumna, gorowac nad innymi?czerpiesz z tego statysfakcje??
mam nadzieje ze jednak potrafisz sprawdzac sie w rzeczywistym zyciu...
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Missy Re: do missy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 22:09
      To chyba nie tak. Nie znasz mnie, a napisać można wszytsko, wystarczy tylko
      odpowiednio słowa dobrać. A gdyby nie było tego forum? To pewnie bym miała
      więcej czasu na swoje sprawy, bo czasem za długo tu siedzę i czytam czytam
      czytam... Satysfakcję? Może z tego, jak wypocę coś, co można by nawet i do
      inteligentnych zaliczyć i ktoś się ze mną zgodzi? Czy jestem dumna? Tak, jestem
      dumna z siebie, że udało mi się wyjść z choroby. Jestem dumna z tego, że nigdy
      się nie poddaję i przede wszytkim jestem dumna z tego, że nigdy do nikogo nie
      założyłam postu, a ze dwa czy trzy widziałam pod tytułem "do missy". A Twój
      jest kolejny. I widać, kto tu się czym przejmuje.

Pozdrawiam. Missy. :)
      • Gość: niesłodka Re: do missy IP: *.pil.citynet.pl / 81.186.226.* 02.03.04, 22:19
        missy to nie tak...gratuluje wyjscia z choroby, to przede wszystkim. nie
        sugeruj prosze tekstow w stylu widac kto tu sie czym przejmuje...posty twoje
        czytalam. ale nie rozumiem bo to naprawde wyglada jak jakas zamiana, walki ze
        swoja choroba na walke z chorobami innych...
        pomoc pomoca, ale na ile prawdziwa?a na ile dla wlasnych korzysci?a chyba posty
        mozna wysylac do kogo sie chce, mozesz byc zatem dumna ze wyslalam do ciebie;)
        pozdrawiam
        nieslodka;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka