Gość: kolezanka IP: *.nyc.rr.com 02.04.04, 00:54 CZesc Pije sie sok z cytryny przez 10 na pol godziny przed jedzenie 1 dnia - 1, 2 dnia -2 itd. Po 10 dniach kiedy mozna pic od nowa ile potrzeba czasu na przewre ????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JUSTYSIA Re: cytryna.........pomozcie IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 16:52 DROGA KOLEŻANKO!!!Niestety to jest indywidualna sprawa- po pierwszej kuracji zobacz czy schudłas ??? jeśli tak to ile ???? to ważne np. jesli mało schudłas tj do 2,5 kg to mozesz ponownie kuracje stosować po 15 dniach ale jesli schudłas wiecej odczekaj conajmniej 1 miesiac Inaczej kuracja nie pomoże !!!! życze sukcesów.I pamiętaj ze to jest kuracja więc nie mozan tego stosowć czesto !!! po svchudnieciu około 5 -6 kg min. 2 miesiące przerwy !!! Mo email tominex2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: cytryna.........pomozcie IP: 196.40.67.* 21.04.04, 23:59 czesc dziewczyny, bardzo mnie zainteresowala ta dieta.prosze napiszcie(w skrocie)jak ja stosowac albo gdzie ja mozna znalezc.z gory bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oluś Re: cytryna.........pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 19:59 no właśnie napiszcie coś szerzej o tej diecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: cytryna.........pomozcie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.04.04, 21:12 Wlasnie ja skonczylam. Raczej myslalam o oczyszczaniu na wiosne, niz o odchudzaniu. Wypija sie sok przed jedzeniem. Przepis prosty: pierwszy dzien - jedna cytryna, drugi - dwie, trzeci - trzy... tak do piatego. Szostego dnie znowu pîec a potem "schodzimy". Nie schudlam. No, moze kilogram (ale rownie dobrze z powodu wzmozonego ruchu). Ale mialam ladna cere i ladniesze wlosy. Aha: cytryny maja spore dzialanie pobudzajace (witamina C), wiec nie ma sie ochoty na kawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: cytryna.........pomozcie IP: 196.40.67.* 29.04.04, 20:54 dziekuje pieknie.zobaczyny czy pomoze:-))jeszcze jedno pytanie.czy ten sok pije sie raz dziennie?czy przed kazdym posilkiem?pzdr Odpowiedz Link Zgłoś