Gość: :) IP: *.sosnet.pl 08.04.04, 17:50 Mam 15 lat i mam pytanie. Czy osoby w moim wieku mogą korzystać z kremów anty-cellulitisowych? Mama mi ciągle powtarza, że "to nie dla dzieci". A wy co na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Re: NIE DLA DZIECI :/ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 18:48 Jeżeli "dziecko" ma cellulitis to czemu nie ??? A propos - zrobiono badania przez NIEZALEŻNE laboratorium (artykuł w którejś z gazet tegorocznych Polityka albo GW) i WYNIK- żadne kremy NIE POMAGAJĄ na zlikwidowanie cellulitisu !!! Wiadomo firmy farmacetyczne/kosmetyczne będą głosić co innego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: NIE DLA DZIECI :/ ? IP: *.sosnet.pl 08.04.04, 22:23 HM...INNYM POMAGAJĄ INNYM NIE, KOMU WIERZYĆ? MOJE PYTANIE TO CZY MOGĘ W WIEKU 15 LAT? NIE ODBIJE SIĘ TO NA PRZYSZŁOŚCI I ITP? Odpowiedz Link Zgłoś
vistirss Re: NIE DLA DZIECI :/ ? 08.04.04, 22:27 Tak logicznie pomysl, czy krem moglby Ci zaszkodzic? Co mialoby Ci w nim zaszkodzic,skoro masz taki problem. Im szybciej zaczniesz go likwidowac tym wieksze prawdopodobienstwo na jego zminimalizowanie!!!!!!! Dzialaj malutka kobietko:) PS.15 lat-wcale nie jestes taka mala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: NIE DLA DZIECI :/ ? IP: *.sosnet.pl 09.04.04, 09:37 JESTEŚ (CHYBA:) W BŁĘDZIE SKORO UWAZASZ, ŻE KREM NIC NIE MOŻE ZROBIĆ. CYTUJĄC TO CO MÓWIŁAM MOJA PANI Z BIOLOGII;D NAWET STOSOWANIE ZWYKŁEGO KREMU NAWILŻAJĄCEGO OD MAŁEGO SPOWODUJE, ŻE W STAROŚCI COŚ TAM COŚ TAM:p (DAWNO TO MÓWIŁA). NIE NO O ILE PAMIĘTAM TO W STAROŚCI SKÓRA NIE BĘDZIE MIEĆ CZEGOŚ TAM NATURALNEGO. MNIEJSZA O TO. JA SIĘ BOJĘ, ŻE NP. JAK BĘDE SIĘ SMAROWAĆ JAKIMIŚ ŚWIŃSTWAMI TO PÓŹNIEJ JAK BĘDE STARA TO SKÓRA BĘDZIE W JAKIMŚ TAM MASAKRYCZNYM WYGLĄDZIE. DOBRA NAMĄCIŁAM JAK SIĘ TYLKO DAŁO:p PA Odpowiedz Link Zgłoś
vistirss Re: NIE DLA DZIECI :/ ? 09.04.04, 15:09 Decyzja nalezy do tej 15-letniej dziweczyny.Ja swoje zdanie na ten temat powiedzialam:im wszesniej zaczniesz (jesli masz ten problem)tym lepiej. Ja zaluje ze ne zaczelam( jak bylam w Twym wieku) do dnia dzisiejszego. Nie popelniaj moich bledow, bo za pare lat napiszesz to co ja powyzej! Odpowiedz Link Zgłoś