Dodaj do ulubionych

"NIGDY WIĘCEJ GRUBA"

IP: *.sosnet.pl 24.04.04, 12:42
przeczytałam w gazecie, że jest metoda "nigdy więcej gruba", która polega na
tym, iż można jeśc co się chce, ale w odpowiednich ilościach i odpowiednio
dobierać jedzenie.
niestety nie pisało tam jak dobierać itd. bo za więcej informacji się płaci:P
ale może ktoś z was wie o co chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: fat barbie Re: "NIGDY WIĘCEJ GRUBA" IP: *.rtk.net.pl 29.04.04, 08:44
      Zapewne chodzi o diete Montignac. Jest tego duzo na necie
      iportal.nano.pl/montignac.
      Po drugie moze to tez byc dieta Atkinsa - choc bardziej kontrowersyjna.

Ale ogolnie chodzi w tych dietach o to ze eliminujesz pewne produkty
      i jesz inne do syta.
    • Gość: Romana Re: "NIGDY WIĘCEJ GRUBA" IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 29.04.04, 14:51
      Kate,nie stosuj żadnych diet!Może i schudniesz ale efekt jojo murowany.Zajmuję
      się zawodowo nadwagą i problemami zdrowotnymi.Metoda jest skuteczna i
      zapewniam,że nie będziesz głodna,a to jest najtrudniejsze.Sama w ten sposób
      schudłam,wiec skontaktuj się ze mną i sama zdecydujesz co z tym
      zrobisz.ana@promax.media.pl lub zobacz więcej na www.romana.mojawaga.pl
    • konopielka80 Re: "NIGDY WIĘCEJ GRUBA" 04.05.04, 17:27
      Bzdura , bzdura, bzdura reklamowana przez panią Bukowską. Kolejne wyciąganie
      kasy od naiwniaków, którzy nie rozumieją, że schudnąć można ale trzeba się
      trochę wyslilić aby to zrobić. Żadne cudowne diey i kapsułki nie istnieją, ale
      jak to sie mówi " naiwnych nie sieją"
      • Gość: kasiascarlet Re: "NIGDY WIĘCEJ GRUBA" IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 18:04
        Ludzie, żadne cud-diety ( prócz chwilowego efektu i szybkiego jojo) nie
        istnieją. Można jednak zupełnie inaczej zadbać o sylwetke. Jest to bardzo
        praktyczny i zdrowy sposób. Obowiązkowe śniadanie, bez niego ani rusz.
        Podstawowy posiłek, bez niego proces trawienia będzie opóźniony co jest bardzo
        niekorzystne dla odchudzania. Nie musi być wielkie. Ale być musi. W szkole albo
        w pracy jakiś owoc, dowolny, ale i o nich nie wolno zapominać. Na obiad mięso i
        duża ilość sałatek, ebz ziemniaków!!! Mięsa nie miesza się z ziemniakami.
        Pozostałych składników musi być wystarczająco dużo, aby zapełnić żołądek. Przy
        tym dużo herbat i zwykłej wody. oczyszcza organizm i sprzyja odchudzaniu,
        podobnie jak ananas (naturalny, nie z puszki) Ważne, aby przerwać jedzenie w
        momencie gdy poczujemy się pojedzeni, nie dopychać się na siłę. Rezygnując z
        ziemniaków połączonych z mięsem nie wolno rezygnować z nich całkowicie. jedynie
        należy uzupełniać ich niedobór w takich obiadkach jak ziemniaczki z maślanką
        itp.itd. Możemy dac sobie normę- nie jeść kolacji,ani słodyczy, prócz
        sporadycznych przypadków. Unikać ostrych przypraw, oraz sosów- są bardzo
        tuczące. Alkohol i inne używki również nie sprzyjają odchudzaniu. Ważne też,
        aby nasza sylwetka nie była uzależniona od dystryktów, trzeba by też
        wprowaadzić ciało w ruch! A może spacerek po obiedzie, albo inny sport, który
        lubicie. Można ograniczyć jedzenie, a nie wprowadzac głodówki. Pod tym względem
        organizm jest jak robot i zapamiętuje każdą głodówkę. W momencie, gdy znów
        zaczynamy ją prowadzić to organizm przypomina sobie poprzednie niedobory i
        zaczyna odkładac zapasy. A przecież nie o to chodzi. Nie chcemy się niszczyć
        tylko pozbywać się zaległych tłuszczyków, prawda? Wiem, ze fajnie się pisze,
        ale ja też mam problemy, staram się je pokonywać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka