Dodaj do ulubionych

chore forum

IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 22.05.04, 18:34
Zamiast siedzieć przed monitorem i wypisywać bzdury, przejdźcie się do lekarza. Tego się po prostu
nie da czytać, jak jedna RADZI drugiej, co zrobić. Przecież to "forum wsparcia" utwierdza Was tylko w
przekonaniu, że nie jest aż tak źle. A niestety jest z Wami bardzo źle...
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: chore forum IP: *.sosnet.pl 22.05.04, 19:06
      spierdalaj
    • Gość: ewelka Re: chore forum IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 22.05.04, 19:08
      patrz- post "czy ktos trwale schudl po tussi?", bo nawet mi sie nie chce
      powtarzac dla ciebie. czego ty tu szukasz?
      • Gość: eszka Re: chore forum IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 22.05.04, 21:04
        rozumiem że wstęp tylko dla osób porządnie pie....tych
        • Gość: lena Re: chore forum IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 21:22
          o po cholere tu wchodzisz jesli ci sie to forum nie podoba?! jak sama napisalas
          jest to chore forum bo pisza tu chore dziewczyny i dlatego jest ono do cholery
          potrzebne, bo my sie rozumiemy i wspieramy (pomijajac watki o sposobach na
          rzyganie czy szybkie chudniecie..)wolna wola, nie wlaz tu to nie
          bedzieszmusiala tego czytac, po prostu!
        • Gość: trishika Re: chore forum IP: *.soch.lu.se 23.05.04, 12:57
          zgadzam sie z Toba w 100%. Nie rozumiem celu tego forum. Bulimiczki i
          anorektyczki sie tu wspieraja czy tez radza sobie jak sie wyrzygac zeby nikt
          nie widzial??
    • Gość: laney88 chore??? IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 13:11
      jesli chore to nie wchodz...gdybym tu nie weszłą nie wiem co dziś by ze mną
      było...moze bym już nie istniała...dziewczyny mi p0mogły...w pewnein spoób...i
      to co piszemy nie są bzdury...np. ze ktoś sie boi przytucia lub chce mieć
      ane...to nic głupiego...takim osobą sie pomaga...a nie krytykuje!!!!!!
      eszko...mzoe ty jesteś chuda...nie masz takiego problemu jak "MY"...ale nie
      krytukuj ze to co piszemy jest bzdurą!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka