Gość: słodka:) IP: *.sieci.netglob.com.pl 27.06.04, 16:01 a ja własnie jem pyszna bita smietanke z owocami i kakaem...PYCHA!!! A rano bylam na spinningu i spaliłam z 800 kcal!!POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blondynka głupia Re: mmm....pycha IP: *.light.csk.pl 28.06.04, 07:51 a co to jest spinning? chętnie też bym tyle spaliła pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mey Re: mmm....pycha IP: *.sieci.netglob.com.pl 28.06.04, 10:26 To takie jezdzenie na rowerku stacjonarnym ale ciut wiekszym i lepszym w rytm szybkiej muzyki. Jezdzi sie na siedzaco, sa tez momenty ze sie stoi-tzn. tak jakbys jechala pod gorke i podniosla sie z siodelka. Aha no i czasem sa do tego cwiczenia na gorne partie ciala POLECAM I POZDRAWIAM :>> P.S. Instruktor mowi ze jak ktos sie stara a tempo treningu jest szybkie to nawet do 1000 spalonych kcal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mey Re: mmm....pycha IP: *.sieci.netglob.com.pl 28.06.04, 10:31 "slodka" to ja -mey...:> Odpowiedz Link Zgłoś