Gość: mey IP: *.sieci.netglob.com.pl 29.06.04, 16:36 polecam! 800-1000 kcal do spalenia !!podczas 1 treningu Pozdrawiam, mey Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mela Re: spinning IP: 62.233.185.* 29.06.04, 20:08 jestem niezoretowana, na czym polega spinning i gdzie go uprawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: spinning IP: *.sosnet.pl 29.06.04, 20:35 buahahahaha... z tego co wyszukałam w necie wynika, że SPINNING TO ŁOWIENIE RYB. :/ ciekawe z czym to może pomóc. hehehehe, ale głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mey Re: spinning IP: *.sieci.netglob.com.pl 30.06.04, 10:55 klub "kolaseum"-Sopot wyscigi Odpowiedz Link Zgłoś
bzdura24 Re: spinning 29.06.04, 21:33 to tez nazwa urozmaiconej jazdy na rowerkach stacjonarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: spinning IP: *.sosnet.pl 30.06.04, 08:14 nie wiem czym ona się zachwyca. jeśli jest to 'urozmaicona jazda na rowerze stacionarnym' to to wcale nie taka rewelacja:/ lepiej sobie popływać- mamy lato, pobiegać rano... albo poprostu na ZWYKŁYM rowerze w terenie pojeździć, np. na wycieczke pojechać z przyjaciółmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: spinning IP: 62.233.185.* 30.06.04, 11:32 skoro nie wiesz co to jest i na czym polega to po co sie odzywasz z do tego krytykujesz? Czekam na odpowiedz mey lub kogos kto ma o tym pojecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mey Re: spinning IP: *.sieci.netglob.com.pl 30.06.04, 12:19 Fakt-spinning to takie urozmaicine jezdzenie na rowerze stacjonarnym.Ale troche inne.Po pierwsze rower jest wiekszy ,wygodniejszy.Po drugie nie tylko pedalujesz ale cwiczysz takze gorne partie ciala.Po trzecie podnosisz sie z siodelka ,jezdzisz na siedząco, masz pozycje kolarza albo jestes wyprostowana.Po czwarte jedziesz z instruktorem i z grupą ludzi i to jest fajniej niz samemu-samemu trudno utrzymac narzucone tempo i jest smutniej. Po piate mozesz sie odserwowac w lustrze i skupic aby dobrze cwiczyc. Po szoste jedzie sie w rytm szybkij muzyki i mozna sie niezle spocic zareczam.Po siodme - zawsze jest to sposob na zabicie czasu a jak juz sie kupi karnet to szkoda marnowac kase.Ja wole w ten sposob spedzac czas i pieniadze,niz znajdowac wymowki,narzekac ze zle wygladam,myslec tylko o jedzeniu lub niejedzeniu i wyrzucac kase=jedzenie za okno lub do kibla...Przerabialam to kiedys i nie chce do tego wracac.Poza tym zauwazylam ze to wychodzi taniej..:> a do tego sylwetka, kondycja i stan ducha-endorfinki-sie poprawiaja!!! Pozdrawiam Melę i wszystkich ktorzy mysla ciut inaczej niz Bebe...,Mey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mey Re: spinning IP: *.sieci.netglob.com.pl 30.06.04, 12:20 masz racje-pozdrawiam mey!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: spinning IP: *.sosnet.pl 30.06.04, 13:18 :/ z gupą i z instruktorem?? podobno nie masz czasu...:/ jeszcze kase wydajesz:/ jazda na zwykłym rowerze nic nie kosztuje (chyba, że nie masz zwykłego rowera), i bieganie jest za free. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mey Re: spinning IP: *.sieci.netglob.com.pl 30.06.04, 20:36 są promocje letnie..a biegac nie lubie-kazdy robi to co lubi.Sama bym nie wytrzymala przez godzine takiego tempa, a poza tym w grupie zawsze razniej- lepsze to niz siedzenie samemu.Choc mam przyjaciól to zawsze jest szansa na poznanie nowych ludzi.Jezdze wieczorami i w weekendy-bo wtedy mam czas.Czasem chodze tam z moim narzeczonym bo ten sport uprawiaja nie tylko kobiety.. Pozdrawiam, Mey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: spinning IP: *.laczpol.net.pl 01.07.04, 10:41 Czy ta bebe zawsze taka beznadziejna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: spinning IP: *.sosnet.pl 01.07.04, 20:54 kchana... pochlebiasz mi:) chyba wyżygałaś sobie mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: spinning IP: *.sosnet.pl 01.07.04, 20:54 wymiotowałaś- przepraszam kultura mianowicie musi być! mimo otaczającej chołoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: spinning IP: *.sosnet.pl 02.07.04, 08:12 kure, sorry za to co napisałam, ale to wasza wina:P ja tu staram się pomóc, wymyślam coś i zawsze znajdzie się osoba, która się do czegoś doczepi. :/ doczepia sie do najnormalniejszej rzeczy i zarzuca mi, że się nie znam itd... co wy macie depresje czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: spinning IP: *.lanet.net.pl 02.07.04, 16:23 A ile mniej więcej kosztuje karnet na miesiąc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mey Re: spinning IP: *.sieci.netglob.com.pl 03.07.04, 08:24 hm..no moze takie tanie to nie jest..ale teraz w Gdansku tam gdzie chodze sa letnie promocje.Cena w moim klubie zalezy od ilosci wejsc i tak -pojedyncze wejscie(najmniej oplacalne)=19 zł, -karnet na 4 wejscia(kiedy chcesz)=70zł, -karnet na 8 wejsc(j.w.)=100zł, -karnet miesieczny bez ograniczeń ilosci wejsc: a)w godz. 7.00-14.00=120zł, b)w godz.7.00-23.00=170zł. są to ceny na zajecia "aerobik/spinning" , czyli ze mozna chodzic na ktores z tych zajec albo zamiennie na dwa rodzaje.Karnet miesieczny upowaznia do korzystania z sauny bez ograniczeń.Promocja letnia polega na tym ze kupujesz dowolnie wybraną wersje wejść na lipiec a taką samą dostajesz gratis na sierpien-czyli drugi mieciac za firko.Ja mam na caly miesiąc i chodzi 3 razy w tygodniu,wiec za 170 zl mam 2 miesiace zajec w liczbie 24 (ale moge wiecej lub mniej)czyli jedno wejscie mam za jakies 7 zlotych w tym sauna bez ograniczen. Kto moze polecam. Klub "kolaseum" Sopot wyscigi, ul. Rzemislnicza 5 tel.(0-58) 550-78-35 ps. polecam zajecia z Arkiem-niezły wycisk... Odpowiedz Link Zgłoś