Dodaj do ulubionych

Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schudnąć.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 17:18
Co zrobić, żeby skutecznie i szybko schudnąć.

Mój przepis jest prosty. Należy głodować. Głodu już nie czuje się po drugim
dniu kuracji. Jednocześnie zalecam chrom organiczny (zapobiega falom wilczego
głodu) , pić przynajmniej trzy razy dziennie ocet jabłkowy (dwie łyżki na
szklankę; przyspiesza on przemianę materii), pić dużo wody, zielonej herbaty.
Jeżeli przydarzy się chwila słabości, nie należy się winić za to. Należy
jednak dalej trwać przy swojej konsekwencji głodowania. Każdą chwilę słabości
analizować i starać się by się już nie powtóżyła. Broń Boże nie wymiotować.
Przy takiej chwili słabości nie jeść nic poza mięsem, może być tłuste i pod
każdą postacią. Można pić sok pomidorowy i marchwiowy (nie ze sklepu, zrobić
samemu). Całkowicie pozbyc się z domu produktów zawierających węglowodany.
Nie kupować ich.
Dużo spacerować lecz nie nadwyrężać się.
Chudnie się 1 kg dziennie.
Jak osiągniemy wymarzoną wagę należy jeść wszystko poza węglowodanami, jednak
przez pół roku nie przekraczać 500 kalorii dziennie. Kolejne pół roku jeść
poniżej 1000 kalorii dziennie. Następnie przez całe życie jeśc poniżej 1500
kalorii dziennie.

Gwarancja efektu 100%. jA W TEN SPOSÓB SCHUDŁEM 55 KG, ze 120 do 65kg w
niecałe
dwa miesiące (wzrost 184cm). Tym samym odmłodniałem i nie miałem problemów
zdrowotnych i skórnych. Tę wagę utrzymuję od kilku lat bez jojo, ale nie jem
potraw węglowodanowych a kalorycznośc posiłków nie może przekroczyć 1500
kcal/24h
Obserwuj wątek
    • tofflerek Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu 02.07.04, 18:58
      Widzę, że to popularny przepis na schudnięcie. Pytanie mam tylko, jak w tej
      głodówce wytrzymać?
      • Gość: dioda Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu IP: *.tuczno.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 19:10
        Sory koleś ale wydaje mi się że przegiołeś. Rozumiem że kobieta przy wzroście
        ponad 180 cm może ważyć 64 kg ale nie mężczyzna.
        Pozdrowienia ;-)
        • Gość: Ewa Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 20:03
          A ja lubie szczuplutkich i smukłych mężczyzn:)
    • Gość: mona Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 22:02
      hej jakos nioe chce mi sie wierzyc ze tak duzo schudłeś w tak krótkim czasie ja
      nie jadłam 2 dni i już mi było słabo to mam rozumieć ze przez 2 miesiące nic
      nie jadłeś lub tylko niekiedy troche mięsa!jeżeli to prawda to zazdroszcze ci
      bo mi sie to nie udaje masz jakiś sposób aby powstrzymać ataki głodu bo ja cały
      czas myśle o żarciu a dupe to mi za chwilwe rozerwie!!! błagam odp.
      • Gość: pi Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 12:15
        Pij ocet jabłkowy (dwie łyżki na szklankę wody) 3 razy dziennie i zażywaj jedną
        kapsułkę chromu organicznego dziennie. To skutecznie powstrzyma uczucie głodu i
        jednocześnie dostarczy ci wielu niezbędnych enzymów, witamin oraz soli
        mineralnych (mam na myśli ocet z jabłek).
    • Gość: knoa Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu IP: 62.233.185.* 02.07.04, 22:27
      jeszcze raz zobacze ten post to chyba zwariuje,rady jaki tu ktos podaje sa
      nsjbardziej niedorzecznymi bredniami.
      Nie rozumiem dlaczego ktos pod kolkoma pseudo cały czas to wznawia i nabija
      dziewczyną głowy głupotami.APELUJE nie odpisujmy juz na tego posta to
      zniknie ,pójdzie na dno i moze kogos przed tymi sposobami uchronimy.
    • Gość: ania Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:05
      nie słyszałam nigdy wiekszej bzdury...takie własnie diety prowadza bo
      bulimi...Wiem to bo sama tak zaczynałam. Teraz po wielu doswiadczeniach moge
      powiedziec że prawdziwym kluczem do skucesu jest racjonalna!!!!(nie głodówka
      czy 500kcl dziennie) Minimum 1500 i ćwiczenia, codziennie 15minut w domu przed
      snem i najlepiej co drugi dzień siłownia, basen rower czy inny sport. No i
      najwazniejsze to kolacja nie później niż 3h przed snem i najlepiej przed
      godzina 20, bo po 20 kalori licza sie podwójnie(zwalnia metabolizm)
      Pozdrawiam
      Ania
      • Gość: brygida Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu IP: 5.5.* / 80.58.44.* 04.07.04, 23:48
        ocet jablkowy zabija kretynie a poza tym jestes klamca spierdalaj mam dosyc
        takich bredni a jest ich tutaj pelno jak ktos chce sie odchudzac byc
        anorektykiem lub jest dumny z tego ze ma bulimie to zalozcie sobie osobne forum
        jazda
        • skoneczko Co za debil! 08.07.04, 13:00
          Ludzie pisze to już którys raz,zastanowcie sie nad tym do piszecie!
          Nie mozliwe zebys przez dwa miechy schudł 55kg.jest to po prostu
          niemozliwe.Glodowka,sama stosowalam,najgorsze są pierwsze 3-4 dni,potem juz nie
          jest tak zle i da sie wytrzymac jednak na dluzsza mete jest to
          niedobre.Glodowka to nie jest rozwiazanie.Chcecie schudnac szybko i duzo i bez
          wyrzeczen a tak sie po prostu NIE DA i uswiadomcie sobie to.Mozecie rzygac,brac
          tabletki czy herbaty na przeczyszczenie,glodowac ale to gowno da bo zamisat
          schudnac to wpedzicie sie w chorobska róznego rodzaju.czy nie rozumiecie tego?

Juz nie wiem jak wam tlumaczyc,i jest przeciez wiele osob ktore odradzaja
          ciagle na tym forum czego nie brac,czego nie robic a jednak jesst coraz wiecej
          postów np.nauczcie mnie rzygac,chce byc anorektyczka,jak nie jesc itp to jest
          chore ludzie.CHORE.Ale moje gadanie i tak gówno daje i nikomu nie pomoże bo wy
          wszyscy tak mądrzy jesteście...same geniusze...szkoda tylko ze chorzy
          geniusze...
    • Gość: anna Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu IP: *.aster.pl 08.07.04, 14:56
      nie wiem co robisz na tym forum.. może nie zauważyłeś, ale jest to forum dla
      CHORYCH na anoreksję i bulimię.. czy nie pomyślałeś o tym, pisząc ten durny
      post, że możesz kogos jeszcze bardziej wpędzić w chorobę, albo, że przez Ciebie
      ktoś jeszcze zachoruje!!!!!! zastanów się nad tym.. nie wiem, czy chciałbyś
      mieć na sumieniu czyjąś chorobę albo nawet śmierć.. wystarczy, że przyjdzie tu
      jakaś zdesperowana dziewczyna i przeczyta sobie coś takiego- "świetną
      głodówkę"..
    • Gość: normaaa Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 17:49
      Uważam, że ta dieta działa
      wierzę Ci, że tyle schudłeś,
      ale ona nie jest dla kobiet,
      które odchudzają się kolejny raz w życiu
      (Ty napewno odchudzałeś się pierwszy raz)
      i mają emocjonalny stosunek do jedzenia.

pozdrawiam
      • branchette Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu 20.08.04, 11:31
        CO TY PISZESZ?? KAŻDY MA EMOCJONALNY STOSUNEK DO JEDZENIA! BEZ WZGLĘDU NA TO
        CZY JEST KOBIETĄ CZY MĘŻCZYZNĄ. !!!!! niby na czym wg Ciebie miałby polegać ten
        rzekomy emocjonalny stosunek kobiet?? bo co?? ze niby częściej gotują - to mit.
        Pytam: o co Ci chodzi??
        • Gość: normaaa Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 16:43
          Cześć Branchet!
          Chodziło mi o to, że kobiety często jedzą bo im źle, jedzą dla poprawienia
          nastroju, jedzą żeby stworzyć jakiś nastrój, jedzą gdy mają zły dzień, faceci
          traktują jedzenie jako czynność fizjologiczną, choć przyjemną,
          a większość kobiet traktuje jedzenie jako coś co wpływa na emocje, może je
          poprawić a jednocześnie jedzenie bardzo wpływa na ich odczucia, na ich
          podejscie do samych siebie, bo powoduje, że nienawidzę siebie bo za dużo
          zjadly, spada im poczucie własnej wartości bo za dużo zjadły, uważają się za
          grube obleśne świnie ... przykłady można by mnożyć.
          Facet nie będzie sobie poprawiał nastroju jedząc lody przed telewizorem,
          oni w ogóle mają dużo mniejsze wahania nastrojów i mają inny sposób myślenia:
          oni jak mają problem to wymyślająrozwiazanie i je wprowadzają w życie, a my
          użalamy się nad sobą i lubimy przy tym jeść.

Ale wiesz ... może się mylę.

wcale nie chodziło mi o to jak często ktoś gotuje.
          • branchette Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu 25.08.04, 10:19
            Cześć!
            w sumie chyba się z Tobą zgodze - "typowy" facet [ nie ten z nowomody
            metroseksualnej ..- nikogo nie chcac urazic] dla poprawy nastroju zamiast lodow
            przed TV [wersja sfeminizowana] otworzy puszke piwa lub dwie .. ;) cos w tym
            jest. Ale musze przyznac, ze zauwazylam u mezczyzn coraz bardziej wybredne
            gusta kulinarne - i to nie tylko u tych mlodszych. Coraz wieksza ilosc facetow
            wybiera potrawe na podstawie nastroju. Powaga. na poczatku mnie to troche
            szokowalo - mialam taki sam obraz mezczyzny jedzacego: zjesc by miec energie do
            dzialania. WYpowiedzi z gatunku: dzis mam ochote na krwisty befsztyk, jestem w
            walecznym nastroju , albo - do tak przyjemnego wiosennego popoludnia pasuje
            grillowany filet z kurczaka i surowka z salaty - troche mnie bawily. WIesz o co
            chodzilo mi najbardziej? o to,ze w sumie kazdy z nas ma emocjonalny stosunek do
            zywienia - tylko moze w bardziej lub mniej wyrazny sposob to ukazuje.
            Potwierdzaja to wyniki badan psychologow i psychiatrow, ktorzy twierdza,ze
            wszelkie zaburzenia jedzenia maja podtekst psychiczny,a ich zrodel nalezy
            poszukiwac w okresie dziecinstwa. Pozdrawiam.
    • Gość: ds Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 20:40
      chciałabym zebyś mówił prawdę PI....
    • Gość: DIETETYK Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu IP: *.one.pl 20.10.04, 13:30
      to co napisałeś jest CHORE!!!!!
      • Gość: tleniona16 Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu IP: *.inet / 80.240.164.* 02.11.04, 13:56
        a mam takie pytanko, czy bez tego octu i tabletek tesh tak schudne????? odp.
        • arletta30 Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu 08.07.14, 12:42
          Dzieki.Uwazam ,że piszesz prawde.Dałeś mi ostatnią nadzieję.Waże 85 kg/152 wzrostu.Dziekuje,spróbuje,jeest to ostatnia deska ratunku.
    • marika1122 Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu 10.05.17, 22:40
      najlepiej więcej się ruszać, tu masz przykłady spalanych kalorii w codziennych czynnościach wykonywanych w domu www.szukamdietetyka.pl/artykuly/12-jak-mozna-spalic-nieco-zbednych-kilokalorii.html
    • eliska23 Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu 18.06.17, 20:49
      Szybko schudnać, a przedewszsytkim skutecznie możęsz dzieki piciu odzinnie o poranku ciepłej wody z cytryną bez cukru. dostałam tą poradę od dietoholicy.pl i jestem bardzo z niej zadowolona bo niedosć ze schudłam 8 kg to jezscze moja cera jest piękniejsza....schudłam tyle bo dali mi wspaniałą metodę która sprawiła ze teraz mogę się cieszuć dużo lżejszum ciałem a znajdiziecie ją na dietoholicy.pl/dieta-21-dni polecm z całego serca tym wsszyskim którym zależy na szybkim i skutecznycm odchidzaniu!
    • raman12 Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu 02.05.18, 09:12
      Witam, głodować nie wydaje mi że jest dobrą metodą. Polecam stasować Meridia. Na moim przykładzie mogę powiedzieć, że te pigułki bardzo mi pomogłi, straciłam 14 kg bardzo szybko. Nie mówię, że ta metoda jest najlepsza, nawet warto spróbować. Mam nadzieję, że moje doświadczenie pomoże komuś!;)
      • 6lladam1115 Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu 02.05.18, 11:23
        Gdzie udało Ci się zamówić?
        • raman12 Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu 10.05.18, 14:56
          Witam,
          Niestety nie mogę umieścić tutaj link do strone, jest wykruto jako spam, jeśli chcesz powiedz mi adres e-mail i mogę wysłać Ci link do strony.
    • kasica_18 Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu 11.03.19, 11:41
      Jak nic nie jeść, jak rodzice ci każą jeść przy nich obiad? Śniadań nie jem, w szkole nie jem, kolacji nie jem, tylko obiady muszę i przez to tyje
    • sp9tcu Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu 14.06.23, 00:37
      co za głupoty
      pieerszy stopień do cmentarza
    • zaufany-dostawca1 Re: Wiem co zrobić, żeby skutecznie i szybko schu 21.11.24, 00:42
      NAJSKUTECZNIEJSZA KURACJA ODCHUDZAJACA

MERIDIA 15 MG 30 TAB 200 ZL
      MERIDIA 20 MG 30 TAB 250 ZL

SZYBKA BEZPIECZNA I TRWAŁA UTRATA WAGI
      BEZ EFEKTOW JOJO
      BEZ CIEŻKICH CWICZEŃ
      BEZ RYGORYSTYCZNEJ DIETY
      PRZYSPIESZA METABOLIZM
      ZMNIEJSZA ŁAKNIENIE DAJE UCZUCIE SYTOŚCI
      DODAJE ENERGI I POZYTYWNEGO SAMOPOCZUCIA

$$$$ TEL 538.911.172 $$$

W Sprawie Zamowienia Lub Pytan Prosze Dzwonic Lub Pisac Sms.
      Zamowienia Przyjmuje Tylko Telefonicznie
      Wszystkie Paczki SA WysyŁane PocztĄ Polska Z Sprawdzeniem Zawartosci Masz MoŻliwoŚĆ Otworzenia przesyłki I Sprawdzenia Co Jest W Srodku
      GWARANTUJE NAJLEPSZA JAKOSC I BEZPIECZNE ZAKUPY
      WYSYŁKI KRAJOWE ORAZ MIEDZYNARODOWE KURIER
      Przed Zapłatą Za Paczke Masz MoŻliwoŚĆ Otworzenia przesyłki I Sprawdzenia Co Jest W Srodku Przy Kurierze Gwaracja uczciwych zakupów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka