Dodaj do ulubionych

Ally McBeal

IP: 195.149.86.* 20.07.04, 20:45
Dzisiaj obejżałam 'Ally' na polsacie i się zachwyciłam.Ona ma taką wspaniałą
figurę.Od dziś to mój ideał do którego zmierzam.
Czy wy posiadacie swoje ideały.
Obserwuj wątek
    • Gość: knoa Re: Ally McBeal IP: 62.233.185.* 20.07.04, 21:48
      idiotka
    • Gość: cium Re: Ally McBeal IP: *.light.csk.pl 21.07.04, 11:22
      mary-Kate Olsen Aaliyah, Paris Hilton- tylko pomarzyc o taich kształtach
      • shorty1 Re: Ally McBeal 25.07.04, 11:57
        aaliyah tak ale Mary Kate Olsen i Paris Hilton są wychudzone! Ble! Wolę Fergie
        z Black Eyed Peas! Albo figurka jak u siatkarki!
    • Gość: anastacia18 Re: Ally McBeal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 23:35
      Ally McBeal?Dla mnie ona wyglada jakby ja z obozu koncentracyjnego wypuscili...
    • monika301 Re: Ally McBeal 22.07.04, 18:54
      daj spokój mam jej zdjęcia jak jest nago. wygląda okropnie. nawet patrzeć się
      nie chce
      • Gość: Agi/5 lat choruje! Re: Ally McBeal IP: *.add.uni-frankfurt.de 22.07.04, 19:09
        Wiesz sama cierpie na tzw zaburzenia laknienia.Zaczelo sie anoreksja,przeszlo
        pod wplywem nacisku z zwe.na bulimie,potem znowu anoreksje i tak sobie
        przeskakuje z anoreksji na anoreksje bulimiczna.Wierz mi ona ladnie moze
        wygladac dzieki odpowiedniemu styliscie i odpow.makijazu.Ale jej cialo,sama
        sylwetka,skura to napewno w nagosci i ZWLASZCZA w dotyku nie nalezy do
        pieknej.WIEM CO MOWIE.A jesli naprawde cierpi na te same zaburzenia co ja to
        ruina z niej i wrak tak naprawde."OSWIECIM"to tobre okreslenie
    • skoneczko Re: Ally McBeal 22.07.04, 19:31
      Jak to twój ideał do którego bedziesz dążyć to powodzenia.Normalna jestes?Nie
      chcesz być laską jak nie wiem ,np. Anastacia,Jamelia, czy gwiazdy słonecznego
      patroolu?Bop to bym rozumiala,każda by chciała tak wyglądać,ale McBealka?
      Przeciez to skóra i kości.Tyłka wogole nie ma,na ramionach kosci,nogi grubosci
      mojej reki w nadgarstku a przy tym ona wogole jest brzydka kobieta.Zarówno
      figura jak i twarz.wyglada jakby 50miala.Jest ochydna.I twierdza tak moi kumple
      z którymi ostatnio ogladalam jakis film a czekajac na popcorn skakalismy po
      kanałach i wiedząc ze sie odchudzasm,dopingują mnie i drażnia zarazem jedząc
      same pyszności przy mnie stiwrdxzili żebym tylko tak nie wyglądała jak McBealka
      bo akurat leciał serial i ona była w jakimś kostioumiku.Nawet nogi ma krzywe!
      Ale powodzenia,bedziesz miec anoreksje jak bedziesz taka jak ona.I chyba tego
      chcesz wiec coż my możemy powiedziec.Nie zabronimy przeciez.
    • Gość: open.fire Re: Ally McBeal IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 25.07.04, 04:35
      piekna jest
    • Gość: Veronica Re: Ally McBeal IP: *.icpnet.pl 25.07.04, 21:33
      Mary Kate Olsen
      CHRISTINA AGUILERA ale to kiedyś ... mmm była piękna!!!
    • Gość: Jenzor Ale to potwora IP: 192.139.221.* 26.07.04, 21:46
      Ja bym jej nawet pronciem nie dotknal.
      • Gość: Kill Re: Ally McBeal IP: 195.149.86.* 12.08.04, 21:40
        Sarah Jessica Parker .Tylko dla niej oglądam 'Seks w wielkim mieście'
    • tygrysica_krakow mój to MILLA JOVOVICH 14.08.04, 08:43

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka