Gość: EMDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:50 JUŻ MI SIE ŻYĆ NIE CHCE, CO WE MNIE WSTĄPIŁO ? JAKBYM MOGLA COFNĄĆ CZAS ... TO JEST OKROPNE, a ZARAZ IDĘ TO ZWYMIOTOWAĆ, NIE ROBCIE TAK !!! KURDE, :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kg Re: JESTEM TERAZ PO NAPADZIE GŁODU . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:00 profilaktycznie głodowałam dzisiejszy dzień, bo w końcu 'chwila prawdy' nadejdzie... mam już dość wymiotów. wolę dietę. a niech uschnę, ale tych paskudnych ciast i batonów nie tknę... 3maj się, jeszcze nie wszystko stracone. to jeden dzień, masz przed sobą cały tydzień aby to nadrobić lub przejść na porządną dietę (zdrową/odchudzającą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: JESTEM TERAZ PO NAPADZIE GŁODU . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 02:17 Tez jestem po napadzie ,3500 kcal,ale zamiast wymiotowac wsiadlam na rower i zrobilam 22 km,do tego duzo sprzatalam i zbieralam winogrona ,takze nie przytyje a jutro wroce do diety,najwaznijesze to nie zwariowac,ja nie wymiotuje juz bardzo dlugo i nie mam zamiaru tego robic,za bardzo mnie to niszczy,nie stac mnie na ta chorobe,zdrowotnie i finansowo,dlatego bulimii powiezialam stanowcze NIE ,jestem na diecie ale mam napady co jakis czas ,jdnak nie czesciej jak 1-2 razy w tygodniu,jakos chudne i jestem dosc zadowolona,postaram sie zapewnic sobie takie menu zeby i tych napadow nie bylo,wtedy bede w pelni zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emde Re: JESTEM TERAZ PO NAPADZIE GŁODU . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:49 a najgorsze jest to ze ja teraz nie umiem zwymiotowac, kiedys mi to przychodzilo z latwoscia a teraz ... ide na rower, bo znowu mialam napad, tylko ze wp...niczylam 2400 kcal. zazywam tez tabletek C.L.A podobno tluszcz zamieniaja na energie... sama niewiem, ale musze schudnac, przechodze na diete, ale czy to cos da ? znowu efekt jo-jo ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MILI Re: JESTEM TERAZ PO NAPADZIE GŁODU . IP: *.eltronik.net.pl 17.10.04, 12:09 masz racje każda dieta to guwno!!!byłam na kopenchadzkiej i po niej rzuciłam sie na żarcie....to nic nie da ...bez sensu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: JESTEM TERAZ PO NAPADZIE GŁODU . IP: 62.233.195.* 20.10.04, 12:15 właśnie wepchałam w siebie całą górę jedzenia...nie poradze sobie z tym...idę do łazienki... Odpowiedz Link Zgłoś
rotten_flower rzyganie 20.10.04, 18:14 u mnie z rzyganiem jest tak, że jak za dużo zjem to wtedy wymiotuję (zmuszam się po porstu). ja raczej należę do grupy z anoreksją, dlatego wymioty nie są najprzyjemniejsze - z resztą dla kogo są? potem mam straszne wyrzuty sumienia, dlatego zawsze kiedy zaczynam cokowliek jeść, lub czuję, że zaczynam mieć atak głodu to dużo myslę - czy będę potem wymiotować. ponieważ uczucie winy po wymiotach jest strasznie silne (a widzę, że u Ciebie też) to nie robię tego. wiem, że brzmi to jak banał, ale jest to swoistre tresowanie samej siebie... pozdrawiam i trzymaj się!!! skoro chcesz być chuda to musisz zyć, aby tego dokonać i udowodnić wszystkim, że jesteś najlepsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś