Dodaj do ulubionych

JESTEM TERAZ PO NAPADZIE GŁODU .

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:50
JUŻ MI SIE ŻYĆ NIE CHCE, CO WE MNIE WSTĄPIŁO ? JAKBYM MOGLA COFNĄĆ CZAS ...
TO JEST OKROPNE, a ZARAZ IDĘ TO ZWYMIOTOWAĆ, NIE ROBCIE TAK !!! KURDE, :(((
Obserwuj wątek
    • Gość: kg Re: JESTEM TERAZ PO NAPADZIE GŁODU . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:00
      profilaktycznie głodowałam dzisiejszy dzień, bo w końcu 'chwila prawdy' nadejdzie... mam już dość wymiotów. wolę dietę. a niech uschnę, ale tych paskudnych ciast i batonów nie tknę...
      3maj się, jeszcze nie wszystko stracone. to jeden dzień, masz przed sobą cały tydzień aby to nadrobić lub przejść na porządną dietę (zdrową/odchudzającą).
      • Gość: Anna Re: JESTEM TERAZ PO NAPADZIE GŁODU . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 02:17
        Tez jestem po napadzie ,3500 kcal,ale zamiast wymiotowac wsiadlam na rower i
        zrobilam 22 km,do tego duzo sprzatalam i zbieralam winogrona ,takze nie
        przytyje a jutro wroce do diety,najwaznijesze to nie zwariowac,ja nie wymiotuje
        juz bardzo dlugo i nie mam zamiaru tego robic,za bardzo mnie to niszczy,nie
        stac mnie na ta chorobe,zdrowotnie i finansowo,dlatego bulimii powiezialam
        stanowcze NIE ,jestem na diecie ale mam napady co jakis czas ,jdnak nie
        czesciej jak 1-2 razy w tygodniu,jakos chudne i jestem dosc zadowolona,postaram
        sie zapewnic sobie takie menu zeby i tych napadow nie bylo,wtedy bede w pelni
        zadowolona
        • Gość: Emde Re: JESTEM TERAZ PO NAPADZIE GŁODU . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:49
          a najgorsze jest to ze ja teraz nie umiem zwymiotowac, kiedys mi to
          przychodzilo z latwoscia a teraz ... ide na rower, bo znowu mialam napad, tylko
          ze wp...niczylam 2400 kcal. zazywam tez tabletek C.L.A podobno tluszcz
          zamieniaja na energie... sama niewiem, ale musze schudnac, przechodze na diete,
          ale czy to cos da ? znowu efekt jo-jo ... :(
          • Gość: MILI Re: JESTEM TERAZ PO NAPADZIE GŁODU . IP: *.eltronik.net.pl 17.10.04, 12:09
            masz racje każda dieta to guwno!!!byłam na kopenchadzkiej i po niej rzuciłam
            sie na żarcie....to nic nie da ...bez sensu....
    • Gość: jaaa Re: JESTEM TERAZ PO NAPADZIE GŁODU . IP: 62.233.195.* 20.10.04, 12:15
      właśnie wepchałam w siebie całą górę jedzenia...nie poradze sobie z tym...idę
      do łazienki...
    • rotten_flower rzyganie 20.10.04, 18:14
      u mnie z rzyganiem jest tak, że jak za dużo zjem to wtedy wymiotuję (zmuszam
      się po porstu). ja raczej należę do grupy z anoreksją, dlatego wymioty nie są
      najprzyjemniejsze - z resztą dla kogo są? potem mam straszne wyrzuty sumienia,
      dlatego zawsze kiedy zaczynam cokowliek jeść, lub czuję, że zaczynam mieć atak
      głodu to dużo myslę - czy będę potem wymiotować. ponieważ uczucie winy po
      wymiotach jest strasznie silne (a widzę, że u Ciebie też) to nie robię tego.
      wiem, że brzmi to jak banał, ale jest to swoistre tresowanie samej siebie...
      pozdrawiam i trzymaj się!!! skoro chcesz być chuda to musisz zyć, aby tego
      dokonać i udowodnić wszystkim, że jesteś najlepsza!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka