Dodaj do ulubionych

Psycholog-Katowice

IP: *.ds1-k.us.edu.pl 31.10.04, 15:34
Czy zna ktoś jakąś poradnię psychologiczna w Katowicach(bezpłatną)? Miejsce gdzie można by zacząć leczenie bulimii? Byłabym wdzięczna za wszelkie informacje. Może one przyczynią się do uratowania mi życia! Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Psycholog-Katowice IP: *.chello.pl / *.chello.pl 01.11.04, 07:39
      KATOWICE -Instytut Psychiatrii i Neurologii
      III Klinika Psychiatrii i Psychotera[ii Śl. A.M.
      Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 7
      40-635 Katowice, ul. Ziołowa 45/47
      tel. 0-32 252-10-31 w. 10-11
      • angie99 Re: Psycholog-Katowice 01.11.04, 12:33
        droga ona!
        proponuje na poczatku wpisac w google.pl haslo np +leczenie +bulimia i
        iklka jemu pokrewnych i poszukac. Podobnie sprawa sie ma z ksiazka
        telefoniczna. Szukanie to juz czesc erapie, jedna z trudniejszych (believe me),
        dlatego warto poszukac tez samemu a nie tylko liczyc na gotowe ( oczywiscie
        dobrze robisz ze w ogole szukasz i teoretycznie kazda metoda jest sluszana -bo
        liczy sie cel, ale moze jednak lepije yb bylo zapytac sie na forum- tym czy
        innym- "co wiecie o takim a takim terapeucie, osrodku etc? bo znlazlam taki
        namiar i chcialabym sie zapytac czy ktoras z was sie tam leczyla?" pomysl o tym)

pozdro
        angiee
        • Gość: ona Re: Psycholog-Katowice IP: *.chello.pl 01.11.04, 15:24
          angie czemu ty do mnie kierujesz swoje wypowiedzi na temat ośrodków pomocy? ja
          te adresy biorę z innego forum i jak ktoś tu prosi o jakiś w danym mieście to
          piszę to co w postach już powpisywały inne osoby na bulimia.vti.pl

więc nie rozumiem tego:droga ona - ja do tego posta i chęci na leczenie nic nie
          mam jak narazie...
          • angie99 Re: Psycholog-Katowice 01.11.04, 17:57
            ojej pomylilam sie... przepraszam, posta mialam zaadresowac do pierwszej
            dziewczyny, przepraszam <skruszona mina> :-)

wszytko przez ten pospiech...

pozdrwaiam
            angiee
            • Gość: ona Re: Psycholog-Katowice IP: *.chello.pl / *.chello.pl 01.11.04, 19:17
              hehe spoko-tylko myślałam że ja już tu czegoś nie rozumiem albo o czymś nie
              wiem hehe:]]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka