Dodaj do ulubionych

musze przytyc

07.02.05, 00:11
juz nie chce byc taka chuda :( wygladam jak wieszak mimo ze mam 164cm wzrostu i waze 52kg to i tak wygladam jak skora i kosci.

kidys bylam chora na anoreksje zaczelo sie od tego ze chcialam schudnac pozniej juz tego nie kontrolowalam zaczely sie tez problemy w rodzinie i szkole. nie jadlam bo mialam tylko nad tym kontrole :( tylko mama to zauwazyla probowala mi pomoc i troche jej sie to udalo prawie calkowicie chociaz wiem ze z tego nigdy sie nie wylecze. bo to zostaje w psychice. kiedys myslalam ze to juz koniec ale obejrzalam program o anorektyczkach i znowu zapragnelam byc chuda w czasie programu zaczelam cwiczyc zeby spalic kg. po 2h dopiero do mnie dotarlo ze sie nie wyleczylam :( mimo ze staram sie jesc przynajmniej 3 razy dziennie, nie chowam juz jedzenia, nie jem sama lecz mimo to mam nadal z tym klopot.
wiem ze paskudnie teraz wygladam wszyscy mi to mowia i dlatego chce przytyc ale wiem tez ze jak przytyje to nie bede sie sama z soba dobrze czyla :( ze znowu to powroci ze zamiast ladnej dziewczyny wazacej ponad 55kg bede w lustrze widziala walki tluszczu i paskudnego grubasa :(
Obserwuj wątek
    • bajka228 Re: musze przytyc 07.02.05, 11:33
      siemka... ja nie sadze zebys wygladala <<paskudnie>>, jestem dokladnie taka
      sama jak ty (164 cm wzrostu i 52 kg wagi w ciuchach). nie wygladam jak wieszak
      czy kosciotrup i nie sadze zebys ty tak wygladala. jasne ze znajomi i
      kolezanki , szczegonie te z nadwaga mowia ze jestem za chuda. ale to juz raczej
      inna <<bajka>> dlaczego tak mowia. wg mnie nie musisz ani tyc ani chudnac,
      zwlaszcza ze jak piszesz - z obecna waga dobrze sie czujesz. nie wchodz na wage
      za czesto i nie przejmuj sie nia tak bardzo. pozdrowki...
      • dziulka86 Re: musze przytyc 07.02.05, 19:56
        jak bym tyle wazyla tez nie chcialabym przytyc. mimo tego czego sie nabawilam dalej jestem niezadowolona ze swojego wygladu i chcialabym wazyc mnie (przy 172cm waze 61kg w ciuchach).
    • bajka228 Re: musze przytyc 07.02.05, 11:35
      mam jeszcze tylko jedno pytanko... tak z ciekawosci. ile wazylas najmniej
      (wtedy kiedy chorowalas)?
    • zabkam Re: musze przytyc 08.02.05, 17:57
      chyba 30 kg wtedy juz nie dalam rady sama chodzic :(
      • bajka228 Re: musze przytyc 09.02.05, 11:06
        no to naprawde bardzo malo wazylas, nie dziwie sie ze nie mialas sily chodzic.
        wg mnie jesli chcesz to przytyj ale nie musisz, taka waga jaka masz rowniez
        jest dobra. mowisz ze dobrze sie przy niej czujesz, no to chyba wyjasnia
        sprawe. pozdrowki
    • deep6 Re: musze przytyc 10.02.05, 10:22
      Kurcze - to o mnie?? Nawet wymiary mam podobne...Też przeszłam przez koszmar
      anoreksji i niby wszystko już ze mną w porządku, ale...To zostaje na zawsze,
      zgadzam się, zdarza mi się patrzec na wychudzoną do niemożliwości dziewczynę i
      tęsknić za anoreksją, która przecież tyle mi odebrała...
    • fiona83 Re: musze przytyc 13.02.05, 11:50
      Ja tez myslalam ze bede wygladac strasznie. Z anoreksja walczylam 2 lata. Udalo
      mi sie wygrac bez terapeuty a stan byl bardzo kiepski - 54 kg przy wzroscie
      182cm. Teraz waze 65 kg i czuje sie dobrze:-) Mam chlopaka ktory pokochal mnie
      taka jaka jestem i dopinguje mnie do dalszego przytycia- twierdzi ze mezczyzni
      wola kobiety normalne a nie wieszaki i do slubu mam wygladac jak porzadna
      "babeczka":-) Nie martw sie !!!!Trzymam kciuki:-)
    • malenstwo123 Re: musze przytyc 17.02.05, 12:33
      ja mam 162 i waze (wazylam bo teraz ze mna cos dzieje sie niedobrego od tyg nie
      jem) zawsze ok 50 kg(nawet mniej) to była moja normalna waga od lat. Mysle ze
      teraz wygladasz ok i nie słuchaj innych musisz ty czuc sie dobrze w swoim ciele
      a nie inni. Przy tej wadze wygladasz normalnie, zdrowo, jak wiekszosc zdrowych
      dziewcząt. Trzymaj tak dalej! 55 kg byłoby dobrze ale mysle ze 52 jest ok nawet
      lepiej bys wiedziała ze wazysz i tak tycke za malutko...
    • fryciuchna tia:/ 19.02.05, 03:42
      no rzeczywiście:/ ja mam 164 i waze 43 kg hahaha :/
      • deep6 Re: tia:/ 19.02.05, 12:49
        Fryciuchna - to ważysz za mało i dobrze o tym wiesz! Sorki, ale tego typu
        komentarze nikomu nie pomagają, pomyśl za nim coś napiszesz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka