zabkam
07.02.05, 00:11
juz nie chce byc taka chuda :( wygladam jak wieszak mimo ze mam 164cm wzrostu i waze 52kg to i tak wygladam jak skora i kosci.
kidys bylam chora na anoreksje zaczelo sie od tego ze chcialam schudnac pozniej juz tego nie kontrolowalam zaczely sie tez problemy w rodzinie i szkole. nie jadlam bo mialam tylko nad tym kontrole :( tylko mama to zauwazyla probowala mi pomoc i troche jej sie to udalo prawie calkowicie chociaz wiem ze z tego nigdy sie nie wylecze. bo to zostaje w psychice. kiedys myslalam ze to juz koniec ale obejrzalam program o anorektyczkach i znowu zapragnelam byc chuda w czasie programu zaczelam cwiczyc zeby spalic kg. po 2h dopiero do mnie dotarlo ze sie nie wyleczylam :( mimo ze staram sie jesc przynajmniej 3 razy dziennie, nie chowam juz jedzenia, nie jem sama lecz mimo to mam nadal z tym klopot.
wiem ze paskudnie teraz wygladam wszyscy mi to mowia i dlatego chce przytyc ale wiem tez ze jak przytyje to nie bede sie sama z soba dobrze czyla :( ze znowu to powroci ze zamiast ladnej dziewczyny wazacej ponad 55kg bede w lustrze widziala walki tluszczu i paskudnego grubasa :(