izus_75 10.08.05, 13:35 jak w temacie... ciekawe czy znowu zostane zrozumiana zbyt doslownie... :o( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitaa Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 14:38 najczesciej?? czym tylko sie da Odpowiedz Link Zgłoś
izus_75 Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 14:43 wiedzialam... ze zostane zrozumiana ZBYT doslownie... :o( albo moze wyciagam zbyt pochopne wnioski? Ok, dopytam wiec... wszystkim co sie da - tzn. czym konktretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 15:46 Chodzi o to co najlepiej idzie i najmniej kaleczy garło? O to, że niektóre pokarmy się łatwiej zwraca?? Bo jeśli tak to owszem jest toplista, ale przecież po pewnym czasie już autentycznie wszystkim. Nie wybierasz, bo wiesz,że to i tak za dużo :(. A nie chciałabym wymieniać, żeby po prostu nie zachęcać. Pozdry :) Odpowiedz Link Zgłoś
izus_75 Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 15:54 chyba malo wiecie o bulimii... A JA MYSLALAM, ZE TRAFILAM NA FORYM ANTY - ED... mylilam sie chyba... to po prostu nastena umieralnia... dziewczynki radza sobie co by to zrobic, zeby jak najmniej wazyc, jak najwiecej wyrzygac i jeszcze zeby nie bolalo... A JA, PISZAC TEGO POSTA, MIALAM NA MYSLI UCZUCIA!!!!!!!!!!! jakimi UCZUCIAMI rzygacie...? bo chyba wiecie, ze rzygacie nie jedzeniem, ktore tak naprawde jest niewazne, ale UCZUCIAMI wlasnie... noooo, chyba, ze tego nie wiecie jeszcze. To przepraszam szanowne Kolezanki... Nie spodziewalam sie zobaczyc tutaj liste pokarmow najlepiej wchodzacych i najlepiej wychodzacych :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
snake77 Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 16:18 Jestes niesamowicie wkurzajaca dziewczyno. Trafilas na forum anty na ktorym walczy sie z postami typu "czym rzygacie?". I doskonale rozumiem, ze pytanie nie bylo doslowne, ale myslisz, ze ktos czyta w Twoich myslach??? Zadajesz pytania uslyszane prawdopodobnie od swojego psychologa i oczekujesz natychmiastowej odpowiedzi po Twojej mysli. A najlepszym przykladem, ze jest to forum anty jest reakcja dziewczyn na Twoje glupie pytania. Nie podoba Ci sie to do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
izus_75 Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 16:36 a podobno nie ma glupich pytan... sa tylko glupie odpowiedzi... a pytanie kazdy rozumie na SWOJ sposob... tak, jak CHCE zrozumiec... cóż... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
snake77 Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 18:51 No otoz to - wszystkie odpowiedzi jakie uzyskalas na swojego posta uznalas za glupie co swiadczy tylko o Tobie. Po krotkiej bytnosci na tym forum i paru odpowiedziach na Twoje posty wywnioskowalas ze jest to kolejna umieralnia a dziewczyny nastawione sa pro, czym moim zdaniem obrazilas wiele dziewczyn na tym forum. Zapewne sa tu i takie nastawione pro, ale przypatrz sie dobrze z jaka zawzietoscia walcza z nimi pozostale. I nie placz jaka to jestes biedna, bo jestes tu od niedawna a wszyscy na ciebie krzycza - sama jestes sobie winna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 19:16 Snake popieram. a co do ciebie izus to jeśli chcesz tu prowadzic terapie grupową czy jak, to nie wiem czego oczekujesz. Chcesz usłyszeć? Chcesz swoje małe badanko mieć??? Że rzygałam swoją złością, bezsilnością, smutkiem?? Nienawiścią do siebie i innych?? Mam sie pospowiadać?? Co chcesz pewnie teraz usłyszeć dlaczego... oj nałożyło się trochę. A jakie opcje w ankiecie masz? To nie forum pro-ED. Przeczytałaś chociaż jedną stronę postów? Głupia odpowiedz? Może. Własną głupotą też już rzygam Odpowiedz Link Zgłoś
awwika Re: czym rzygacie najczesciej?? 23.08.05, 11:00 tu sie z Toba nie zgodze, nie masz prawa pisac ze dziewczyny tu piszace nie maja pojecia o bulimii. nie Ty jedna cierpisz, mnie nic nie daje gadanie o tym, ja potrezbuje czegos konkretnego! Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 19:16 troche logiki naprawde sadzilas, ze na forum bulimiczek ktos odpowie ci, ze rzyga na widok Romana Giertycha albo posiedzen komisji śledczej? Odpowiedz Link Zgłoś
achula Re: czym rzygacie najczesciej?? 12.08.05, 12:38 Oj, ja na jego widok dostaję nerwoskurczów i napodowego pogryzania:))) Jeśli chodzi o w/w pytanie to ktoś tu czhyba chciał przeintelektualizować i trfił kulą w płot.Cóż widocznie niegodne my tak mądrych i "głębokich"pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
awwika bezsilnością...... 23.08.05, 10:46 bezsiloscia wobec niej, strachem przed zyciem, porazkami, kolejnymi klotniami z mamą, brakiem zrozumienia najblizszych, tak, tak ogolnie to.....domem, chociaz to MOJ dom, ktory jednoczsnie kocham;( dlatego...nie radze sobie z tym, zamiast miec siwadomosc, ze moge pogadac tak normalnie, i o zalach do nich tez, wyrzyguje to, bo i tak mnie nie zrozumieli...:( a gdzies wyzalic sie trezba:( Odpowiedz Link Zgłoś
asekurantka eh 24.08.05, 00:56 czym? jedzeniem!!!!! J E D Z E N I E M ktorym zapelniam pustke wokol, J E D Z E N I E M ktore jest wszystkim, jest moim towarzyszem, nachalnym przyjacielem ktorego mam czasem dosc, jest ze mna zawsze, jak jest dobrze i zle... Odpowiedz Link Zgłoś
cichuutko Re: czym rzygacie najczesciej?? 24.08.05, 19:47 zeby to zrozumiec dobrze, trzeba swoje przezyc, malenka:-) A ja?Czym rzygam? Koszmarem dzieciństwa, wiecznymi pretensjami matki, ze teraz nie jestem Bilem Gatesem i mistrzynia swiata we wszystkim...Co Ci jeszcze powiedziec...? Nieudanymi zwiazkami. Wiecznie niska opinia o samej sobie, mimo kilku fakultetow i zwiedzenia swiata, wielojezycznosci...anoreksja czasem meczy bardziej, czasem mniej...Jestem zmeczona....ale to minie...smutek jest wiecznym towarzyszem, chociaz podziwiają mnie za bycie zawsze usmiechnieta...paradoks:-) Hmmm?.... Odpowiedz Link Zgłoś
niezawiniona Re: czym rzygacie najczesciej?? 12.11.05, 03:56 niekochaniem,zagubieniem,przerazeniem,bezradnością i tym co silnijsze od checi zycia Odpowiedz Link Zgłoś
alaf86 Re: czym rzygacie najczesciej?? 12.11.05, 11:33 dokladnie tak jak mowicie...jem i mysle jaka jestem beznadziejna, slaba, do niczego...w kiblu zygam i placze myslac "po co to robisz, nie mozesz, niszczysz sama siebie" a z drugiej srony "musisz bo pochlonelas tyle ze nie mozesz sie ruszac i oddychac"...odkad zaczela sie bulimia przytylam 20 kg i to wlasnie sprawia ze poglebiam sie w niej jeszce bardzie...a co do rodzicow niogdy dla mojej matki niebede idealna...dla niej wazne jest co inni mowia...powedzieli ze jestem gruba to juz nie mam z tym spokoju w domu...nie nawidze siedziec w domu...a wsrod znajomych tryskam humorem jak pewnie wiele z was...nikt nie wie co mnie gnebi i co czuje naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka23 Re: czym rzygacie najczesciej?? 12.11.05, 18:40 nienawiścią do siebie samej i stresem Odpowiedz Link Zgłoś