Dodaj do ulubionych

czym rzygacie najczesciej??

10.08.05, 13:35
jak w temacie...

ciekawe czy znowu zostane zrozumiana zbyt doslownie... :o(
Obserwuj wątek
    • vitaa Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 14:38
      najczesciej?? czym tylko sie da
      • izus_75 Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 14:43
        wiedzialam... ze zostane zrozumiana ZBYT doslownie... :o(

albo moze wyciagam zbyt pochopne wnioski?
        Ok, dopytam wiec...

wszystkim co sie da - tzn. czym konktretnie?
        • ritsuko Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 15:46
          Chodzi o to co najlepiej idzie i najmniej kaleczy garło? O to, że niektóre
          pokarmy się łatwiej zwraca?? Bo jeśli tak to owszem jest toplista, ale przecież
          po pewnym czasie już autentycznie wszystkim. Nie wybierasz, bo wiesz,że to i
          tak za dużo :(. A nie chciałabym wymieniać, żeby po prostu nie zachęcać.
          Pozdry :)
          • izus_75 Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 15:54
            chyba malo wiecie o bulimii...

A JA MYSLALAM, ZE TRAFILAM NA FORYM ANTY - ED...
            mylilam sie chyba... to po prostu nastena umieralnia...
            dziewczynki radza sobie co by to zrobic, zeby jak najmniej wazyc, jak najwiecej
            wyrzygac i jeszcze zeby nie bolalo...

A JA, PISZAC TEGO POSTA, MIALAM NA MYSLI UCZUCIA!!!!!!!!!!!
            jakimi UCZUCIAMI rzygacie...?
            bo chyba wiecie, ze rzygacie nie jedzeniem, ktore tak naprawde jest niewazne,
            ale UCZUCIAMI wlasnie...
            noooo, chyba, ze tego nie wiecie jeszcze. To przepraszam szanowne Kolezanki...

Nie spodziewalam sie zobaczyc tutaj liste pokarmow najlepiej wchodzacych i
            najlepiej wychodzacych :o/
            • snake77 Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 16:18
              Jestes niesamowicie wkurzajaca dziewczyno. Trafilas na forum anty na ktorym
              walczy sie z postami typu "czym rzygacie?". I doskonale rozumiem, ze pytanie
              nie bylo doslowne, ale myslisz, ze ktos czyta w Twoich myslach??? Zadajesz
              pytania uslyszane prawdopodobnie od swojego psychologa i oczekujesz
              natychmiastowej odpowiedzi po Twojej mysli. A najlepszym przykladem, ze jest to
              forum anty jest reakcja dziewczyn na Twoje glupie pytania. Nie podoba Ci sie to
              do widzenia.
              • izus_75 Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 16:36
                a podobno nie ma glupich pytan...
                sa tylko glupie odpowiedzi...

a pytanie kazdy rozumie na SWOJ sposob... tak, jak CHCE zrozumiec...

cóż...
                pozdrawiam
                • snake77 Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 18:51
                  No otoz to - wszystkie odpowiedzi jakie uzyskalas na swojego posta uznalas za
                  glupie co swiadczy tylko o Tobie. Po krotkiej bytnosci na tym forum i paru
                  odpowiedziach na Twoje posty wywnioskowalas ze jest to kolejna umieralnia a
                  dziewczyny nastawione sa pro, czym moim zdaniem obrazilas wiele dziewczyn na
                  tym forum. Zapewne sa tu i takie nastawione pro, ale przypatrz sie dobrze z
                  jaka zawzietoscia walcza z nimi pozostale.
                  I nie placz jaka to jestes biedna, bo jestes tu od niedawna a wszyscy na ciebie
                  krzycza - sama jestes sobie winna. Pozdrawiam
                  • ritsuko Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 19:16
                    Snake popieram. a co do ciebie izus to jeśli chcesz tu prowadzic terapie
                    grupową czy jak, to nie wiem czego oczekujesz. Chcesz usłyszeć? Chcesz swoje
                    małe badanko mieć??? Że rzygałam swoją złością, bezsilnością, smutkiem??
                    Nienawiścią do siebie i innych?? Mam sie pospowiadać?? Co chcesz pewnie teraz
                    usłyszeć dlaczego... oj nałożyło się trochę. A jakie opcje w ankiecie masz?

To nie forum pro-ED. Przeczytałaś chociaż jedną stronę postów? Głupia
                    odpowiedz? Może. Własną głupotą też już rzygam
            • awwika Re: czym rzygacie najczesciej?? 23.08.05, 11:00
              tu sie z Toba nie zgodze, nie masz prawa pisac ze dziewczyny tu piszace nie
              maja pojecia o bulimii. nie Ty jedna cierpisz, mnie nic nie daje gadanie o tym,
              ja potrezbuje czegos konkretnego!
    • zaba_pelagia Re: czym rzygacie najczesciej?? 10.08.05, 19:16
      troche logiki
      naprawde sadzilas, ze na forum bulimiczek ktos odpowie ci, ze rzyga na widok
      Romana Giertycha albo posiedzen komisji śledczej?
      • achula Re: czym rzygacie najczesciej?? 12.08.05, 12:38
        Oj, ja na jego widok dostaję nerwoskurczów i napodowego pogryzania:)))
        Jeśli chodzi o w/w pytanie to ktoś tu czhyba chciał przeintelektualizować i
        trfił kulą w płot.Cóż widocznie niegodne my tak mądrych i "głębokich"pytań.
    • awwika bezsilnością...... 23.08.05, 10:46
      bezsiloscia wobec niej, strachem przed zyciem, porazkami, kolejnymi klotniami z
      mamą, brakiem zrozumienia najblizszych, tak, tak ogolnie to.....domem, chociaz
      to MOJ dom, ktory jednoczsnie kocham;( dlatego...nie radze sobie z tym, zamiast
      miec siwadomosc, ze moge pogadac tak normalnie, i o zalach do nich tez,
      wyrzyguje to, bo i tak mnie nie zrozumieli...:( a gdzies wyzalic sie trezba:(
    • asekurantka eh 24.08.05, 00:56
      czym? jedzeniem!!!!! J E D Z E N I E M ktorym zapelniam pustke wokol, J E D Z E
      N I E M ktore jest wszystkim, jest moim towarzyszem, nachalnym przyjacielem
      ktorego mam czasem dosc, jest ze mna zawsze, jak jest dobrze i zle...
    • cichuutko Re: czym rzygacie najczesciej?? 24.08.05, 19:47
      zeby to zrozumiec dobrze, trzeba swoje przezyc, malenka:-)
      A ja?Czym rzygam? Koszmarem dzieciństwa, wiecznymi pretensjami matki, ze teraz
      nie jestem Bilem Gatesem i mistrzynia swiata we wszystkim...Co Ci jeszcze
      powiedziec...? Nieudanymi zwiazkami. Wiecznie niska opinia o samej sobie, mimo
      kilku fakultetow i zwiedzenia swiata, wielojezycznosci...anoreksja czasem meczy
      bardziej, czasem mniej...Jestem zmeczona....ale to minie...smutek jest wiecznym
      towarzyszem, chociaz podziwiają mnie za bycie zawsze usmiechnieta...paradoks:-)
      Hmmm?....
      • niezawiniona Re: czym rzygacie najczesciej?? 12.11.05, 03:56
        niekochaniem,zagubieniem,przerazeniem,bezradnością i tym co silnijsze od checi
        zycia
        • alaf86 Re: czym rzygacie najczesciej?? 12.11.05, 11:33
          dokladnie tak jak mowicie...jem i mysle jaka jestem beznadziejna, slaba, do
          niczego...w kiblu zygam i placze myslac "po co to robisz, nie mozesz, niszczysz
          sama siebie" a z drugiej srony "musisz bo pochlonelas tyle ze nie mozesz sie
          ruszac i oddychac"...odkad zaczela sie bulimia przytylam 20 kg i to wlasnie
          sprawia ze poglebiam sie w niej jeszce bardzie...a co do rodzicow niogdy dla
          mojej matki niebede idealna...dla niej wazne jest co inni mowia...powedzieli ze
          jestem gruba to juz nie mam z tym spokoju w domu...nie nawidze siedziec w
          domu...a wsrod znajomych tryskam humorem jak pewnie wiele z was...nikt nie wie
          co mnie gnebi i co czuje naprawde...
    • asiulka81 Gniewem i bezsilnością..... 12.11.05, 16:29

• biedroneczka23 Re: czym rzygacie najczesciej?? 12.11.05, 18:40
      nienawiścią do siebie samej i stresem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka