martyna2525 06.10.05, 18:06 Mimo terapi ważę juz niespełna 40 kg, jakto mozliwe???? że nadal chudnę ...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jenny_j Re: nie mam sił 06.10.05, 19:32 dobrze ze sie leczysz:), ale może problem tkwi w Twoim odzywianiu? Odpowiedz Link Zgłoś
martyna2525 Re: nie mam sił 06.10.05, 19:56 Nie wiem? tzn może i wiem , ale psychoterapia powinna skutkować , powinno być lepiej, coraz mnie objawów , coraz lepsze samopoczucie i kg wiecej. A nie jak u mnie coraz gożej się czuję , od momentu jak poszlam na terapię znów 4kg niżej, objawów wcale nie ubywa( fakt nie przybywa też ). NIEROZUMIEM ....... Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: nie mam sił 06.10.05, 19:58 a jesz normalnie? bo wiesz, od rozmów z psychologiem się nie tyje Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_j Re: nie mam sił 06.10.05, 20:05 ana to nie moja dziedzina, z pewnego topicu- forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=592&w=29564797&a=30033690 fakt wynika ze roznie to bywa, ale czy masz zdrowsze podejscie do jedzienia skoro czhcesz przytyc? czy tez wciaz drastycznie odmawiasz sobie kalorii? bo psycholog sam w sobie ma Okc. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna2525 Re: nie mam sił 06.10.05, 20:29 Nie nie jem normalnie , ale terapia powinna pomóc choć troche.......a nie zrobiła nic. Ja juz nie umiem normalnie jeść - chcę sie tego nauczyć, od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_j Re: nie mam sił 06.10.05, 20:48 ehm, wiem że to trudne, ale może jedz rzeczy bardziej kaloryczne, czy tez bardziej odzywcze, moze pomoc jakiegos diabetyka, o ile uwazasz ze zdrowiejesz i nie boisz przytycia do 'normalnej' wagi? Pozdrawiam cieplutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
agi19 Re: nie mam sił 07.10.05, 12:48 Powiedz o tym koniecznie swojemu terapeucie. Ja też choruję na anoreksję i każda kaloria to koszmar. Spróbuj może pomyśleć co kiedyś lubiłaś i choć trochę tego zjedz. Albo do tego co jesz i przeliczasz dodaj jedną rzecz której nie podliczysz tak ekstra. Albo jedz mało często. No a terapia powinna Ci oczywiście pomóc. Na to trzeba trochę poczekać. A może tobie potrzebna jest terapia szpitalna. TAm wszystko się łączy i jedzenie i psychikę. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna2525 Re: nie mam sił 07.10.05, 16:01 Wiem ale szpital nie jest dla mnie, ciągłe patrzenie na rece i talerz , co się je a czego nie , większy stres- nie juz nigdy więcej tego niechcę przeżywać. W domu mam większą wolność , i sama decyduję i walczę z tą rzeczywistością . Mój terapeuta wie , zdaje sobie sprawe że nie radzę sobie już . Ostatnio mi powiedział " że chyba sie poddaję " może ma racje .................. nie mam już sił..... Odpowiedz Link Zgłoś
maksiu102 Re: nie mam sił 07.10.05, 17:08 polinesian noni 3x3 (przez min. 6 miesięcy) www.calivita-online.pl/strona/5preparaty-ziolowe/polinesiannoni-caps.html Odpowiedz Link Zgłoś