Dodaj do ulubionych

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29.11.05, 09:08
jetsem anorektyczka waże 79kg i mam 145 cm wzrostu czuje sie taka szczupła co
robić????????????????????????
Obserwuj wątek
    • bossy3 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 09:09
      najlepiej to idz po poradę do MISS naszej klasy:Sylwi B.ta uczynna ziwszyna z
      chęcią Ci pomoże:)
      • iwonka123 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 09:11
        dzieki napewno sie porzdze ale ona pewnie duże opłaty bierze za takiecenne
        porady!!!nie wiem czy mnie na to stać
        wiecie co i jak myslisz ztymi moimi urodzinami dasz jakos rade ??? z sylwia????
        pleace
        • bossy3 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 09:13
          nie wiemy,ale raczej nie:(sprzedałam auto i nie za bardzo byłby dojazd:(
          • iwonka123 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 09:16
            a o której przyjeżdzacie do internatu moglybyscie wpasc troche potem
            • bossy3 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 09:19
              przyjeżdzamy o 15:30
              • iwonka123 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 09:20
                ja jak bym robiła to najwczesniej o 14,00tak wiec przeciez mozecie poxniej
                • iwonka123 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 09:22
                  klaudynko te urodzinki bez ciebie to nie bedzie to samo:P bez syllwii
                  oczywiscie tez.zaczal sie adwent i juz nie ebdzie kiedy zrobic jakiejs imprezy
                  a tak bysmy powsiedzilały troszku;P
                  • bossy3 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 09:24
                    moja droga iwonko kiedy zamieżasz robić urodzinki?
                    • iwonka123 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 09:26
                      w niedziele chyba o 14,00
                      ale napewno w niedziele bo w sobote mama uznala ze nie ma sensu bo pozatym ze
                      myslac o was a po drugie bedzie muslaiala stac w sklepie i nie moglaby mi pomoc
                      z noszeniem jedzenia itd.czisz o co mi chodzi?///
                      • bossy3 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 09:30
                        czajem o co biega,kyo ma jeszcze być?
                        • iwonka123 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 09:32
                          od nas z klasy to was zaprosze jeszcze marte i kasie i chyba magde p.bo z nia
                          to smiesznie bedzie no nie???? i jeszcze 2 kumpele z 3klasy anke kozak taka
                          jedna z telatyna , dawne 3kumpele z klasy chyba i nie wiem juz wystarczuy musze
                          dzisisja nad tym pomyslec
                          • bossy3 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 09:34
                            achaaaaaaaaaa
                            • dolores1987 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 11:01
                              wezcie mnie nie rancie :/ nir robcier sobie jaj z tego forum tuttaj ludzie naprawde szukaja pomocy a wy sobie jaja robicie :/
                              zastanowcie sie nad Waszym postepowaniem :/
    • carlabruni Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 12:09
      IDŹ DO PSYCHOATRY. MOŻE ON MA JAKIEŚ LEKARSTWO NA TWOJĄ GŁUPOTĘ!!!!
    • czekoladka82 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 12:25
      Rany!!! umowcie sie na ploty w kawiarni i nie robcie z tego forum klubu
      towarzyskiego! Czy z garbatych, rudych, slepych i in. tez sie wysmiewasz? Idz
      po rozum do glowy.
      • ita20 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.05, 23:39
        ciekawe czy na realu tez takim dowcipem tryskacie?jestem wredna dlatego zycze
        wam wszystkiego najgorszego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka