pula20 09.04.06, 22:49 Jestem w swojej bulimii zupelnie sama, czasem chcialabym pogadac z kims kto ma podobny problem jak ja:((moj nr gg 8109086 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ishja Re: samotnosc 09.04.06, 23:12 hey ja chętnie z Tobą pogadam bo sama mam dośc mojej samotności i mam wrażenie że nikt mnie nie zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzyweczka Re: samotnosc 12.04.06, 17:31 jak nie powiesz rodzicom o tym to przyjade do Ciebie i Ci nakope a potem sama im powiem:DD::DD:D: Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka7772 Re: samotnosc 13.04.06, 17:31 witam:) samotność czy to ona czasem nie wpędza ludzi w choroby?? Odpowiedz Link Zgłoś
zuczek_85 Re: samotnosc 13.04.06, 20:33 ja też przez długi czas byłam sama ze swoją chorobą ale otworzyłam się przed najbliższą dla mnie osobą(dzięki temu forum.To naprawdę pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless2 Re: samotnosc 14.04.06, 13:30 No ja też jestem sama. Nikto tym nie wie. Ani rodzice, ani przyjaciele, ani .... Tak mysle, ze obcej osobie latwiej jest o tym powiedziec, bo ktos, kto cie kocha nie przyjmie dobrze wiadomosci, ze zabijasz sama siebie, co nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzyweczka Re: samotnosc 15.04.06, 15:19 Ktos kto Cię kocha najbardziej to zrozumie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo bedzie cierpiał razem z Tobą!!!!obcy może Cię tylko wysłuchac i nic więcej!!!pomóc może tylko rodzina!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
to_ona Re: samotnosc 16.04.06, 10:33 a skad jesteś? bo myślę, że rozmowa na forum nie da Ci tyle samo, ile pogadanie z kimś w cztery oczy. Spróbuj znaleźć kogoś, z kim będziesz mogła pogadać na poważnie, "na żywo", a nie przez ekran komputera - bo tylko taka rozmowa zmienia samą Ciebie. A przecież o to chodzi. I samotność nie będzie już ta sama.... Odpowiedz Link Zgłoś
pula20 Re: samotnosc 16.04.06, 10:58 Codziennie próbuje powiedziec o tym komukolwiek, ale sie boje...i wiem ze narazie chyba nie powinnam!Walcze ze soba, ze swoimi myślami i trace powoli sily:( Dziekuje wszystkim za wsparcie i za rozmowy to duzo mi daje!!!:* ps. Jestem z Krakowa! Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless2 Re: samotnosc 17.04.06, 09:06 Ale ja sobie tego nie wyobrażam. Co mam zrobic. powiedziec, mamo musze ci o czyms powiedziec, tak?? A potem- wiesz, mam bulimie, prosze pomoz mi. Przeciez jak to do niej dotrze to ona bedzie miala chyba wieksza depresje niz ja. A poza tym zacznijmy od tego ze ja sie po prostu boje jej o tym powiedziec. A jezeli chodzi o ojca, to jego nigdy nie wtajemniczam w swoje problemy, bo on ma swoj swiat (informatyk). Odpowiedz Link Zgłoś
pula20 Re: samotnosc 17.04.06, 10:31 Ja tez sobie nie wyobrazam powiedziec rodzicom, szczegolnie mamie ale ciezko mi bylo samej w tym tkwic...i w koncu odwazylam sie powiedzialam o tym swojemu bylemu chlopakowi, ktory zreszta sam mnie przycisnal do sciany i wyciagnal ze mna co jest nie tak bo sie martwil itd!!!jak mu to mowilam to patrzylam w podloge tak mi bylo wstyd, ale on mnie przytulil i powiedzial ze bedzie ze mna, ze mu na mnie zalezy itd ze chce by bylo tak jak dawniej:)))dlatego mam duzo wiecej sily i chce wyzdrowiec dla nas, aby bylo tak jak dawniej, bo nasz zwiazek rozpadl sie przez moje jazdy z jedzeniem!!! a dzisiaj zjadlam normalne w miare sniadanko i nie wymiotowalam:) takze maly tiptoczkami dojde do celu:)))pozdrawiam wszystkich:***trzymajcie sie mocno bo warto walczyc o swoje zycie!!!caly swiat stoi dla nas otworem:* Odpowiedz Link Zgłoś