21.06.06, 09:28
pobyt leczniczy (anor./bul.)
3-28 VII zorganizowany przez MAzowieckie Centrum Neuropsychiatryczne w
Zagurzu k/W-wy
Koszt w ramach NFZ + dodatkowa opłata.
kontakt: lek.med.Jan Okrasa, mgr Anna Niedzielska 0-22 7951021 7899006wew.153

Znalazłąm to ogłoszenie na innym Forum. Nie znam szczegółłów, ani nie wiem
jak to wygląda. kiedyś była na czymś takim koleżanka i byłą zadowolona.
Obserwuj wątek
    • kruszynka_88 Re: obóz 21.06.06, 14:07

bylam tam i mieszkam kolo zagorza. bylo fajnie dopuki nie zaczelam
      chudnac...jesli chudniesz trafiasz na kontrakt i zero rozrywek zwykle
      leczenie...
    • kruszynka_88 Re: obóz 21.06.06, 14:08
      a okrasa to dupa on nie ma pojecia jesli chodzi o takie dziewczyny
      • agi19 Re: obóz 21.06.06, 15:48
        Jesteśmy CHORE, więc o leczenie nam CHYBA chodzi, a nie o rozrywki. Tych można
        znaleść masę gdzie indziej.
        • atta4 Re: obóz 21.06.06, 21:16
          Hej Kruszynka 88 mam prosbe na czym polega taki obóz? Jesteś zamknieta w
          szpitalu czya jak? Czy jest to jakiś ośrodek wypoczynkowy? jak to wogóle
          wygląda. mam do Ciebie prośbę ponieważ pochodziśz z miejscowości, gdzie ma to
          być. jak to wyglada pod wzgledem finansowym. ja mieszkam w gdańsku i czy
          mogłabym wziąść udział w takim obozie?> Jakie sa kryteria przyjęć?
          • agi19 Re: obóz 23.06.06, 08:33
            zadzwon, wszystko ci powiedza. to jest obóz i nikogo nie zamykaja. nawet jaj
            jestes w szpitalu masz prawo wobodnego poruszsania sie. z reszta decydujac sie
            na leczenie decydujemy sie na pewne ograniczenia, inni za nas wtedy decyduja.
            zadzwon koniecznie
            • kruszynka_88 Re: obóz 23.06.06, 09:23
              a wiec tak drzwi sa otwarte ale masz tylko pol godziny i za pol godziny musisz
              sie zameldowac i omozesz znowu wyjsc i tak dalej.do sklepu jest okolo4km na
              okolo las las i las.basen jest malutki jedyna frajda to to ze byly konie!
              terapia mi sie nie podobala bylo do bani!szpital nie jest przytulny lózka
              metalowe i zielona posciel...-blee ale moze przez rok sie cos zminilo! nie wiem
              ale jak ja bylam to bylo malo ciekkawie!wagi na lapanki!i ile teraz wazysz bo
              przyjmuja od 17,5bmi?przy jakim wzroscie?
              • atta4 Re: obóz 23.06.06, 19:28
                No ja niby waże normalnie. Przy wzroscie 176 cm mam 70 kg ale mam silna bulimie
                i w tym problem, ale chyba nie nadaje sie do zamkniecia. za duzo czasu na
                myslenie. Może lepiej iśc do pracy i sie czyms zająć. Dzieki za info. Pozdrawiam
                • kruszynka_88 Re: obóz 24.06.06, 07:52

to niue jest tkaie zamkniecie jak w normalnym szpitalu!!terapie moha ci cos dac
                  jesli tylko sie mocno zangarzujesz-tak mowila niedzielska-i otworzysz!!janek(dr)
                  to pi.. wiec go trzeba olac!a jeli chodzi o reszte jest ok-bardzo fajna jest
                  pani anetka i pani ania marzec!sa kochane-no i pani asa,jola tez moga byc!!
                  jesli sie zdecydujesz tam jechac to daj mi znac to cie odwiedze!!
                • kruszynka_88 Re: obóz 24.06.06, 07:52

nie mozesz tego wyciszyc(bulimi)uspic!musisz ja zabic!!!!!!!!!!11
                  • atta4 Re: obóz 24.06.06, 10:15
                    Hej Kruszynka 88:)
                    A czy Ty wyszłaś z tej choroby? Może odezwij sie do mnie na priv to
                    porozmawiamy:)8929640
                    Pozdrawiam
                    • anxx Re: obóz 26.06.06, 15:41
                      od 17,5 ?
                      czy wiec jesli mam bmi 17,1 to sie kwalifikuję?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka