ania2184 28.06.06, 09:44 Mam pytanie czy ktoś idzie na odzial w sierpniu na Kopernika w Krakow2ie???? ja ide:(az sie boje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazylikeastrawberryjam Re: sierpień-Kopernika 28.06.06, 20:04 oj nie... ja bylam w styczniu i caly luty i nie mam zamiaru siedziec tam tez w wakacje :P ale szczerze mowiac najgorzej jest na poczatku [szczegolnie jak sie wejdzie i zobaczy te sciany... brrr...] a pozniej jest calkiem spoko :) i lekarze tez calkiem fajni [chyba, ze trafisz na pania CrazyFrog to noech sie nad toba Bog zmiluje :P].. siostry sa mile i w ogole da sie przezyc :)) a i jak od razu zaczniesz jesc wszystko co ci dadza to nie dostaniesz kontraktu i Cie szybciej wypuszcza [tak jak mnie] i bedzies zmogla wychodzic itp... :P [jakbys chciala sie cos jeszcze dowiedziec to pisz na crazylikeastrawberryjam@gazeta.pl ] trzymaj sie i szybkiego powrotu do zdrowia :)!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania2184 Re: sierpień-Kopernika 02.07.06, 15:36 hej!!napisalam Ci maila-prosze odpisz jan najszybciej-andzia1113@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
crazylikeastrawberryjam Re: sierpień-Kopernika 04.07.06, 15:09 przeciez juz dawno odpisalam :) Odpowiedz Link Zgłoś