magdzierx 05.01.07, 14:07 jestem grruuuuba grruuuuuba , obrzydliwie gruuba, wstretna i grrruuba-nie bede taka za jakis czas! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olenka_szczecin Re: gruuuubaaa! 05.01.07, 14:12 No i po co tak piszesz??Kogo to obchodzi?? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: gruuuubaaa! 05.01.07, 14:22 Kolezanka jaja sobie robi. I co mamy napisac? "Kochanie, musisz isc do psychologa"...nie no zabawne! Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_szczecin Re: gruuuubaaa! 05.01.07, 14:27 jak jestes gruuuuuuuba to wejdz na forym DIETY i sie zacznij odchudzac a nie marudzisz :P Odpowiedz Link Zgłoś
magdzierx Re: gruuuubaaa! 06.01.07, 14:29 nie chce, zeby ktokolwiek sie nade mna litowal, bo moje przeslanie jest zupelnie inne. po prostu tak sie czuje i jestem w trakcie odchudzania sie. nie waze 40 kg tylko 60 i chcialabym wazyc jakies 10 kg. a napisalam to, bo musialam to powiedziec, wyrzucic z siebie jak sie czuje...sadze, ze pomoglo. no a poza tym mam bulimie tak samo jak inne dziewczyny,ktore sie tu wpisuja i mam prawo pisac na tym forum, co mi sie podoba. a oprocz tego-bylam ciekawa,jakie beda wasze reakcje na ten post. troche sie zdziwilam, ze sa takie...nie sadzilam, ze ktos moglby pomyslec o tym, ze chce litosci. zycze wam powrotu do zdrowia. muaa! :* :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzierx Re: gruuuubaaa! 06.01.07, 14:31 tzn. chcialabym wazyc 10 kg mniej a nie 10 kg ;p pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: gruuuubaaa! 06.01.07, 15:04 Hehe, z tymi 10kg to fajnie zabrzmiało:). Ale tak powaznie, napisałas w pierwszym poscie, ze jestes gruba i tyle. Kto miał sie domyslic, ze akurat Ty masz bulimie...Wiele osob wypisuje czesto tutaj bzdury, aby po prostu cos napisac...Wiec, nie odbieraj to jako cos negatywnego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzierx Re: gruuuubaaa! 06.01.07, 20:54 no co ty, hearcik,ja nie z tych,co sie ciagle uzalaja nad soba! :) mam problem i nie lubie milczec, a ten post mnie motywuje do dzialania, za kazdym razem, jak wejde na to forum: "Jestem grrruuuubaa!". i nie jem. to jest motywacja po prostu i tyle ;-) Jestem bulimiczka, ale ostatnio bardzo poprawil sie moj stan. chce tylko schudnac, nawet rzadko wymiotuje,od sylwestrowego kaca nie mam apetytu, co mnie bardzo wspomaga :D:D jestem generalnie z siebie zadowolona ;-) a ty na co jestes chora ? Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: gruuuubaaa! 06.01.07, 21:11 W takim razie przepraszam, nie chciałam Cie w zaden sposob urazic! Ja juz od dobrych 3 lat jestem zdrowa:) Zycze Tobie tego samego, abys wyzdrowiała:) Odpowiedz Link Zgłoś
witch_84 Re: gruuuubaaa! 06.01.07, 22:39 "a ten post mnie motywuje do dzialania, za kazdym razem, jak wejde na to forum: "Jestem grrruuuubaa!". i nie jem. to jest motywacja po prost u i tyle" o doklandie o to mi chodzilo bo raczej nie jedzenie nie jest rozwiazaniem ani bulimii a sposob na schudniecie tez raczej krotkodystansowy :( Odpowiedz Link Zgłoś
magdzierx Re: gruuuubaaa! 08.01.07, 21:38 do hearcika- ciesze sie, ze jestes zdrowa i wspierasz inne dziewczyny, by zdrowialy. mam nadzieje, ze wchodzenie na to forum ci nie zaszkodzi. wiesz...martwie sie bardziej o inne niz o sama siebie,chce, zebysie wszystkie byly zdrowe! Odpowiedz Link Zgłoś
witch_84 Re: gruuuubaaa! 06.01.07, 22:36 hmm wiesz nie odbierz mnie zle bo w zadne sposob nie chce tu krytykowac a nie wiem jak napisac zeby nie zabrzmialo jak "wrzuta", tylko tak czytam co napisalas i zastanawiam sie "tylko chce schudnac" czy chcesz schudnac czy wyjsc z bulimii? a poza tym to 60 przy jakim wzroscie? :> buzka Odpowiedz Link Zgłoś
alfa334 Re: gruuuubaaa! 07.01.07, 11:42 60 kg? dziewczyno ja bym na twoim miejscu juz nic nie jadla, nawet pol suchara Przeciez to chorobliwa otylosc...na twoim miejscu zmienilabym terapeute jezeli w ogole do niego chodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
magdzierx Re: gruuuubaaa! 08.01.07, 21:34 60kg przy wzroscie 165cm. stanowczo za duzo;/ jakos radze sobie z bulimia, ale gorzej wziac sie po prostu za odchudzanie. a otyla nie jestem! ta, ktora to powiedziala ma chyba obsesje na punkcie niejedzenia i krytykuje innych,kiedy maja troche wiecej w boczkach.lecz sie dziewczyno na anoreksje, bo z twojego postu wynika, ze sobie z nia nie radzisz...ile wazysz? 40 kg czy mniej ;> ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kassiuniek Re: gruuuubaaa! 08.01.07, 21:50 Ale po co sie jechac odrazu ...Zadna z nas nie jest tutaj od siebie lepsza !!z kazda cos tu nie tak... wiec apeluje szanujcie sie nawzajem , bo niby wiekszosc wkoncu tego oczekuje ... Madziarex mam ten sam problem co ty , tez jakos radze sobie z bulima, ale niestety zle nawyki zywieniowe pozostawily troche kraglizny ..ehh ..strach na to patrzec .. Jakie kolwiek odchudzanie paralizuje mnie , nie chce juz wiecej przyzywac tego co rok temu ... gubie sie w diecie , jem za duzo slodyczy ,pozatym porcje nieraz sa za duze ...tez nie wiem jak wrocic na zdrowe zywienie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
witch_84 Re: gruuuubaaa! 08.01.07, 22:12 hmm wiesz to "otyłość", o ktorej pisala alfa to raczej ironia, bo nie obraz sie ale obseyjnie ajk to powiedzialas zabrzmialo wlasnie to Twoje "jestem grruuuuba grruuuuuba , obrzydliwie gruuba, wstretna i grrruuba" kiedy piszesz ze wazysz 60 kilogramow /165 czy ile to tam bylo ... to tak w ramach sprostowania, s poza tym to ja tez tak cos kolo tego mierze i waze i wcale sie za grubasa nie uwazam bez przesady tu kraglosc tam kraglosc i co - wieszaki juz nie w modzie ;) chociaz fakt akbym wazyla z 5 kg mniej to bym sie nie obrazila ale no do grubasow to jesczez nam troche brakuje ;p Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_szczecin Re: gruuuubaaa! 08.01.07, 22:17 Kochana witch jak zwykle madrze powiedziane :) ja tez uwazam,ze do grubasa mi daleko a wcale ie waze ani 40 ani 50 :) Bylabym przerazona gdybym nosila rozmiar 42 a poki 38 jest ok to chyba nie ma co sie uzalac :P Odpowiedz Link Zgłoś
magdzierx Re: gruuuubaaa! 08.01.07, 23:39 nawet nie sadzilam, ze ten post wzbudzi taka kontrowersje ;) napisalam tylko, jak sie czuje i to wszystko, ale dzieki waszym postom moja okragle ksztalty zaczynaja mi sie podobac. jak wloze szpilki to jestem w sam raz, a na imprezach to nie wiem, z ktorym facetem zatanczyc, bo tak duzo ich :P ale naprawde...chcialabym schudnac,chociaz kilka kilo, naprawde dobrze bym sie czula, ale nie potrafie!nawet nie mam czasu, zeby pobiegac sobie przez godzinke w ciagu dnia, no naprawde nie mam! niedlugo ferie zimowe sie zblizaja...i bardzo sie z tego powodu ciesze, bo przynajmniej bede mogla uprawiac sport jakis i nie bede myslala o jedzeniu, jak spedze ten czas poza domem.a wam wszystkim zycze szybkiego powrotu do zdrowia i jak najwiecej usmiechu na waszych slicznych twarzyczkach kazdego dnia:) buziaki! :* Odpowiedz Link Zgłoś