Dodaj do ulubionych

gruuuubaaa!

05.01.07, 14:07
jestem grruuuuba grruuuuuba , obrzydliwie gruuba, wstretna i grrruuba-nie bede
taka za jakis czas!
Obserwuj wątek
    • olenka_szczecin Re: gruuuubaaa! 05.01.07, 14:12
      No i po co tak piszesz??Kogo to obchodzi?? :/
    • to_jaaa Re: gruuuubaaa! 05.01.07, 14:19
      i zapewne ważysz całe 40 kg?
      • olenka_szczecin Re: gruuuubaaa! 05.01.07, 14:20
        albo az 25,5kg :P hahaha
        • hearcik Re: gruuuubaaa! 05.01.07, 14:22
          Kolezanka jaja sobie robi. I co mamy napisac? "Kochanie, musisz isc do
          psychologa"...nie no zabawne!
          • olenka_szczecin Re: gruuuubaaa! 05.01.07, 14:27
            jak jestes gruuuuuuuba to wejdz na forym DIETY i sie zacznij odchudzac a nie
            marudzisz :P
    • magdzierx Re: gruuuubaaa! 06.01.07, 14:29
      nie chce, zeby ktokolwiek sie nade mna litowal, bo moje przeslanie jest zupelnie
      inne. po prostu tak sie czuje i jestem w trakcie odchudzania sie. nie waze 40 kg
      tylko 60 i chcialabym wazyc jakies 10 kg. a napisalam to, bo musialam to
      powiedziec, wyrzucic z siebie jak sie czuje...sadze, ze pomoglo. no a poza tym
      mam bulimie tak samo jak inne dziewczyny,ktore sie tu wpisuja i mam prawo pisac
      na tym forum, co mi sie podoba. a oprocz tego-bylam ciekawa,jakie beda wasze
      reakcje na ten post. troche sie zdziwilam, ze sa takie...nie sadzilam, ze ktos
      moglby pomyslec o tym, ze chce litosci. zycze wam powrotu do zdrowia. muaa! :* :)
      • magdzierx Re: gruuuubaaa! 06.01.07, 14:31
        tzn. chcialabym wazyc 10 kg mniej a nie 10 kg ;p pozdrawiam :)
        • hearcik Re: gruuuubaaa! 06.01.07, 15:04
          Hehe, z tymi 10kg to fajnie zabrzmiało:).
          Ale tak powaznie, napisałas w pierwszym poscie, ze jestes gruba i tyle. Kto
          miał sie domyslic, ze akurat Ty masz bulimie...Wiele osob wypisuje czesto tutaj
          bzdury, aby po prostu cos napisac...Wiec, nie odbieraj to jako cos negatywnego.
          Pozdrawiam.
          • magdzierx Re: gruuuubaaa! 06.01.07, 20:54
            no co ty, hearcik,ja nie z tych,co sie ciagle uzalaja nad soba! :) mam problem i
            nie lubie milczec, a ten post mnie motywuje do dzialania, za kazdym razem, jak
            wejde na to forum: "Jestem grrruuuubaa!". i nie jem. to jest motywacja po prostu
            i tyle ;-) Jestem bulimiczka, ale ostatnio bardzo poprawil sie moj stan. chce
            tylko schudnac, nawet rzadko wymiotuje,od sylwestrowego kaca nie mam apetytu, co
            mnie bardzo wspomaga :D:D jestem generalnie z siebie zadowolona ;-) a ty na co
            jestes chora ?
            • hearcik Re: gruuuubaaa! 06.01.07, 21:11
              W takim razie przepraszam, nie chciałam Cie w zaden sposob urazic! Ja juz od
              dobrych 3 lat jestem zdrowa:)

Zycze Tobie tego samego, abys wyzdrowiała:)
            • witch_84 Re: gruuuubaaa! 06.01.07, 22:39
              "a ten post mnie motywuje do dzialania, za kazdym razem, jak wejde na to
              forum: "Jestem grrruuuubaa!". i nie jem. to jest motywacja po prost u i tyle" o
              doklandie o to mi chodzilo bo raczej nie jedzenie nie jest rozwiazaniem ani
              bulimii a sposob na schudniecie tez raczej krotkodystansowy :(
            • magdzierx Re: gruuuubaaa! 08.01.07, 21:38
              do hearcika- ciesze sie, ze jestes zdrowa i wspierasz inne dziewczyny, by
              zdrowialy. mam nadzieje, ze wchodzenie na to forum ci nie zaszkodzi.
              wiesz...martwie sie bardziej o inne niz o sama siebie,chce, zebysie wszystkie
              byly zdrowe!
      • witch_84 Re: gruuuubaaa! 06.01.07, 22:36
        hmm wiesz nie odbierz mnie zle bo w zadne sposob nie chce tu krytykowac a nie
        wiem jak napisac zeby nie zabrzmialo jak "wrzuta", tylko tak czytam co
        napisalas i zastanawiam sie "tylko chce schudnac" czy chcesz schudnac czy wyjsc
        z bulimii? a poza tym to 60 przy jakim wzroscie? :> buzka
        • alfa334 Re: gruuuubaaa! 07.01.07, 11:42
          60 kg?
          dziewczyno ja bym na twoim miejscu juz nic nie jadla, nawet pol suchara
          Przeciez to chorobliwa otylosc...na twoim miejscu zmienilabym terapeute jezeli
          w ogole do niego chodzisz
          • magdzierx Re: gruuuubaaa! 08.01.07, 21:34
            60kg przy wzroscie 165cm. stanowczo za duzo;/ jakos radze sobie z bulimia, ale
            gorzej wziac sie po prostu za odchudzanie. a otyla nie jestem! ta, ktora to
            powiedziala ma chyba obsesje na punkcie niejedzenia i krytykuje innych,kiedy
            maja troche wiecej w boczkach.lecz sie dziewczyno na anoreksje, bo z twojego
            postu wynika, ze sobie z nia nie radzisz...ile wazysz? 40 kg czy mniej ;> ??
            • kassiuniek Re: gruuuubaaa! 08.01.07, 21:50
              Ale po co sie jechac odrazu ...Zadna z nas nie jest tutaj od siebie lepsza !!z
              kazda cos tu nie tak... wiec apeluje szanujcie sie nawzajem , bo niby wiekszosc
              wkoncu tego oczekuje ...
              Madziarex mam ten sam problem co ty , tez jakos radze sobie z bulima, ale
              niestety zle nawyki zywieniowe pozostawily troche kraglizny ..ehh ..strach na to
              patrzec .. Jakie kolwiek odchudzanie paralizuje mnie , nie chce juz wiecej
              przyzywac tego co rok temu ... gubie sie w diecie , jem za duzo slodyczy
              ,pozatym porcje nieraz sa za duze ...tez nie wiem jak wrocic na zdrowe zywienie ;/
            • witch_84 Re: gruuuubaaa! 08.01.07, 22:12
              hmm wiesz to "otyłość", o ktorej pisala alfa to raczej ironia, bo nie obraz sie
              ale obseyjnie ajk to powiedzialas zabrzmialo wlasnie to Twoje "jestem grruuuuba
              grruuuuuba , obrzydliwie gruuba, wstretna i grrruuba" kiedy piszesz ze wazysz
              60 kilogramow /165 czy ile to tam bylo ... to tak w ramach sprostowania, s poza
              tym to ja tez tak cos kolo tego mierze i waze i wcale sie za grubasa nie uwazam
              bez przesady tu kraglosc tam kraglosc i co - wieszaki juz nie w modzie ;)
              chociaz fakt akbym wazyla z 5 kg mniej to bym sie nie obrazila ale no do
              grubasow to jesczez nam troche brakuje ;p
              • olenka_szczecin Re: gruuuubaaa! 08.01.07, 22:17
                Kochana witch jak zwykle madrze powiedziane :) ja tez uwazam,ze do grubasa mi
                daleko a wcale ie waze ani 40 ani 50 :) Bylabym przerazona gdybym nosila
                rozmiar 42 a poki 38 jest ok to chyba nie ma co sie uzalac :P
                • magdzierx Re: gruuuubaaa! 08.01.07, 23:39
                  nawet nie sadzilam, ze ten post wzbudzi taka kontrowersje ;) napisalam tylko,
                  jak sie czuje i to wszystko, ale dzieki waszym postom moja okragle ksztalty
                  zaczynaja mi sie podobac. jak wloze szpilki to jestem w sam raz, a na imprezach
                  to nie wiem, z ktorym facetem zatanczyc, bo tak duzo ich :P ale
                  naprawde...chcialabym schudnac,chociaz kilka kilo, naprawde dobrze bym sie
                  czula, ale nie potrafie!nawet nie mam czasu, zeby pobiegac sobie przez godzinke
                  w ciagu dnia, no naprawde nie mam! niedlugo ferie zimowe sie zblizaja...i bardzo
                  sie z tego powodu ciesze, bo przynajmniej bede mogla uprawiac sport jakis i nie
                  bede myslala o jedzeniu, jak spedze ten czas poza domem.a wam wszystkim zycze
                  szybkiego powrotu do zdrowia i jak najwiecej usmiechu na waszych slicznych
                  twarzyczkach kazdego dnia:) buziaki! :*
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka