ottak1 08.01.07, 11:31 czy ktoras z was ma problemy ze stawami?ja mam, choc wyniki w porzo.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexandrynka Re: bulimia a stawy 21.01.07, 21:16 Ja też mam problemy-badania nic właściwie nie wykazały i lekarz rodzinny skierował mnie do reumatologa. Mam często koszmarne bóle kończyn-stawy bolą nawet przy dotyku.Ale mam też odwapnienie kości, co może też jest z tym jakoś związane? No i "rodzinna tradycja" -tata choruje na reumatyzm. Łączą sie z tym u mnie problemy z poruszaniem -babcie prześcigają mnie na równej drodze:-) Żarty żartami, ale tak naprawdę nie jest to zabawne bo mocno uniemożliwia normalne funkcjonowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
klementynka83 Re: bulimia a stawy 13.02.07, 22:52 obawiam się, że to może mieć niewiele wspólnego ze stawami... ja też mam bóle kończyn, ale okazało się że mam potworną osteoporozę - kości jak 80-letnia staruszka - i to dlatego tak bolą "stawy", czytaj: kości. Ja też byłam u reumatologa, ale to przez ta osteoporozę. Teraz od kilku lat jestem już "czysta" - nie mam prawie żadnych objawów ani anoreksji ani bulimii i w głowie mi się nie mieści, jak ja mogłam myśleć w taki sposób gdy byłam chora (przez niemal 1 lat!!!) dziewczyny, musicie się wyleczyć, musicie dbać o kości! Odpowiedz Link Zgłoś
klementynka83 Re: bulimia a stawy 13.02.07, 22:53 poprawka do poprz. wypowiedzi: przez 11 lat chorowałam (zjadłam jedną jedynkę) Odpowiedz Link Zgłoś