Dodaj do ulubionych

bulimia a stawy

08.01.07, 11:31
czy ktoras z was ma problemy ze stawami?ja mam, choc wyniki w porzo..
Obserwuj wątek
    • alexandrynka Re: bulimia a stawy 21.01.07, 21:16
      Ja też mam problemy-badania nic właściwie nie wykazały i lekarz rodzinny
      skierował mnie do reumatologa. Mam często koszmarne bóle kończyn-stawy bolą
      nawet przy dotyku.Ale mam też odwapnienie kości, co może też jest z tym jakoś
      związane? No i "rodzinna tradycja" -tata choruje na reumatyzm. Łączą sie z tym
      u mnie problemy z poruszaniem -babcie prześcigają mnie na równej drodze:-) Żarty
      żartami, ale tak naprawdę nie jest to zabawne bo mocno uniemożliwia normalne
      funkcjonowanie.
      • klementynka83 Re: bulimia a stawy 13.02.07, 22:52
        obawiam się, że to może mieć niewiele wspólnego ze stawami... ja też mam bóle
        kończyn, ale okazało się że mam potworną osteoporozę - kości jak 80-letnia
        staruszka - i to dlatego tak bolą "stawy", czytaj: kości. Ja też byłam u
        reumatologa, ale to przez ta osteoporozę. Teraz od kilku lat jestem już "czysta"
        - nie mam prawie żadnych objawów ani anoreksji ani bulimii i w głowie mi się nie
        mieści, jak ja mogłam myśleć w taki sposób gdy byłam chora (przez niemal 1 lat!!!)

dziewczyny, musicie się wyleczyć, musicie dbać o kości!
        • klementynka83 Re: bulimia a stawy 13.02.07, 22:53
          poprawka do poprz. wypowiedzi: przez 11 lat chorowałam (zjadłam jedną jedynkę)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka