nl.4.06.07 04.06.07, 19:06 Witam was wszystkich. Chorowałam ponad 4 lata na bardzo ostrą bulimorexię i udało mi się z niej wyjść. Jeśli chcecie jakieś wskazówki, macie pytania, to chętnie pomogę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona862 Re: wyleczona 04.06.07, 19:53 czesc!ostra bulimorexia?czy moze anoreksja bulimiczna?no własnie jak się wyleczyłas i czy napewno? Odpowiedz Link Zgłoś
zagubionawzyciawedrowce Re: wyleczona 04.06.07, 23:31 Cieszę się, że udało się Tobie wyleczyć, bo wiem co to za choroba. Ja mam pytanie odnośnie tego gdzie i w jaki sposób się leczyłaś? Czy była to tylko terapia psychologiczna czy byłaś na oddziale gdzieś w szpitalu? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
cialo6 Re: wyleczona 05.06.07, 16:07 Jak się wyleczyłaś ? Ja miałam anoreksję i chodziaż mam już dobrą wagę nadal się odchudzam. Jem mało i nieregularnie. Chodzę i do psychologa i do psychiatry. Byłam w chyba w 3 szpitalach i na terapii grupowej. I nadal to samo. Poradz mi co powinnam zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
karollinka8 Re: wyleczona 11.06.07, 16:32 No właśnie, a jak udało Ci się z tej "niedoli" wyjść? przez pomoc terapii...? Czy jednak coś wplyneło na to? Pozdrawiam Cię i poprostu zazdroszczę...Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś