Dodaj do ulubionych

ile mam wazyc aby stracic okres?

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 00:18
mam 164 cm , waze 47 BMI 17,5
ale kiedys bylo 44 i nadal mialam okres BMI 16,5
zamierzam pobic ten rekord skutecznie
jak to by bylo juz nie miesiaczkowac?
co powie moja pani psycholog do ktorej chodze na terapie?
co powie moj lekarz?
moze w koncu wyladuje w wariatkowie
czasem mam na to taka cholerną przepraszam ochote........
Obserwuj wątek
    • cynamonowy_wiatr Re: ile mam wazyc aby stracic okres? 04.11.03, 15:56
      I to jest wlasnie NASZE durnowate myslenie.
    • Gość: utta Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.11.03, 22:08
      wprost żałosne jest to co napisałaś.
      równie dobrze proponuje ci odciąć sobie na przykład rękę... tak żeby zobaczyć
      jak to jest..no i co inni na to powiedzą..no i jaki rekord odwagi pobijesz!!!
      będziemy ci klaskać wszyscy na tym forum z uznaniem.zapewniam.
      a poza tym przeczytaj swój post- jak dla mnie możesz nawet 150 razy- i zastanów
      się po co go własciwie napisałaś. a w chwili wolnej możesz nam wszystkim
      wytłumaczyć swoje intencje..
    • Gość: Triss Merigold Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: *.acn.waw.pl 04.11.03, 23:17
      Ależ wyląduj w wariatkowie, proszę bardzo. Tylko nie jęcz później, że anoreksja
      to chorba braku szczęścia - w Twoim przypadku wynika z niczym nieskażonej
      głupoty.
      • Gość: Sand Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 02:06
        jest 2 w nocy
        siedze przed komputerem i mnie skreca z glodu
        nie wiem co napisac
        • Gość: Tashi Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 10:19
          Herbatke z melisy albo szklanke cieplego mleka i spac a nie myslec o zarciu
          diedzac przed komputerem
          • Gość: Sand Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 23:10
            tak to moja bardzo wielka wina
            nawet moja matka stwierdzila ze juz jestem chora psychicznie
            nie potrafie sobie pomoc
            robie duzo głupich rzeczy
            ................................?
    • strus2001 POWIE CI.... 18.11.03, 12:49
      ... ŻE JESTEŚ KURWA POJEBANA.

PS: CZYŻBYŚ JESZCZE TEGO NIE USŁYSZAŁA?
    • Gość: króliczek Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: *.biaman.pl 18.11.03, 20:43
      ja Tobie współczuję, opowiedz o wszystkim psychologowi, ja też warjuje ale na
      skutek niezrozumienia przez innych, to bardzo przykre tylko ze ja myslę ze jak
      schudne to będe szcześliwa bo tylko chudzi sa szcząsliwi bo maja nienaganna
      figurę, ale za nic w swiecie nie chcę stracić miesiączki choc swego czasu było
      mi wszystko jedno zeby tylko byc chuda chudziusienka, Sand opowiedz o swojej
      skłonności i checi psychhologowi ty naprawde się wykonczysz psychicznie,
      pozdrawiam Cię i wszystkich którzy rozumieja anorektyczki, i fuck off dla
      wszystkich którzy nie rozumieją
      • Gość: utta Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.11.03, 21:30
        rozumiem przez to, że "te wszystkie,co rozumieją anorektyczki" to twoim zdaniem
        one same.....
        i na czym polega rozumienie ,twoim zdaniem?
        rozumieć a wyciągać wnioski z tych przykrych ekshibicjonizmów forumowych-na tak
        żenująco niskim poziomie, to chyba dwa różne pojęcia.nie uważasz??.....
        • Gość: króliczek Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: *.biaman.pl 18.11.03, 22:23
          nie rozumiem wogóle o co Ci chodzi utta,
          • Gość: utta Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.11.03, 22:44
            szkoda
            • Gość: króliczek Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: *.biaman.pl 18.11.03, 22:50
              hahaha a ja nie żałuję, my anorektyczki trzymamy sie razem a Ci co nas nie
              rozumieja się się walą na ryj
              • Gość: utta Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.11.03, 22:53
                widocznie rozumiem chorobę..ale w nieco dojrzalszym wydaniu.
                popisałaś się swoją elokwencją....dokładnie pare osób patrzy teraz w komputer..
                nie możemy wprost wyjść z podziwu.proszę napisz nam coś jeszcze........
              • Gość: króliczek Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: *.biaman.pl 18.11.03, 22:54
                co ja zrobe ze mnie mało kto rozumie;( boli mnie to bardzo;( nie wiesz utta ile
                łez wylałam;((((( gdyby nie psycholog co mi zaoferował pomoc wątpie czy bym
                wytrzymała psychicznie to wszystko;( dlatego wybaczcie ale rozumiem
                anorektyczki a w tym momencie dramat Sand, pozdrawiam
              • Gość: bodo Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.11.03, 22:56
                to lepsze niż NRD-owskie ogłoszenie matrymonialne.
                teraz każdy dresiarz jest twój..
                • Gość: utta Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.11.03, 23:09
                  bodo się rozpędził i nie można go było powstrzymać..już go nie ma.
                  rozumiem co czujesz, nawet nie wiesz jak dobrze...ale post autora wątku jest
                  kompromitujący...w tej kwestii nie mam wątpliwości i jeśli zaprotestujesz
                  stanowczo sie z toba nie zgodzę.
                  zresztą można się było spodziewać, że wywoła takie wypowiedzi, jak ta wobec
                  której postanowiłaś zaprotestować.
                  jeśli chcesz naprawdę wyzdrowieć to nie myśl o sobie jako o anorektyczce i
                  przestań się tak określać w wypracowywaniu grupowej tożsamości.
                  życze jadnak ,mimo wszystkiego co przeczytałam, powodzenia.
                  • Gość: króliczek Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 09:55
                    dziekuje za rade
                    • Gość: Sand Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 13:19
                      dzięki króliczek, jakoś sobie radzę
                      • Gość: Jola a poza tym IP: *.client.attbi.com 21.11.03, 03:52
                        jak bedziesz taka chuda to kto sie z toba ozeni?
                        czy wy sobie wyobrazacie jak to okropnie wyglada?
    • Gość: Jola inna metoda IP: *.client.attbi.com 21.11.03, 03:49
      jak chcesz miec mniej miesiaczek to zapytaj o nowe odkrycie w medycynie czyli
      tabletki, ktore tak ci wyreguluja okres, ze bedziesz go miala 4 razy w roku a
      w dodatku wyleczy cysty jesli masz. I po co sie odrazu glodzic.

PS Mam ochote na kluski kopytka, kurczaczka i koslo.
      Mniam
      • Gość: Sand sand IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 12:42
        Przepraszam wszystkich za ten beznadziejnie idiotyczny post...
        czasem naprawde nie moge sobie poradzic ze sobą i troszkę mi odbija
        pozdrawiam
        • Gość: Mała Re: sand IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 15:15
          a ja chciałabym dostać wreszcie okres !!! Jak nigdy w życiu !!!
          może htoś wie co zrobić , ile kalorii zjadać dziennie i co konkretnie jeść aby
          go dostać
          Nie chciałabym przytyć (bo i tak już przytyłam 7 kg bo zaczęłam jeść w miarę
          dużo , a okresu i tak nie ma!!! :( ) Prosze jeśli ktoś na ten temat cokolwiek
          je to niech odpowie bo chyba sie załamię:(((( wej chwili wogóle nie chce mi sie
          żyć... :(((((
          • Gość: ola*** Re: sand IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.11.03, 15:48
            też chce mieć okres...........co robić.....co jeść albo jakie leki......
            • madin2 Re: sand 28.11.03, 07:52
              naprawde trzeba jesc- nie musi byc zaraz duzo, ale chociaz troche tluszczu.
              jakies witaminy tez by sie przydaly :)
          • Gość: sarniak Re: sand IP: *.icpnet.pl 22.11.03, 12:09
            Iść do ginekologa?
            • Gość: utta Re: sand IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.11.03, 19:40
              Gość portalu: sarniak napisał(a):

> Iść do ginekologa?

koniecznie!!!

• okaleczona Re: sand 26.11.03, 13:33
                Naturalny sposób na przywrócenie okresu to jeść jajka i masło.
                • utta Re: sand 26.11.03, 18:14
                  nie zawsze wystarcza.
                  pzy niskim poziomie hormonów można jeść jajka i masło latami.... a okres dalej
                  może nie wracać.
                  • Gość: okaleczona Re: sand IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 12:00
                    no owszem, zgadzam się.. ale spróbować zawsze można :)
    • Gość: karmel-ek Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: 213.17.227.* 28.11.03, 14:55
      Czy okres chcesz stracić dla psychologa i rodziców czy dla siebie? Bo o ile
      rodzice się zapewne zmartwią (lubisz jak się jak się o Ciebie martwią,
      prawda?), psychologa to zapewne nie ruszy - będziesz kolejną anorektyczką
      której się nie udało. A chcesz, żeby się nie udało? Wszystko co robisz, robisz
      TYLKO dla siebie. Uważasz, że "lądując w wariatkowie" zrobisz sobie lepiej?
      Tam jest sporo takich osób jak Ty i dla psychiatrów będziesz kolejnym
      przypadkiem z wielu. Nie będziesz chciała jeść - proszę bardzo. To Twoje życie
      i Ty jesteś za nie odpowiedzialna. Nikt więcej. To Ty stracisz okres (aż tak
      nie akceptujesz faktu, że jesteś kobietą?), Ty nie będziesz mogła nmieć dzieci
      i to Ty wreszcie umrzesz w wieku kiedy inne kobiety cieszą się pełnią życia i
      dzięki temu właśnie są piękne. Naprawdę chcesz umierać w bólu (skóra boli nie
      do wytrzymania), brzydka (jako szkielet obciągnięty blado-siną powłoką),
      zgorzkniała i nieszczęśliwa?
      • Gość: Sand Re: ile mam wazyc aby stracic okres? IP: 213.77.9.* 28.11.03, 17:39
        juz chyba nie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka