madziuus 09.03.09, 19:47 ja czym polega terapia na oddziale młodzieżowym w Abramowicach czy wogóle w jakimkolwiek szpitalu? bo sie wybieram a nie mam pojecia czego moge sie spodziewac.. z gory dzieki jak ktos napisze.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wciaz_chora Re: Abramowice - był ktoś? 10.03.09, 16:56 bylam tam dwa lata temu.hmmm moge powiedziec ze byla tam bardzo fajny kekarz psycholog Jarek mial na imie.co do reszty to heh.jako bulimiczka dostalam na mikolaja w szpitalu ogroooomna paczke slodyczy.hehehe porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
magda5989 Re: Abramowice - był ktoś? 31.03.09, 00:06 Ja byłam dokładnie 2 lata temu. Pan Jarek jest suuper! Po każdym posiłku miałam pół godz. odsiadkę w dyżurce. Czy pobyt w szpitalu mi pomógł?? nie! Oddział nie jest przystosowany do leczenia tego typu problemów. Chcesz coś dokładnie wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
magda5989 Re: Abramowice - był ktoś? 31.03.09, 00:09 A co do terapii to szkoda gadać. Ja miałam 2 rozmowy z psychologiem (wspomnianym wcześniej p. Jarkiem), a byłam w szpitalu miesiąc. Ale te 2 rozmowy miło wspominam. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś