Dodaj do ulubionych

Czy BMI = 17,2

IP: *.use.pl 10.12.03, 15:12
odchudzałam sie, długo za doszłam do tego BMI 17,2
ale wciaz czuje sie taka... gruba
wiem, to irracjonalne, ale nie potrafie sobie z tym poradzic
ile moge jeszcze bezpiecznie schudnać?
przy jakim BMI zatrzymuje się miesiączka?
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: Czy BMI = 17,2 IP: 153.19.112.* 16.12.03, 15:17
      Mam właśnie takie BMI i od 13 lat nie miałam normalnego okresu. Tylko po lekach.
      • Gość: jaga25 Re: Czy BMI = 17,2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 16:00
        Przy takim wskaźniku to można tylko położyć się i niezbyt głęboko oddychać. To
        jest ciężka i nieuleczalna , niestety choroba psychiki. Nie ma co się
        zasłaniać anoreksją. To wytrych.Miłego konania.
        • Gość: Inna Re: Czy BMI = 17,2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 18:17
          hmmmmmmm a ja mam 17,1 bmi i nie mam anoreksji, czuje sie dobrze, wcale nie
          jestem chuda i chce jeszcze schudnac, wiec nic podobnego ze "nie
          mozna "oddychac" "
          • okaleczona Re: Czy BMI = 17,2 10.01.04, 20:01
            no własnie. oddychać sie da. wogóle normalnie funkcjonować też sie da. tak przy
            15-16 to pewnie już ciężej. ale to też zalezy zrsztą jaką diete się stosuje. a
            tak po za tym. też mam coś koło tego. i też nadal chce schudnąć. choć za
            grubasa się nie uważam. tylko taka no normalna. a dąże do szczupłości ew.
            chudości :]
    • Gość: Feer Re: Czy BMI = 17,2 IP: *.chello.pl 12.01.04, 19:00
      Gratulacje! BMI 17.2 to w sam raz!!!
      Nie odchudzaj się więcej, tylko zostań na tym poziomie, nie wszyscy lubią
      chudzielce, bądź po prostu bardzo szczupła!
    • Gość: babka Re: Czy BMI = 17,2 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 22:31
      ja mam 17,2 czy coś około tego i jestem z tego bardzo zadowolona!!
      to jest w normie. Nie kumam osoby która napisała ze już tylko konać!!
      to nie jest wcale anoreksja więc luz
    • Gość: mała Re: Czy BMI = 17,2 IP: *.tychy.msk.pl / *.tychy.msk.pl 28.01.04, 06:45
      A moje BMI wynosi 16,4 i nadal uważam ze jestem za gruba tu i ówdzie. Czasem
      mimo niskiego BMI i tak nie wyglada sie na chudzielca, bo ja siebie nie
      uważam. Miałam nawet BMI 15,7 i było ok, czyłam się wtedy naparwde super i
      byłam szczęśliwa. Mimo moich wielu postanowień nie potrafie cosziennie jeść
      normalnie. Owszem ja jem ale w małych ilościach a kolacji nigdy, obiad
      normalny czasami tak to owocki, jogurty, ciemne pieczywko. Jedyne co mnie boli
      to nieregularny okres często wywoływany Luteiną:-(((
      • okaleczona Re: Czy BMI = 17,2 28.01.04, 07:53
        to wszystko zalezy od budowy ciała. jedna przy takim bmi moze wygladać
        szczupło, a inna chudo. ale nie uwierze że grubo.
      • Gość: kicia.k Re: Czy BMI = 17,2 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.04, 16:49
        znam ten bul,też to przechodziłam,nie miałam okresu przez 9 miesięcy-strasznie
        się z tym męczyłam,dopiero po kuracji z luteiną zaczełam normalnie
        miesiączkować,ale się nie oszukujmy prawda jest taka że zanik okresu wiąże się
        często z odchudzaniem,kiedyś też sobie wmawiałam że jem normalnie(pieczywo
        chrupkie,jogurty,owoce)ale to nie jest normalne-jestem wyleczona wsumie to tak
        znowu dużo też nie zchudłam bo przedtem warzyłam 44 kg. a po odchudzeniu
        38,niby to tylko 6 kg. ale przy mojej drobnej budowie wyglądało to
        strasznie,najgorsze były te komentarze-że jestem jakaś sucha,wyglądamn jak
        biedne dziecko z Afryki.Koledzy mojej siostry starszej o 3 lata mówili że mimo
        mojego młodego wieku(15 lat)robiła się ze mnie fajna laska a teraz-jak ja
        wogule wyglądam.Naszczeście mam to już za sobą,ale żródło moich problemów sie
        nie skończyło nadal czuję się nie kochana niepotrzebna nie chciana , jestem
        agresywna w domu a nawet w szkole no i mam celulit,gdybym mogla cofnąć czas
        nigdy bym nie dopusciła do odchudzania-teraz chodzę na areobik czerpię
        przyjemność z jedzenia,mam 158 cm i 48 kg-niech mi tylko ktoś powie że jestem
        za gruba to go zabiję;)
    • Gość: Magda i kKasia Re: Czy BMI = 17,2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 14:02
      Dziewczyno! Ja mam BMI 17,3 i zastanawiam sie jak przytyc,a nie jak
      schudnac!!!!!! Masz niedowage i chcesz jeszcze chudnac? Chyba cos jest nie
      tak....
      • Gość: Lily Re: Czy BMI = 17,2 IP: *.localdomain / 213.77.7.* 29.02.04, 16:44
        Sorka ale BMI 17,2 to wcale nie jest mało; ja mam 15,2 BMI i chodze rozmawiam,
        oddycham. Przy wzroście 159, wcale nie czuję sie zagłodzona.
    • Gość: Doda Re: Czy BMI = 17,2 IP: *.chello.pl 29.02.04, 17:33
      teraz mozesz tylko racjonalnie przytyc...aby cale Twoje zycie nie stalo sie
      irracjonale !!!!! To jest zdecydowanie za malo !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka