andresz 18.03.11, 03:34 Zasluzenie zaglosowalem na Bialystok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zainteresowany Re: Kielce z szansą na planszę w Monopoly. Ale tr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 09:07 Tak masz rację głosujmy na Białystok... Chyba byłoby Ci przyjemnie, gdyby ktoś z Twojej rodziny (niekoniecznie z Kielc) kupił polską wersję gry Monopoly i zobaczyłbyś tam swoje miasto. Jeżeli ktos z nich kupi tą grę to może będzie się bił o Rybnik, Piotrków Trybunalski, Bełchatów czy Chojnice... Mamy okazję jeszcze to zmienić. Rozumiem to, że Kielczanie maja głosowanie w d...e, ale zamiast dąsać się, że nie ma tego czy tamtego w Kielcach, można coś dać i od siebie temu miastu. My jesteśmy społeczeństwem tego miasta i powinno nam na nim (kielczanom) zależeć. Może jest to i zabawa, ale i dodatkowa promocja miasta, które może znaleźć się na planszy tej słynnej na całym świecie gry. Zaznaczam darmowa promocja. Już każde dziecko w przyszłości będzie wiedziało, że jest w Polsce takie miasto Kielce (wlaśnie już na podstawie tej gry). Trzeba się zarejestrować na stronie monopoly.pl i podac tam swojego maila. Jeżeli nie chcesz podawać swojego prawdziwego maila, to załóż darmową skrzynkę pocztową np. na portalu onet.pl. Poświęcasz czasu około 10 min ze wszystkim. Potem już tylko codziennie oddajesz głos. Mnie po rejestracji konta na stronie Monopoly nie przychodzą żadne śmieci, a jestem zarejestrowany już kilkanaście dni. Zachęcam też do głosowania. Kielce na to zasługują. Wypromujmy nasze miasto. Obecnie spadliśmy na 21 miejsce, a głosowanie kończy się 20 marca 2011. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie ___Lublin! ___Lublin! ___Lublin! ___Lublin! ___ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 09:22 Głosuję na LUBLIN bo tam w odróżnieniu Wojewódzkim Domem Kultury zarządza uczciwy dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie ___Lublin! ___Lublin! ___Lublin! ___Lublin! ___ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 09:39 Oddałem już 1 głos na Lublin, po północy mogę oddać kolejny głos na Lublin ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o co chodzi?? Re: ___Lublin! ___Lublin! ___Lublin! ___Lublin! _ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 10:00 Przeczytaj po sobie jeszcze raz to co napisałeś i zastanów się nad tym... komu na złość zrobiłeś. Małostkowy serdeczny człowiek.... szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie ważne jest to aby promować ludzi uczciwych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 10:06 Gość portalu: o co chodzi?? napisał(a): > Przeczytaj po sobie jeszcze raz to co napisałeś i zastanów się nad tym... komu > na złość zrobiłeś. Małostkowy serdeczny człowiek.... szkoda słów... taki, który przywiązuje wagę do rzeczy błahych, a nie widzi tego, co jest naprawdę ważne ważne jest to aby promować ludzi uczciwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o co chodzi?? Re: ważne jest to aby promować ludzi uczciwych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 10:27 Lublin ma 350 tys mieszkańców i nie wierzę w to, że wszyscy są tam uczciwi... świętsi niż sam papież. Trochę obiektywizmu. Najlepiej wyporowadź się z tych nieuczciwych Kielc, gdzie 200 tys mieszkańców to nieuczciwi ludzie... no za wyjątkiem Ciebie oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie ważne jest to aby promować ludzi uczciwych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 11:43 Mnie się naprawdę nie chce wchodzić w dyskusje bo nie mam na to czasu, napiszę tylko krótko, że zagłosowałem na Lublin, gdyż mam proste pozytywne skojarzenie w związku z niedawnymi kontaktami z lubelską instytucją kultury, która profesjonalnie, rzetelnie i na uczciwych przejrzystych zasadach działa. I mnie to zwisa jakie zdanie na mój temat ma jakiś kielecki złodziej, oszust czy kur... Mam pełne prawo glosować na to na co chce, a jeśli Tobie się to nie podoba to jakiś problem jest z Tobą. Zajmij się też oprócz siebie Kielcami bo we wszystkich rankingach dzięki takim specjalistom jak Ty to miasto jest na miejscu 16 na 16 województw... Może "elity" trzeba wymienić (na żuli z najbliższej budki z piwem). Pan Rachtan w pogłosie prawidłowo napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawulon Re: Kielce z szansą na planszę w Monopoly. IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 12:34 Dzięki temu artykułowi jesteśmy na 21 miejscu, wyprzedziliśmy Gdańsk Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK Re: Kielce z szansą na planszę w Monopoly. Ale tr IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 21:54 Pomału ale systematycznie doganiamy Lublin. Odpowiedz Link Zgłoś