mania05 18.07.05, 23:29 szukam fajnego,dobrze zaopatrzonego sklepu z zabawkami w Łodzi żeby kupić prezent dla czteroletniego chłopca. Markety odpadają-nie ma nic ciekawego. Proszę pomóżcie coś wybrać,czekam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga30 Re: sklep z zabawkami w Łodzi 19.07.05, 03:08 Sa dwa fajne sklepy, ktore pewnie znasz - babyland, na przeciwko centralu i prywatne stoisko w M1. Oba sa dosc drogie. W Galerii jest smyk i pewnie jak sie pochodzi to sie jeszcze cos znajdzie. Polecam allegro, maja tam duzo nowych, oryginalnie zapakowanych zabawek, sprowadzanych z zagranicy, ktorych u nas sie nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaweg Re: sklep z zabawkami w Łodzi 19.07.05, 12:11 Ja rowniez polecam Smyka w Galerii, niestety drogo, ale bardzo duzy wybor zabawek. ja robie tak: wypatruje zabawki na Allegro, w Smyku ogladam, porownuje ceny i... Duzo zabawek jest tez w Carrefourze Odpowiedz Link Zgłoś
marta.28 Re: sklep z zabawkami w Łodzi 24.07.05, 22:46 W starej hali Gałkiewicza w Rzgowie są dwa stoiska 1. Z tanimi podróbami ale można znaleść coś fajnego mniej więcje po środku hali 2. Takie trochę droższe ale za to niespotykane bardzo fajne z brzegu od strony hal Ptaka W DINO np na Piotrkowskiej też mają spory wybór i przyjmują zwroty w ciągu 10 dni więc jak się zabawka nie spodoba to można oddać. Odpowiedz Link Zgłoś
odetta_maj Re: sklep z zabawkami w Łodzi 28.09.17, 14:19 Witam, Ja polecam nowy sklep z zabawkami EduSam.pl na Brukowej 8 w Łodzi. Blisko z Teofilowa oraz z Radogoszczy. Sklep ma fajny wybór zabawek dla niemowląt, dla przedszkolaków oraz dla dzieci starszych zabawki edukacyjne, zestawy doświadczalne, roboty, itp. Dla maluchów, fajne lalki, klocki, misie i auta na radio. Pracują do 17:00 Odpowiedz Link Zgłoś
odetta_maj Re: sklep z zabawkami w Łodzi 04.11.17, 14:10 Wyszukaną ofertę odnajdziesz w sklepie internetowym i stacjonarnym www.edusam.pl Mają nowości!!! Super zabawki interaktywne, edukacyjne i gry planszowe. Polecam Zobacz: edusam.pl/pol_m_PRZEDSZKOLAK_ZABAWKI-DLA-CHLOPCA-361.html Odpowiedz Link Zgłoś
kaja70072 Re: sklep z zabawkami w Łodzi 01.10.20, 10:46 babyland ma dość dużą ofertę fajnych zabawek. strony www dla firm w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś